خب به قول خارجکی ها تنکس تو دایس فور ۲۰۴۲ ! به عنوان کسی که چندین سال بتل ۴ رو بازی کردم چشمم رو به ۲۰۴۲ دوخته بودم متاسفانه اون هم ناامیدم کرد و وقتی یه نگاهی به لیست دوستانم میندازم که اکثرا بتلفیلد باز بودند با صحنه چندان خوشی رو به رو نمیشم وقتی میبینم یکی r6 میزنه یکی apex و یکی شبیه ساز ماهیگیری!!!
من چند وقتی سراغ ایپکس رو گرفتم و بازیش کردم منتها اعترافی که باید بکنم هیچوقت اون کششی که موقع بازی بتلفیلد ۴ داشتم رو به این بازی نداشتم .
دو روزی میشه هرازگاهی به بازی هایی که میتونم بازی کنم و ادامه بدم نگاه میکنم چون میدونم اگر انلاین بازی نکنم قطعا گیم رو کنار میزارم چون سر و کله زدن با هوش مصنوعی هیچ جذابیتی برام نداره .
از طرفی لیست بلند بالا با قدرت انتخاب خوب نمیبینم . یکی از گزینه ها همین eft بود منتها وقتی جواب سوال : این بازی رو به یه سولو پلیر پیشنهاد میکنید رو میبینم لبخند و تعجب میاد سراغم
کمتر کسی رو دیدم که ۱۰۰ درصد پیشنهاد بکنه اگر هم بودن تیپ مازوخیسم داشتند چون طرف به وضوح میگفت دردم میگیره موقع بازی کردنش اما اعتیاد پیدا کردم بهش !
من دنبال بازی هستم که ارزش زمانی رو که میزارم داشته باشه و حالا حالا ها رو پا باشه و ساپورت بشه . تجربه برای من این شد که وقتی بازیهای سری وار رو انتخاب میکنم که به صورت شماره ای عرضه میشن در حقیقت وقت تلف کردن هست حداقل برای من .چون برای رسیدن به سطح بالا زمان میزاری و وقتی به اون سطح میرسی شرکت سازنده شماره دیگه ای رو عرضه میکنه که کاملا میتونه بیس و اسکلت بندی بازی کلا با چیزی که تو تجربه کردی فرق بکنه دقیقا بلایی که سر ۲۰۴۲ و حتی سری های قبلی سرم من اومد و این یعنی از اول شروع کردن که نه حوصلش رو دارم و نه تایم.
اساتید نظری یا پیشنهادی ؟