اقا من الا ن فکر کنم الان 17 /18 سالمه و میرم تو یه کلاس بعد که پا میشم amata میگه بیا دنبالم بعد گمش میکنم و از بس سوسک از این دشمنای مسخره میان که میبازم چیکار باید بکنم ؟
اقا کسی نیست جواب بده ؟
لااقل ماموریتتو اینجا بنویس. من شدید اول بازیرو فراموش کردم! آخه اصلا چالشی نداشت که بخواد تو ذهنم بمونه و خیلی ساده پیش میرفت.
اين جاها و ادمايي كه گفتي همشون تو مگاتون هستن؟MehradCreed
مي توني كاراي خيلي زيادي انجام بدي. اگه حوصله داري ماموريت هاي جانبي انجام بده. مثلاً يك معتاد هست اگه با دكتر در باره اون صحبت كني مي توني اطلاعات دربارش به دست بياري و بعد به راه راست هدايتش كني يا ازش اخاذي كني. تعمير كار كارخونه خالص سازي آب دنبال يك نفر مي گرده كه نشتي هاي لوله ها رو بر طرف كنه. خانم فروشنده (طبقه بالا) دنبال يك موش آزمايشگاهي مي كرده تا يك كتاب در باره زنده موندن تو Wasteland بنويسه. يك دختر تو كاباره موريارتي مي خواد يك نامه برسونه دست خانواده اش.و ماموريت هاي ديگه. يا مي توني بري دنبال ماموريت اصلي و پيدا كردن پدر. بايد بري پيش موريارتي و ازش اطلاعات بخواي. حالا يا بهش پول مي دي، يا براش كار انجام مي دي و يا اطلاعات رو از كامپيوترش به دست مي ياري. حالا يا كامپيوترش رو هك مي كني، يا اون خانم كارمند موريارتي (خانم بد!) رو به نحوي راضي مي كني تا پسورد كامپيوتر رو بهت بده، يا اون گول مسؤول بار رو راضي مي كني و ...
با اونا درگير نشو. فرار كن. تو اين مرحله بايد از والت فرار كني.
بله همشون تو مگاتن هستن.اين جاها و ادمايي كه گفتي همشون تو مگاتون هستن؟
کجا باید برم یه دریه که بستس تو نقشه میگه برو اونجا ولی هیچ راهی برا باز کردن در نیست
سلام همگی...
من اولای بازی هستم.19 ساله شدم فکر کنم. اونجا که حمله میکنن...
میگه باید بری دری رو وا کنی.یک در اصلی قفله میگه کلید اتاق 101 رو میخواد...
چکار باید بکنم...فکر کنم پدر اون دختره رو هم کشتم ...سر جنازه ی باباهه وایساده داره گریه میکنه!
خواهشا کمک کنید.