FALLOUT 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسي خيلي لطف داريد ... من به خاطر اينكه بد جايي سيو كردم و اين تنها سيو من هم هست... به اين مشكل خوردم... خون من ميشه گفت با اولين گلوله تموم ميشه ضربان قلب همين جوري ميزنه... و چشم هام هي كم سو ميشه... من الان يه جايي هستم كه يك هواپيما قديمي با آرم ستاره آمريكا از زنجير ها ول ميشه و مي افتد داخل يك هال... قبل از اين هم يه موشك بود كه دور تا دورش راه پله بود... من از اونجا فرار كردم و رسيدم اينجا... ولي اينجا ديگه راهي ندارم اگه بخوام تراول هم كنم ميگه شما نمي تونيد... از روي نقشه مثلا مگاتون رو ميارم و ميزنم تراول ولي ميگه نمي تونيد... اينجا سمت چپ هواپيما يك در هست كه ماتنت(غول سبز) مياد بيرون يك راه پله هم كنار در هست كه دوباره بالاش پر هست از اين غولها كلا ديگه خسته شدم دستگاه من هم فكر كنم به خاطر همين داره سه چراغ ميشه... من زياد تو بازي ها مشكل ندارم ... اينم مشكل از منه كه سر به هوايي تا اينجا اومدم و زياد چيزي ميز جمع نكردم... همين جوري سرم را انداختم پاييئن و آمدم... كلا يكي از سخت ترين بازي هاي هست كه انجام دادم... فكر نكنم بتونم ديگه برم مگر اينكه از اول برم... نه؟

مرسي خيلي لطف داريد ... من به خاطر اينكه بد جايي سيو كردم و اين تنها سيو من هم هست... به اين مشكل خوردم... خون من ميشه گفت با اولين گلوله تموم ميشه ضربان قلب همين جوري ميزنه... و چشم هام هي كم سو ميشه... من الان يه جايي هستم كه يك هواپيما قديمي با آرم ستاره آمريكا از زنجير ها ول ميشه و مي افتد داخل يك هال... قبل از اين هم يه موشك بود كه دور تا دورش راه پله بود... من از اونجا فرار كردم و رسيدم اينجا... ولي اينجا ديگه راهي ندارم اگه بخوام تراول هم كنم ميگه شما نمي تونيد... از روي نقشه مثلا مگاتون رو ميارم و ميزنم تراول ولي ميگه نمي تونيد... اينجا سمت چپ هواپيما يك در هست كه ماتنت(غول سبز) مياد بيرون يك راه پله هم كنار در هست كه دوباره بالاش پر هست از اين غولها كلا ديگه خسته شدم دستگاه من هم فكر كنم به خاطر همين داره سه چراغ ميشه... من زياد تو بازي ها مشكل ندارم ... اينم مشكل از منه كه سر به هوايي تا اينجا اومدم و زياد چيزي ميز جمع نكردم... همين جوري سرم را انداختم پاييئن و آمدم... كلا يكي از سخت ترين بازي هاي هست كه انجام دادم... فكر نكنم بتونم ديگه برم مگر اينكه از اول برم... نه؟
سلام
خوب Peyman جان اگر اون Guide که من نوشتم رو میخوندی من نوشتم که تا میتونید تو این بازی Save کنید تا میتونید . اگر Save میکردی این مشکل رو نداشتی راجع به اون Mutant ا هم اگر نتونی برگردی و به Megaton بری کارت خیلی مشکل میشه .
شما یه کاری بکن .
به منوی بازی برو و درجه سختی بازی رو بزار رو Very Easy . حالا هر چیزی که میتونه جونت رو خوب کنه حتی 1 واحد بخور .
بهترین تفنگت رو بردار و اگر Jet و Sycho داری استفاده کن .
حالا وقتشه که به بهترین حالت از VATS استفاده کنی .
اگر یکم دقت کنی میتونی رد کنی .

پس تو توی این Quest فقط میتونی Overseer و برکنار کنی مشکلات Vault 101 رو خاتمه بدی و Amata و خوشحال کنی ولی Amata و دوستانش از اونجا بیرون نمیان .
البته یه سری مثل Butch و ... این کا رو میکنن و از Vault 101 میان بیرون .
نه نه نه ، ببين حرفمو نگرفتی چی گفتم :
من چند بار با اون رئيس احمق ( دور از جون !! ) صحبت کردم اما به هيچ وجه راضی نميشه ، با صحبت کردن با رئيس فقط تاحالا به 3 نتيجه رسيدم :
1- عصبانی ميشه و باهام درگير ميشه که مجبورم بکشمش
2- بهم ميگه بورو از ولت گمشو بيرون و ديگه هم بر نگرد
3- نهم يک ماموريت ميده که اسمش هست " Stop rebels "
خوب من به هيچ وجه نتونستم راضيش کنم که خودش با پای خودش بره بيرون و استعفا بده ، اما قبل از اینکه باهاش صحبت کنم ميتونم برم با آماتا صحبت کنم و راضيش کنم که تو ولت بمونن ، اما در این صورت بازم رئيس از کار برکنار نميشه و ولت رو آزاد نميکنه ،
تونستم واضح توضيح بدم ؟
اون هک ترمينال رو هم فهميدم برای چيه ، اگر اون ترمينال رو هک کنيم باعث ميشه که يکسری از تجهيزات ولت بخوابه و خراب بشه ، بعد هم نتيجش این ميشه که مردم شورش ميکنن و يک بهانه و دليل ميارن برای خارج شدن از ولت و ميتونن برن بيرون ( اما من اسکيلم پايينه نميتونم هک کنم )
پس در آخر :
من نميتونم راهی که شما پيشنهاد دادی رو برم ، اما راهی که خودم تونستم برم رو براتون گفتم ، حالا با توجه به این موضوع اگر ميتونيد منو راهنمايی کنيد ممنون ميشم ، اگر هم نه که برم سراغ راه خودم.

نه نه نه ، ببين حرفمو نگرفتی چی گفتم :
من چند بار با اون رئيس احمق ( دور از جون !! ) صحبت کردم اما به هيچ وجه راضی نميشه ، با صحبت کردن با رئيس فقط تاحالا به 3 نتيجه رسيدم :
1- عصبانی ميشه و باهام درگير ميشه که مجبورم بکشمش
2- بهم ميگه بورو از ولت گمشو بيرون و ديگه هم بر نگرد
3- نهم يک ماموريت ميده که اسمش هست " Stop rebels "
خوب من به هيچ وجه نتونستم راضيش کنم که خودش با پای خودش بره بيرون و استعفا بده ، اما قبل از اینکه باهاش صحبت کنم ميتونم برم با آماتا صحبت کنم و راضيش کنم که تو ولت بمونن ، اما در این صورت بازم رئيس از کار برکنار نميشه و ولت رو آزاد نميکنه ،
تونستم واضح توضيح بدم ؟
اون هک ترمينال رو هم فهميدم برای چيه ، اگر اون ترمينال رو هک کنيم باعث ميشه که يکسری از تجهيزات ولت بخوابه و خراب بشه ، بعد هم نتيجش این ميشه که مردم شورش ميکنن و يک بهانه و دليل ميارن برای خارج شدن از ولت و ميتونن برن بيرون ( اما من اسکيلم پايينه نميتونم هک کنم )
پس در آخر :
من نميتونم راهی که شما پيشنهاد دادی رو برم ، اما راهی که خودم تونستم برم رو براتون گفتم ، حالا با توجه به این موضوع اگر ميتونيد منو راهنمايی کنيد ممنون ميشم ، اگر هم نه که برم سراغ راه خودم.
ببین Mcafee جان . من خودم با همین راهی که میگم یعنی راضی کردن Overseer برای کنار گذاشتن مدیریت Vault 110 این Quest و تموم کردم که با این کار هم مشکلات Vault 101 تموم میشه هم میتونن برن بیرون هم Amata از این کارت خوشحال میشه و هم Good Karma میگیری .
با کشتن اون که به هر حال پدر Amatya هست Bad Karma میگیرید . شما مطمئنا میتونی اون رو راضی کنی چون من خودم با همین راه که بهترین راه هست Quest و تموم کردم . با این کار هر کسی بخواد میتونه بره بیرون ولی شما هر کاری بکنی Amata و یه سری دیگه از اونجا خارج نمیشه .
بازم امتحان کن قبل از اینکه بری و با Overseer صحبت کنی Save کن حالا باهاش صحبت کن . اون جمله هایی که با درصد مشخص کرده اگر او نا رو Succese کنی اون استعفا میده و ادامه ماجرا ...
من چند بار اینو گفتم همه Quest ا با چند روش مختلف تموم میشن که اون دیگه بسته به سلیقه و خواست خودتون داره مثل همین Quest که شما 3 تا راه گفتی و من یه راه که گفتم این بهترین روش ممکن هست .
باز هم میل خودته اگر دیدی موفق نمیشی یکی از 3 راه خودت رو انتخاب کن .

آهاااااا پسر ، فهميدم اشکال کار کجاست . اوووووف ، پسر این بازی چقدر عظمت داره ، واااااای هرچقدر از این بازی تعريف کنم کم گفتم ، لامصب يک کوئست جانبی ببين چقدر حالت های مختلف داره.
من اون اول که ميخواستيم از ولت فرار کنيم ( اول بازی ) پدر آماتا رو کشتم .! حالا که آمدم به ولت ، يکی ديگه از کارکنان اونجا شده رئيس و جلوی همه رو گرفته ، همه هم بهش فحش ميدن و ازش بد ميگن ، تو صحبت با رئيس هيچ جمله ی % داری نيست ، چون اون از رفتار من با رئيس قبلی که پدر آماتا بود درس گرفته ، و يکجا من ميتونم بهش بگم آرامش خودت رو حفظ کن و درای ولت رو باز کن ، بعد اون بهم ميگه ديدم موقعی که رئيس قبلی آرامش خودش رو حفظ کرد تو باهاش چيکار کردی ، حالا من اول بايد تورو بکشم !!
کف کردين؟ اوووووف ، من هيچ راهی ندارم جز اینکه با آماتا صحبت کنم و راضيش کنم که بمونه ، در این صورت Good Karma هم دريافت ميکنم + يک جايزه از رئيس ، Butch رو هم نميتونم آزاد کنم تا بياد بيرون . همين . در شرايطی که من تو بازی دارم ، این راه حل خوب ماجرا تلقی ميشه .!
شگفتا ، خودم رفتم تو کف.!!

راستی يک نقشه کامل از Wasteland داری برای دانلود بدی ؟ اگر جوری باشه که تمام مکان ها با اسماشون رو نوشته باشه ، و قابليتی داشته باشه که بشه مثلا اسم مکان هارو حذف کرد (پنهان کرد) تا ديده بهتری داشته باشيم نسبت به نقشه و ...

راستی يک نقشه کامل از Wasteland داری برای دانلود بدی ؟ اگر جوری باشه که تمام مکان ها با اسماشون رو نوشته باشه ، و قابليتی داشته باشه که بشه مثلا اسم مکان هارو حذف کرد (پنهان کرد) تا ديده بهتری داشته باشيم نسبت به نقشه و ...
یه Map برات پیدا کردم که فکر کنم به کارت بیاد . همچین چیزی هم که بشه مخفی کرد و ... پیدا نکردم فکر نمی کنم هم باشه .
اینم Map :
Wastelandmap.png
این هم Address نقشه :
http://images1.wikia.nocookie.net/fallout/images//d/d6/Wastelandmap.png

خوب يه كم پيشروي كردم... از كمك هاي شما هم خيلي ممنون من بازي رو وقتي شروع كردم...به اينجا رسيدم بعد از چند ساعت و اينجا گير كردم براي همين تو سايت دنبال راهه چاره گشتم و تازه اون راهنماي شما رو خوندم... حيف خيلي بازي خوبي هست فقط جوره خاصي ميشه از توانايي هاي vats استفاده كرد؟

كلا با اين سبك بازي خيلي حال ميكنم... fable 2 رو كه چند باز تموم كردم با هم با شخصيت پسر و دختر... اين بازي هم خيلي با حاله ولي خيلي سخته و همچنين ديالوگ ها توش خيلي نقش داره... و بايد زبان خوبي داشته باشيم... اميدوارم كه بتونم... زود تر به يه جايي برسم و تجديد قوا كنم...

فقط جوره خاصي ميشه از توانايي هاي vats استفاده كرد؟
جوره خاصی نداره ، اینم راهنما :
به يک دشمن که رسيدی :
1- دکمه RB رو بزن
2- با آنالوگ سمت راست اون قسمت از بدنش رو که ميخوای بهش تير بزنی انتخاب کن ( اسم هر قسمت رو بالای يک مربع سبز نوشته + درصد احتمال برخورد گلوله و مقدار دميجی که ميده رو هم نوشته )
3- دکمه RT رو بزن ( موقعی که این دکمه رو ميزنی مقداری از AP اصلحت کم ميشه ، این فاکتور برای همين قابليت هست و اگر کم باشه نميتونی ازش استفاده کنی ، برای اسلحه های معمولی ميتونی مثلا 2-3 بار RT رو بزنی و در اینصورت به اون ناحيه ای که انتخاب کردی 2-3 تير ميزنه ، برای اسلحه های سنگين مثل Fat man و Minigun هم فقط يکبار ميتونی تير بزنی ، چون مقدار AP که مصرف ميکنه برای هربار تير زدن زياده ، بعد از اینکه از این حالت بيرون آمدی مقدار AP خود به خود شارژ ميشه )
4- دکمه A رو بزن و صحنه سينمايی رو تماشا کن
ببين دوست من ، من در مواجهه با هر دشمنی ، تا جايی که بتونم بهش نزديک ميشم ، بعد سرش رو هدف ميگيرم و با شاتگان ( بيشتر وقتا با همين تفنگ همه رو ميکشم ) 2 تا تير خالی ميکنم تو سرش ، در بيشتر مواقع با همون تير اول سره يارو ميترکه ، خيلی راحت
بورو لذت ببر.

ممنون از تمام راهنمايي ها كم كم دارم پيش روي ميكنم...بيشتر از فرار استفاده ميكنم... صحنه هاي خنده داري درست شد تو همين فرار كردن از دست اين غولهاي سبز بي ريخت... نكبت ها با يك گلوله منو نصف مي كنند... منم سعي ميكنم زيك زاكي فرار كنم... حيف كه خيلي سريع نمي دوه

Tom Clancy عزيز بي زحمت در مورد اين ماموريت Oasis يكم كاملتر توضيح ميدي من بعد نوشيدن عصاره اون درخت به محيطي ميرم كه چند گودال آب از زير آب وارد يكيشون ميشم يك در قفلشو باز ميكنم توش دوتا mirluk king اگه درست تايپ كرده باشم و يك mirluk hunter ميكشمشون بعدش ديگه راهي نيست بي زحمت راهنماييون كن.

ممنون از تمام راهنمايي ها كم كم دارم پيش روي ميكنم...بيشتر از فرار استفاده ميكنم... صحنه هاي خنده داري درست شد تو همين فرار كردن از دست اين غولهاي سبز بي ريخت... نكبت ها با يك گلوله منو نصف مي كنند... منم سعي ميكنم زيك زاكي فرار كنم... حيف كه خيلي سريع نمي دوه
البته دوست من درسته که فرار کردن کار شمارو در اون لحظه راه ميندازه ، اما بعده ها باعث ضرر شما ميشه ، و کلا ضرر هست.
شما با هربار کشتن دشمنان و Headshot کردن اونا در بازی پيشرفت ميکنيد ، يعنی علاوه بر لول آپ کردن ، مهارت های شما هم در جنگيدن افزايش پيدا ميکنه ، اگر شما در اوايل بازی که هنوز سختی چندانی نداره ، مهارت های جنگی خودتون رو افزايش نديد ، بعدا که بازی سخت تر ميشه مخصوصا در آخر که تعداد دشمنان داخل بازی به طرز قابل توجه هی افزايش پيدا ميکنه + دشمنان قوی تر ، شما ديگه زنده نخواهيد موند و به آخر رسوندن بازی براتون خيلی سخت ميشه ، اگر حرفه ای نباشيد غير ممکن ميشه!!

خوب زدم تو كاره هدشات و اينا ولي اونجا براي پيدا كردن ديش و فرار از دست اونا به خاطر نداشتن خون و گلوله لازم مجبور به مخفي كاري و فرار شدم... الان رسيدم به يه ساختمان بزرگ كه لوله هاي بزرگ واردش شده بعد از اون كشتي ناو هواپيمابر... حالا يه ماموريت داده كه ميشه گفت با اينجا خيلي دور هست... ببينم كلا راهنمايي براي ماموريت ها هست كه بخونيم...؟؟ من نميدونم چرا تو اين بازي آرامش ندارم و نميتونم با اعتماد به نفس بازي كنم...دوست دارم برم يه جا كه آرامش باشه :(( نميدونم چرا اينقدر سخته... daed space رو دو روزه تموم كردم ولي اين اصلا نميتونم خوب بازي كنم... دچار سر در گمي شدم...:confused:

Tom Clancy عزيز بي زحمت در مورد اين ماموريت Oasis يكم كاملتر توضيح ميدي من بعد نوشيدن عصاره اون درخت به محيطي ميرم كه چند گودال آب از زير آب وارد يكيشون ميشم يك در قفلشو باز ميكنم توش دوتا mirluk king اگه درست تايپ كرده باشم و يك mirluk hunter ميكشمشون بعدش ديگه راهي نيست بي زحمت راهنماييون كن.
اگر درست يادم باشه يه درختي بود كه خشكيده بود اون وسط كه بايد باهاش صحبت كني و 2 راه داري يا بكشيش يا بهش كمك كني درسته Tom Clancy؟ من كه كشتمش چون خودش گفت منو بكش ولي يكم به درجه بديت زياد ميشه ولي كمك كردن به درخته سخته من ه نفهميدم چطوري بايد كمكش كرد
بايد درخت رو بسوزوني حالا با چي؟:confused:من با RPG زدم تركيد و بعد ماموريت كامل ميشه
اگر ناقص گفتم Tom Clancy كاملش كن لطفا:smile:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or