خوب من این وایپ که میشه گفت تقریبا آخراشه نتونستم خیلی پلی بدم و اکانت خودمم زیاد نتوسنتم بیارم بالا ، یکی از بچه ها چند وقتیه پلی نمیده من یک دو ماهی میشه آمدم روی اکانتش
اسکیلام اینطوری شد
استت هم اینطوری شد
وایپ همونطور که گفتم نتونستم خیلی پلی بدم ولی همین چند هفته هم خیلی حال داره میده
میریم سرورهای شلوغ پره پلیره البته از ساعت 7-8 عصر به تایم ما (سرور آلمان - اینگیلیس و فرانسه بذارین ، اکثرا عصر به بعد خیلی شلوغن) مپ کاستوم و ریزرو هم که همیشه پلیر هست هر سروری برین
میتونم بگم با تغییراتی که دادن شروع وایپ تا وسطاش بهترین و بهترین وایپ ممکن بود ! (لاقل توی 4-5 تا وایپی که من بودم) ولی الان که اخراشه می تونم بگم ضعیف ترین Late Wipe هست ! البته بازم باسه من چون خیلی وقت بود پلی نداده بودم و عطش داشتم عالی بود.
خوشحالم که اورآل از بازی خوشتون آمده ، آره الان خلوت تره چون آخره وایپه ، همیشه وقتی وایپ میشه بعد از 3-4 ماه که میگذره پلیر کمتر میشه ولی بازم سرور شلوغ برین میشه پلیر پیدا کرد و زیاد پلیر میبینین مخصوصا توی مپ های پی وی پی مثل کاستوم و ریزرو ، در کل اکثر سرورا/مپا تا 3 ماه اول وایپ شلوغن و پلیر دارن ، بعد از اینکه سه ماه میشه اگر حتما توی مچ پلیر می خواین ، برین سرورهای شلوغ که بالاتر گفتم ، مپ هم برین کاستوم یا ریزرو ، قطعا به پلیر میخورین
توی شورلاین یا اینترچنج یا حتی لب خیلی کم به پلیر میخورین مخصوصا صبح و ظهرها ، ولی کلا عصر به بعد حتی همون مپام پلیر دارن (نه به اندازه کاستوم و ریزرو و باید دنبالشون بگردین
) ما الان کاستوم میریم همیشه 4-5 نفر دیگه هم هستن ، حتی یه وقتایی اینقدر پلیر هست بچه ها خسته میشن میگن بسه
ولی مثلا لب رفتیم امروز 3 دست غیر ریدر هیچی توش نبود
در نتیجه پیشنهاد من به شما ترکیب سرور های شلوغ با مپ های پی وی پی هستش.
در مورد تعداد پلیر هیچوقت هیچی نمیگن ، تنها چیزی که می گن تعداد افرادیه که هفته اول وایپ رو پلی میدن که هر وایپ داره بیشتر میشه ، چهار وایپ پیش 150.000 نفر بودن ، سه وایپ پیش 200.000 نفر ، دو وایپ پیش اعلام کردن 250.000 نفر و وایپ قبلی اگر اشتباه نکنم 300.000 که نشون میده بازی همیشه در حال رشد کردن و زیاد شدن پلیر هست.
درسته موتور Unity واقعا شت هستش ، دلیل اینکه بازی رو با یونیتی ساختن ، زمان ساخت بازی بودجه و پول کافی برای خرید لایسنس نداشتن و یونیتی ارزون ترین اپشن بود براشون در نتیجه با یونیتی ساختن و مجبورم هستن باهاش ادامه بدن ولی خوب یونیتی 4 اگر اشتباه نکنم قراره به زودی به بازی وارد بشه ، چون که اپدیتشو دادن چندوقت پیش و توی بازی الان هست.
خیلی کامل مشخص نیست چیه (یعنی قوانینش) ولی میدونیم که بازی جداست ، کسانی که EOD دارن میگیرنش ، کلا یک گیم مود جداست ، توش دو تا گروه میشن افراد و با هم پی وی پی می کنن ، یه جورایی همون تیم دث مچ هست انگار ، توی یک بخش مپ ترمینال هم هست انگار ، حالا ببینیم چی میشه تهش.
دوتا کلیپ بذارم از بازی های این چند وقت
EscapeFromTarkov 2022-05-12 16-41-55.mp4 - یو آپلود
EscapeFromTarkov 2022-05-16 22-08-46.mp4 - یو آپلود