F.E.A.R. 2 : Project Origin

اطلاعات جدید از شماره دوم بازی بزرگ F.E.A.R به نام Project Origin منتشر شده به شرح زیر:

ادامه بازی از آنجایی آغاز میشود که شما خود را در راه روی بیمارستان با حالتی بد و وخیم از آن سقوط میبینید و دکتر روی سر شما با کوشش فراوان در حال بازگزدانی شما با شک های متوالی میباشد اما عملیات با موفقیت انجام نمیشود و شما ناگهان در فضایی تاریک میرودید که سایه دخترک قرمز پوش بار دیگر ترس را بر جان شما هدیه میکند!
28 روز از مردن شما میگذرد اما جسم مرده شما به کمک نیرویی مرموز دوباره لباس بر تن میکند و از کانال دریچه تهویه بیمارستان به داخل سالن اصلی وارد میشود...
همانطور که در یکی از تصاویر مشاهده میکنید واکنش های فیزیکی بعد از شلیک از اسلحه همانند fireball خواهدبود یعنی رشته های گرمایی آتش به اطراف پرتاب میشود این اولین تکنیک خاص ارتقا یافته در شماره دوم میباشد.
در این عنوان سعی شده از رنگ grey یا خاکستری در افکت های تصویری استفاده ریزکارانه و فنی انجام شود و این خود نیز یافته ای در دنیای بازی سازی برای حس اسلومیشن تصویری رنگی و سیاه و سفید میباشد.
در Project Origin همه شهر به رنگ Auburn یعنی تقریبا قرمز مایل به زرد دیده میشود و این نوعی تلفیق رنگ بندی جدید نسبت به واقع آتشین و حادثه ای بازی و القا حس ترس در بازی میباشد.
در این عنوان به طور پی در پی شاهد gloomy playgrounds ( زمینه بازی و محیط افسرده و غمناک ) خواهید بود.
از ابداعات جدید افزوده شده به این عنوان میتوان به cover گیری در پشت هر وسیله به مانند عنوان Gears Of War باشیم یا در طول حرکت در راهرو به صورت داینامیک و متعدد از روی اشیا بلند پرش و سر خرد.
سیستم شبیه سازی مبارزه hand-to-hand دقیقا همانند عنوان COD در این بازی اعمال شده است.
health system یا سیستم بهبود سلامتی بازی نیز به صورت خودکار و در گذشت چند ثاتیه بهبود میابد و باز هم برای نمونه عنوان سری COD مثال زده شده است.

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

ممنون از رضا

اگه اینجوریه پس بره بوق بزنه . . . درسته؟این monolith بدونه به دسترنجش چه تف لعنتی می فرستن می رفت تو کویر ماهی پرورش میداد . . .

خو تموم شد میگم بازی بدی نبودا :biggrin1:
فقط اینکه بیشتر از یه بار صرف نمیکنه تمومش کنی چون کلا سبک بزن بکشش زیاد تغییری نکرده من تا اینتروال 4 رو نورمال بازی کردم دیدم دشمنا راحت میمیرن تا آخرش هارد رفتم ولی اکشناش همچی حال نمیداد چجوری یگم یه مشت آدم میریزه سرت همشو بزن صاف کن برو جلو
دشمنای جدید هم اضاف نشد یکم حال کنیم اون روبات ها رو هم که مثل آب خوردن میشه داغون کرد.
ولی این افکت اچ دی آر بازی منو کور کرد فییر قبلی اکشناش بیشتر میچسپید اگه سه بار فییر قبلی رو تموم کردم فقط به خاطر گیم پلیش بود همون 7.5 بسشه چون پیشرفت کم بود
اینم بخونن عزیزانی که تموم کردن
اقا این آلما که آخرش ما رو زیر گرفت:biggrin1: بعد رو چه حسابی این بچه تو 5 ثانیه 9 ماهه شد :biggrin1: تازه لگدم میزد:biggrin1: دیگه آلما گفت بیا دستتو بده نشونت بدم اووهوم:biggrin1:
از آلما انتظار نداشتم خراب شد رفت تو این یه سالی که ندیدمش :biggrin1:
ولی کلا سوژه نابی شد واسه قسمت بعد
راستی اون یارو که باس میزدیش تو قسمت آخر همون هم تیمیت بود دیگه درسته؟

راستی این Award ها کاربردی هم داره؟

بازي روند Condemned 2 رو داره ! بعضي اسلحه ها کاملا کپي شده از اين بازي هستند حتي صدا گذاري و طرز تيراندازي و اينا ... اکشني که در Condemned 2 بکار رفته بود کاملا نقص داشت و راضي کننده نبود حالا دقيقا همون سيستم رو توي Fear 2 پياده کردند !! بازي نسبت به قسمت قبل به کلي تغيير کرده حتي بهتر که نشده هيچ ، بدتر هم شده.

چند ساعت بازي کردم ، چند صدتا باگ ديدم ! Widescreen هم که هست آخره حال و صفاست !!
بهر حال ، اميدوارم ديگه Fear ساخته نشه.مگر اينکه روند بازي رو برگردونند به حالت قبل که البته امکانش زير صفر و کاملا توقعاتي در حد رفتن به فضا هست !! Time Gate اکسپنشن ميداد بيرون بهتر بود ...

بازي روند Condemned 2 رو داره ! بعضي اسلحه ها کاملا کپي شده از اين بازي هستند حتي صدا گذاري و طرز تيراندازي و اينا ... اکشني که در Condemned 2 بکار رفته بود کاملا نقص داشت و راضي کننده نبود حالا دقيقا همون سيستم رو توي Fear 2 پياده کردند !! بازي نسبت به قسمت قبل به کلي تغيير کرده حتي بهتر که نشده هيچ ، بدتر هم شده.

چند ساعت بازي کردم ، چند صدتا باگ ديدم ! Widescreen هم که هست آخره حال و صفاست !!
بهر حال ، اميدوارم ديگه Fear ساخته نشه.مگر اينکه روند بازي رو برگردونند به حالت قبل که البته امکانش زير صفر و کاملا توقعاتي در حد رفتن به فضا هست !! Time Gate اکسپنشن ميداد بيرون بهتر بود ...

فکر نمیکنم شما اصلا بازی رو انجام داده باشین
من آخرای اینتروال 5 هستم و تا حالا هیچ باگی ندیدیم
بازی عالی نیست اما از خیلی از بازی های درپیت الان بهتره
اسلحه ها کجا کپی شده؟
تنوع اسلحه ها بسیار بالاست
انجام این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم

فکر نمیکنم شما اصلا بازی رو انجام داده باشین
من آخرای اینتروال 5 هستم و تا حالا هیچ باگی ندیدیم
بازی عالی نیست اما از خیلی از بازی های درپیت الان بهتره
اسلحه ها کجا کپی شده؟
تنوع اسلحه ها بسیار بالاست
انجام این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم
همینطور که قبلا گفتم احتمال اینکه نسخه بدون باگ دستتون رسیده باشه خیلی زیاده ! lol
حالا که اینطور شد سعی میکنم عکس بزارم تا اونایی که نمیفهمن باگ چیه یا اصلا تا حالا ندیدن متوجه بشن.

در اینکه Fear بازیه خوبیه هیچ شکی درش نیستو احتیاجی به اعلام شما هم نبود.کسانی که خوراکشون fps هست برای این بازی دریغ نمیکنن (از جمله خود بنده) الان هم نقص های بازی رو داریم بررسی میکنیم و هیچ جنبه ی کوبوندن و اینا هم نداره چون کاملا مشخصه این بازی نسبت به قسمت قبل افت های زیادی داشته.
در مورد Condemned توضیح دیگه ای ندارم اگه کسی یادش مونده باشه درکش اصلا سخت نیست.

Last edited by a moderator:
آقا همون فايله
فكر كنم 300 بايت باشه :confused:
درسته به كيلوبايت نميرسه
همون رو بگير كپي كن توي قسمت نصب بازي بعد توي اپشنه Game Setting گزينه ي Full Violance برات مياد كه on كني درست ميشه

عجب بازی تکراری ای بود.... اه اه....:sick:

اینم شده مثل سریال های ایرانی....! یا کره ای.... مثل یانگوم !......:no:

یه مرحله از DEAD SPACE به کل این بازی می ارزه...

البته بعد از راهنمایی دوستان برای تزریق خون به داخل بدن دشمنان !... بازی یکم بهتر شد...:hurted1:

اما از لحاظ داستانی کاملا بدون سر و ته !.... مثل شماره های قبل و شماره های آینده !!!!:huh:

در کل بازی پروجکت قوروجه.. ببخشید پروجکت اوریجین ! هر چی سعی کرد ما رو بترسونه نتونست !

سبک بازی هم به قول دوستان له کن برو جلو بود...:gunner:
و واقعا ساختار کل بازی خطی بود... انگار توی تونل وحشت مستقیم داری می ری هر بار یه جونور بپره رو سر و کلت !/:)

خداییش سایلنت هیل 1 رو کیا بازی کردن؟ اون بهتر بود یا این ؟.:smoke:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or