Escape From Tarkov | PC

https___forum.bazicenter.com_attachments_1617108872395-png.200145_.jpg

عنوان Escape from Tarkov یک بازی FPS-MMO می باشد که داستان محور است و دارای المان های Hardcore نیز می باشد که بر خلاف بسیاری از بازی های امروزی کار را برای پلیر ها راحت نمی کند.

داستان بازی از آن جایی شروع می شود که ماموران حکومتی شهر Tarkov روسیه را بنا به دلایلی قرنطینه می کنند و حالا این شهر به میدان جنگی میان ارتش های خصوصی و مزدوران شده است.
بازی المان های شوتر و RPG را با هم ادغام کرده و از سیستم Loot و Inventory بسیار جذابی بهره می برد.

تا به حال اطلاعات چندانی از بازی در دسترس نیست، اما 3 تریلر از بازی منتشر شده که در زیر قرار گرفته اند. همچنین بتا بازی در زمان نا معلومی از 2016 شروع می شود که می توانید از سایت اصلی بازی برای آن ثبت نام کنید.

Escape From Tarkov

Last edited by a moderator:
تو حالت افلاین که میرم به شدت بازی اوایل فریز میشه ولی کم کم قابل تحمل تر میشه.

اما تو انلاین از اون فریز وحشتناک خبری نیس ولی همون جریان فرم رو دارم.
اونجور که من میدونم تو انلاین نباید مشکلی باشه،
اما آفلاین چون فایلهای سرور رو سیستم خودت قرار داره، مخصوصا اگه تعداد بات رو بیشتر از normal بزاری رو های یا هورد چون قراره تمام کاراشون و لوتشون رو هرجای مپ پردازش کنه فریم اولش خوبه و بعد از 20-30 ثانیه رو نصف دراپ میشه، هرچقدر هم cpu قوی باشه نمیشه جلوشو گرفت چون برای پردازش رو سرورهای اصلی خودشون طراحی شده. رو افلاین تعداد بات رو از نرمال بیشتر نزار، رو انلاین هم نباید مشکلی باشه

• Like
Reactions: ZEN 2
اونجور که من میدونم تو انلاین نباید مشکلی باشه،
اما آفلاین چون فایلهای سرور رو سیستم خودت قرار داره، مخصوصا اگه تعداد بات رو بیشتر از normal بزاری رو های یا هورد چون قراره تمام کاراشون و لوتشون رو هرجای مپ پردازش کنه فریم اولش خوبه و بعد از 20-30 ثانیه رو نصف دراپ میشه، هرچقدر هم cpu قوی باشه نمیشه جلوشو گرفت چون برای پردازش رو سرورهای اصلی خودشون طراحی شده. رو افلاین تعداد بات رو از نرمال بیشتر نزار، رو انلاین هم نباید مشکلی باشه

تو اینکه بازی اصلا اپتیمایز نیست شکی نیست اما مساله ای که برام جالبه چطور ممکنه فرمی که تو بالاترین تنظیمات میگیرم با فرمی که تو کمترین تنظیمات ممکن میگیرم تقریبا یکی باشه تو حالت انلاین !

یعنی اگه اینطوری بود که تو کمترین تنظیمات ۷۰ فرم میگرفتم و تو بالاترین تنظیمات ۵۰ فرم خب این چیز عجیبی نبود اما این قضیه کاملا برعکسه .

تو اینکه بازی اصلا اپتیمایز نیست شکی نیست اما مساله ای که برام جالبه چطور ممکنه فرمی که تو بالاترین تنظیمات میگیرم با فرمی که تو کمترین تنظیمات ممکن میگیرم تقریبا یکی باشه تو حالت انلاین !

یعنی اگه اینطوری بود که تو کمترین تنظیمات ۷۰ فرم میگرفتم و تو بالاترین تنظیمات ۵۰ فرم خب این چیز عجیبی نبود اما این قضیه کاملا برعکسه .
خب اینکه فریم برات تغییر نمیکنه واقعا عجیبه.
چون با دستکاری تنظیمات میشه بالای 40-30 فریم اضافه کرد.

پیشنهادم این که از یوتوب یکسری تنظیمات کپی پیست کنی، مثل این:

==========
اگر تاثیر نداشت، موارد خیلی زیادی میتونه موثر باشه:
مثلا شاید تنظیمات پاور روی power saver هست، یا برنامه ای چیزی داره تو پس زمینه پردازش سنگین میکنه.
پروفایل XMP رم ها از بایوس غیر فعال شده و ...

• Like
Reactions: ZEN 2
خب اینکه فریم برات تغییر نمیکنه واقعا عجیبه.
چون با دستکاری تنظیمات میشه بالای 40-30 فریم اضافه کرد.

پیشنهادم این که از یوتوب یکسری تنظیمات کپی پیست کنی، مثل این:

==========
اگر تاثیر نداشت، موارد خیلی زیادی میتونه موثر باشه:
مثلا شاید تنظیمات پاور روی power saver هست، یا برنامه ای چیزی داره تو پس زمینه پردازش سنگین میکنه.
پروفایل XMP رم ها از بایوس غیر فعال شده و ...

والا تنظیمات رو همون روز اول کپی کردم .

موارد دیگه رو هم چک کردم قبلا ولی اثری نداشت !

بازی رو تو بالاترین تنظیمات بازی میکنم بهم حدودا 75fps میده .میزارمش رو کمترین تنظیمات ممکن , 70 فرم میده !!

حدودا یه بیست ثانیه اول باز 120 fps میگیرم و بعد از اون به 75 افت میکنه در حالیکه ساکن می ایستم.
Texture quality رو باید متناسب با قدرت گرافیک خودت تنظیم کنی مثلا اگه یه گرافیک قوی داری نباید بزاریش رو low, باقی تنظیمات هم بیشتر cpu میکشه‌ کلا هم هیچ منطقی تو تنظیماتش و میزان فریمی که میگیری نیست 😄

دوستان راز زنده موندن توی ریدها چیه؟ من تو 20 raid قبلی توی کاستوم فکر کنم 4 بار زنده موندم، حتی وقتی هم که تو بوته ها قایم میشم تا آب ها از اسیاب بیفته تو 20 دیقه اول یهو از ناکجا نیدم میکنن :-/
یه راز شائولین نداره کشف کنی یهو همه چی بهتر بشه ، در کل باید تجربه و game knowledge بیشتری کسب کنی ، ولی اگه تازه کاری سعی کن از درگیر شدن با بقیه پلیر ها دور بمونی و بی سر صدا تسک هاتو انجام بدی. کمک خواستی دیسکورد پیام بده بهم

دوستان کسی اطلاع داره چه بلایی سر سرورای تارکو اومده؟ من تا پریروز رو سرور ترکیه 65_70 تا پینگ داشتم که اوکی بود ، ولی الان همون شده 180 تا، عملا هر ساعت تمامیه سرورارو چک میکنم زیر 180 پینگ نیست و نمیتونم پلی کنم🤦‍♂️
نت من هم مشکلی نداره همونیه که قبلا بود. چه کنمممممم؟

دوستان کسی اطلاع داره چه بلایی سر سرورای تارکو اومده؟ من تا پریروز رو سرور ترکیه 65_70 تا پینگ داشتم که اوکی بود ، ولی الان همون شده 180 تا، عملا هر ساعت تمامیه سرورارو چک میکنم زیر 180 پینگ نیست و نمیتونم پلی کنم🤦‍♂️
به صورت کلی از دیروز که اختلال ایجاد شد رو اینترنت کل کشور ممکنه به همون دلیل باشه یکم صبر کن اگه درست نشه از سمت خودشون هست و بالاخره درستش میکنن

سرورهای ترکیه نزدیک دو ماه هست با ایران خرابن ، برین سرور های دیگه.

خب بعد از 300 ساعت گیمپلی که رسما عددی نیست و راحت نصفش داخل استش سپری شده نظرمو تا به اینجا بگم.

بازی عنصر اعتیاد اوری داره که با وجود انتقال بعضی از حالت های ناخوشایند برای بشر مثل استرس (جدا از هیجان) که به شما میده ولی درگیرتون میکنه و با خودت میپرسی چرا باید عنوانی رو بازی کنم که حجم بالایی از استرس رو میده.جوابش هم مشخصه چون مازوخیسمی :D و این رو حتی زمانی که بازی رو شروع نکرده بودم میتونستم حس کنم و جالبتر اینکه کسانی رو درگیر تر میکنه که فکرشم نمیکنید و با خودتون میگید فلانی عمرا این بازی رو بزنه.

تو تارکوو چندین مورد متاسفانه از نظر من به کیفیت بازی ضربه زده که یکیش کیفیت بصری یا به اصطلاح ویژوآل بازی هست . چرا یونیتی ؟!!!:-& با وجود چندین اپگریدی که گویا روش انجام دادن این نتیجه کار هست و این انجین به مثال یه خودرویی میمونه که بهتره روش خرج و کار نکنید ولی bs داره اینکار رو میکنه و با اصرار هم میکنه ! بصری رو جدا از لحاظ نچسب نبودن کیفیت بازی از لحاظ عملکرد بازیکن میگم .بسیاری از جاها مخصوصا تو تایم های صبح و یا شرایط جوی مثل بارون دیدن انمی عملا غیر ممکن هست چون تکسچر اون نقاط به قدری تاریک هست که هیچ چیزی دیده نمیشه.واقعا هیچ چیزی دیده نمیشه! با همین وضعیتش فرم بازی رو قورت میده و خیلی جاها نوسان داره فرم شما.انیمیشن پلیرها اصلا نرم نیستن و زمانی که میخواین ترکینگ کنی واقعا جا میمونی چون یه پرش ها یا فریز شدنی تو انیمیشن دویدن هست .(بخاطر نت نیست)

مورد بعدی مچ میکینگ بازی هست که متاسفانه تو بعضی دست ها شما با وجود جستجوی پلیر یا همون pmc برای فایت یا pvp شما هیچ موجود رو داخل بازی پیدا نمیکنید و چیزی که به ذهنت میرسه اینه که نکنه این بازی داره پلیرهای خودش رو از دست میده؟ چون قطعا کسی دوست نداره داخل یه بازی دد زمان بزاره اون هم بازی مثل تارکوو که واقعا انرژی میبره و زمان .بتل استیت هم تا جایی که میدونم هیچگونه اطلاعاتی در مورد تعداد پلیر ها به اون صورت شفاف سازی نمیکنه.

در مورد کیفیت بصری نمیشه انتظاری داشت چون خیلی بعید bs رو یه انجین دیگه بره, گرچه گویا کارشون هم برای نقل از انجینی مثل یونیتی به انجین دیگه هم به این راحتی ها نیست و با همین استایل زمخت روسیه ای گویا راضی هستن. اما در مورد مچ میکینگ بازی و نبود pmc واقعا تو ذوق میزنه و ادم دو به شک میشه که بازی رو ادامه بده یا نه .

دوستان باز اگه اطلاعاتی نظری دارند تبادل کنن لطفا.

آخرین ویرایش:

این مد آرنا جریانش چیه؟ خیلی باحاله
------------------------
ادیت: خب ظاهرا مد جدید بازیه که به صورت استندالون قراره اواخر 2022 کلوز تستش شروع بشه
کسایی که پک Edge of Darkness رو دارن به این نسخه میتونن رایگان دسترسی داشته باشن، بقیه هم میتونن به صورت dlc یا standalone بخرنش

• Like
Reactions: just_p30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or