سلام
بازی cf رو بازی نکردم ولی گمانم استریم ازش دیدم و اگه اشتباه نکنم عنوان سریعی هست و شبیه ساز نیست و کلا قابل مقایسه نیستن.
در مقابل تارکوو سختی خودش رو داره ولی جدا از سختی خود بازی, پلی استایل بازی کنان سر درده و اینکه بازی به هیچ عنوان رقابتی (comp) حساب نمیشه. که من با این مورد نتونستم کنار بیام. همچنان یه عده کمپ میکنن یک نقطه و منتظرم میمونن دقیقه ها طولانی و طبیعتا بخاطر اینکه صدا پای شما رو قبل از شما میگیرن (کمپ) همون اول کار از شما جلوتر هستند.
یعنی شما داخل مپی مثل woods همیشه این حس رو میکنید که یک نفر داره شما رو دید میزنه و این حس ازار دهنده هست.
ولی به شخصه من بخاطر دو موضوع دیگه بازی نمیکنم. اول اینکه بیشتر بازیهای رقابتی رو دوست دارم که بعضی از اسکیل ها رو قطعا میخواد و تقویت میکنه .دوم اینکه از لحاظ بصری و راندمان تارکوو یک افتضاح به تمام معنا هست و فشار خوبی به سخت افزار و مخصوصا cpu میاره که بخاطر موتور از رده خارج یونیتی هست.
یک مثال میزنم البته این مثال در مورد دو سبک و دو عنوان کاملا متفاوت هست .مثلا تو عنوانی مثل apex خیلی اتفاق میوفته که پلیری که اسکیل بالایی داره با هلث بار خیلی کم تونسته انمی رو دان کنه که شیلدش نزدیک به فول هست.یعنی بازی بخاطر رقابتی بودنش این امکان رو به بازیکن میده تا با بدترین اوضاع هم بتونه وین بگیره . منتها تو تارکوو همچین بحثی نیست .شما تازه اومدید تو تارکوو و با فردی میوفتید که لول 40 به بالا هست یه slick تنشه و یه altyn کلشه با فیس شیلد و از بخت بد داخل خشابشم bp .شما هم با در بهترین حالت با تیر ps و مبهوت جو اولیه تارکوو.حالا بفرمایید فایت. که برخورد یک تا دو عدد bp با شما کافیه
تارکوو در قالب تارکوو ,رقیبی نداره و تجربه منحصر به فردیه.صحبتهایی که بالا کردم به این معنا نیست که هیچوقت یه لول پایین نمیتونه یه لول بالا رو بکشه .منتها استراتژی و صبر خیلی بالایی میخواد که از حوصله من خارج بود فعلا! تارکوو هم از اول بازی شما رو در چرخه ای قرار میده که صبر رو بهتون به صورت تحمیلی یاد میده .از مچ میکینگ بازی و فایت های بازی تا چیدن استش این موضوع رو میتونید ببینید.