F.E.A.R. 2 : Project Origin

اطلاعات جدید از شماره دوم بازی بزرگ F.E.A.R به نام Project Origin منتشر شده به شرح زیر:

ادامه بازی از آنجایی آغاز میشود که شما خود را در راه روی بیمارستان با حالتی بد و وخیم از آن سقوط میبینید و دکتر روی سر شما با کوشش فراوان در حال بازگزدانی شما با شک های متوالی میباشد اما عملیات با موفقیت انجام نمیشود و شما ناگهان در فضایی تاریک میرودید که سایه دخترک قرمز پوش بار دیگر ترس را بر جان شما هدیه میکند!
28 روز از مردن شما میگذرد اما جسم مرده شما به کمک نیرویی مرموز دوباره لباس بر تن میکند و از کانال دریچه تهویه بیمارستان به داخل سالن اصلی وارد میشود...
همانطور که در یکی از تصاویر مشاهده میکنید واکنش های فیزیکی بعد از شلیک از اسلحه همانند fireball خواهدبود یعنی رشته های گرمایی آتش به اطراف پرتاب میشود این اولین تکنیک خاص ارتقا یافته در شماره دوم میباشد.
در این عنوان سعی شده از رنگ grey یا خاکستری در افکت های تصویری استفاده ریزکارانه و فنی انجام شود و این خود نیز یافته ای در دنیای بازی سازی برای حس اسلومیشن تصویری رنگی و سیاه و سفید میباشد.
در Project Origin همه شهر به رنگ Auburn یعنی تقریبا قرمز مایل به زرد دیده میشود و این نوعی تلفیق رنگ بندی جدید نسبت به واقع آتشین و حادثه ای بازی و القا حس ترس در بازی میباشد.
در این عنوان به طور پی در پی شاهد gloomy playgrounds ( زمینه بازی و محیط افسرده و غمناک ) خواهید بود.
از ابداعات جدید افزوده شده به این عنوان میتوان به cover گیری در پشت هر وسیله به مانند عنوان Gears Of War باشیم یا در طول حرکت در راهرو به صورت داینامیک و متعدد از روی اشیا بلند پرش و سر خرد.
سیستم شبیه سازی مبارزه hand-to-hand دقیقا همانند عنوان COD در این بازی اعمال شده است.
health system یا سیستم بهبود سلامتی بازی نیز به صورت خودکار و در گذشت چند ثاتیه بهبود میابد و باز هم برای نمونه عنوان سری COD مثال زده شده است.

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

ممنون از رضا

ببينيد دوستان ، این بازی در سبک ترسناک اصلا حرفی برای گفتن نداره و به گرد Dead Space هم نميرسه ( گرچه من ازش خيلی مترسم :دی )
اما در سبک اکشن حرف اول رو ميزنه ، خداييش بکش بکش هاش خيلی فاز ميده!

Fear خب از ابتدا طوري طراحي شده بود كه در مواقع خاص ترس رو تا مغز استخونت وارد ميكرد
اما Dead space يا مثلا سايلنت هيل بيشتر حالت دلهره و اضطراب دارن و بطور پيوسته
از اينرو بهتره اينا رو با هم مقايسه نكنيد :confused:
دقت كنيد دوستان ترس با دلهره فرق داره :laughing:

خب ما هم دیشب تمومش کردیم. من که خیلی خوشم اومد ازش. گیم پلیش عالی که بود. گرافیکش هم نسبتا خوب بود. خصوصا به خاطر افکت های motion blur و HDR اش. فقط به نظرم داستان پردازی جالبی نداشت می تونستن بیشتر روی شخصیت بقیه افراد گروه کار کنن. آخرشم که... :biggrin1:
در کل به نظرم بازی خیلی خوبی بود.

دوستان من نمیتونم قسمت موس رو تنظیم کنم
میخام سرعت موس کمتر بشه ولی گزینه ای تو آپشن نیست:confused:

توی بخش کنترل یک آپشن داره به اسم Mouse sensitivity.

اقا جسارتا من هيچ ربطي بين سايلنت هيل و اين بازي در هيچ زمينه اي پيدا نكردم :cheesygri

درسته اصلا قبل قیاس نیستند !:biggrin1:

من سایلنت هیل 1 رو حد اقل 10 بار تا آخرش رفتم و با همه ی پایان هاش باری رو تموم کردم
از جمله پایان good+
اما امروز صبح fear از رو هارد دیلیت شد!...
چون ارزش دوباره باری کردن رو نداره....

سبک مبارزه ای فیر هم سبک خاصی نیست... تنها جالبیش همون مکس پینی بودن و صحنه آهسته بودن مبارزاته.. که دیگه تغریبا همه ی بازی ها اینو دارند...

اما باگ عظیم مبارزات نداشتن هد شات در 90% دشمنان بود ! :laughing:

درسته اصلا قبل قیاس نیستند !:biggrin1:

من سایلنت هیل 1 رو حد اقل 10 بار تا آخرش رفتم و با همه ی پایان هاش باری رو تموم کردم
از جمله پایان good+
اما امروز صبح fear از رو هارد دیلیت شد!...
چون ارزش دوباره باری کردن رو نداره....

سبک مبارزه ای فیر هم سبک خاصی نیست... تنها جالبیش همون مکس پینی بودن و صحنه آهسته بودن مبارزاته.. که دیگه تغریبا همه ی بازی ها اینو دارند...

اما باگ عظیم مبارزات نداشتن هد شات در 90% دشمنان بود ! :laughing:

بله خب . عقايد متفاوته ;)

فکر نمیکنم شما اصلا بازی رو انجام داده باشین
من آخرای اینتروال 5 هستم و تا حالا هیچ باگی ندیدیم
بازی عالی نیست اما از خیلی از بازی های درپیت الان بهتره
چطور تا حالا هیچ باگی ندیدی و اینطور با اطمینان هم میگی ؟!
اینو گذاشتم که فقط حرفتو پس بگیری و بدونی که اینجا کسی از روی هوا حرفی نمیزنه ...
از اینجور چیزها هم از اول بازی تا حالا زیاد واسم پیش اومده!

چطور تا حالا هیچ باگی ندیدی و اینطور با اطمینان هم میگی ؟!
اینو گذاشتم که فقط حرفتو پس بگیری و بدونی که اینجا کسی از روی هوا حرفی نمیزنه ...
از اینجور چیزها هم از اول بازی تا حالا زیاد واسم پیش اومده!

چه افتضاح من به اين شدتش رو نديده بودم خدائيش :eek:

بالاخره تمومش کردم
بازی خوبی بود
ارزش بازی کردن رو داشت
اینم امتیازات من به بازی:
داستان: 8.5
گیم پلی: 9.4
صداگذاری: 8.5
موسیقی: 8.5
گرافیک:8
کل: 9
در آخر به همه پیشنهاد میکنم حتما یک بار این بازی رو انجام بدن

سبک Dead Space و F.E.A.R کاملا متفاوته. DS یک Survival horror و F,E,A,R هم یک FPS.
فیر قراره بیشتر اکشن باشه تا ترسناک.
این آلما چی داره که آخرش سرش با هم دعوا میکنن!:biggrin1:؟

خودت حاملش کردی ندیدی چطوری روت سوار بود :biggrin1:فک کردی داشت میزدت ؟:biggrin1:

کی بابا رو من سوار بود؟!!! تحمت می زنی چرا؟!

فقط یکی دو بار حمله کرد که باید راست کلیک میزدیش پرتش می کردی اون طرف!!!

باگ داشت اما دیگه انقدر باگ نداشت !

مثلا وقتی سرباز ها رو که می کشتی می افتادند روی بلوک هایی که از زمین 1 متر فاصله داشتند.... شروع می کردند به بندری رفتن و حرکات موزون ویبره ای !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or