Escape From Tarkov | PC

https___forum.bazicenter.com_attachments_1617108872395-png.200145_.jpg

عنوان Escape from Tarkov یک بازی FPS-MMO می باشد که داستان محور است و دارای المان های Hardcore نیز می باشد که بر خلاف بسیاری از بازی های امروزی کار را برای پلیر ها راحت نمی کند.

داستان بازی از آن جایی شروع می شود که ماموران حکومتی شهر Tarkov روسیه را بنا به دلایلی قرنطینه می کنند و حالا این شهر به میدان جنگی میان ارتش های خصوصی و مزدوران شده است.
بازی المان های شوتر و RPG را با هم ادغام کرده و از سیستم Loot و Inventory بسیار جذابی بهره می برد.

تا به حال اطلاعات چندانی از بازی در دسترس نیست، اما 3 تریلر از بازی منتشر شده که در زیر قرار گرفته اند. همچنین بتا بازی در زمان نا معلومی از 2016 شروع می شود که می توانید از سایت اصلی بازی برای آن ثبت نام کنید.

Escape From Tarkov

Last edited by a moderator:
1638558785466.png

خوب دارن هینت میدن که وایپ کیه ! اپدیت بعدی میشه پچ 12.12 که توی عکس نوشته همین الانم میدونین و 12.12 کی منتشر میشه :D بازی کلمات !

در نتیجه آپدیت بعدی (پچ 12.12) همراه با وایپ ، طبق شواهد ، 12.12.2021 در ساعت 12.12 (معمولا تایم مسکو) منتشر میشه :D

لایو هستن.اینا ادمای دارکی هستن :D

این CEO شرکت سازنده بازی هست ، عمو نیکیتا ! بچه خوبیه ، روی وودکا زندگی می کنه و توی هر 10 تا کلمش توی یک جمله 7 تارو روسی میگه 3 تارو اینگیلیسی باید جملرو سر و جمع کنی ! یکمم زیاد ریج میکنه ! در کل بدیاشو بذاری کنار ، آدم خوبیه (که البته بدیاشو بذاری کنار ازشم چیزی نمی مونه :D)

این CEO شرکت سازنده بازی هست ، عمو نیکیتا ! بچه خوبیه ، روی وودکا زندگی می کنه و توی هر 10 تا کلمش توی یک جمله 7 تارو روسی میگه 3 تارو اینگیلیسی باید جملرو سر و جمع کنی ! یکمم زیاد ریج میکنه ! در کل بدیاشو بذاری کنار ، آدم خوبیه (که البته بدیاشو بذاری کنار ازشم چیزی نمی مونه :D)
میگفت تو ۲ روز فقط ۳ ساعت خوابیدم :D اون بغل دستیش انگار از داخل خود بازی برداشته بودن اورده بودن نشسته بود اونجا واقعا جالب بود :D

اون موقع که بازی هنوز در دسترس نبود برای پلیرها , من تریلرشو دیده بودم. اون موقع رو کنسول بودم به دوستام گفتم که من به خاطر این بازی کوچ میکنم میرم حالا ببینید :D منتها بازی اومد و این همه مدت هم از روش گذشت و من دیگه کلا جا موندم .واقعا دوست داشتم تجربش کنم.

• Like
Reactions: just_p30
میگفت تو ۲ روز فقط ۳ ساعت خوابیدم :D اون بغل دستیش انگار از داخل خود بازی برداشته بودن اورده بودن نشسته بود اونجا واقعا جالب بود :D

اون موقع که بازی هنوز در دسترس نبود برای پلیرها , من تریلرشو دیده بودم. اون موقع رو کنسول بودم به دوستام گفتم که من به خاطر این بازی کوچ میکنم میرم حالا ببینید :D منتها بازی اومد و این همه مدت هم از روش گذشت و من دیگه کلا جا موندم .واقعا دوست داشتم تجربش کنم.

من که یک دل نه صد دل عاشقش شدم ! نگاه کنی پستام چند صفحه پیش که تازه آمدم بازی هست ! یک ماه سره کار نرفتم فقط داشتم تارکو میزدم :D پاورم حتی سوخت :( 25-30 ساعت پلی میدادم بقیشم میخوابیدم روی مانیتورا استریم تارکو باز بود ! البته این یکی وایپ یک ماه اخرشو پلی ندادم ، الانم خیلی ذوق و شوقشو دارم انگار وایپ اولمه :x الانم اگر دوست دارین بیاین وقتشه ، ولی خوب توی خصوصی بهتون توضیح دادم توقعتون چی باشه دیگه و بازی چه جوریه که ضد حال نخورین.

• Like
Reactions: ZEN 2 and m.d.makan
چندتا سلاح جدید اضافه کردن ، چند مدل نارنجک جدید ، چند مدل لباس جدید و آرمور جدید.

پچ نوت بازی :

1.اضافه شدن مپ جدید light house

2.مپ لایت هاوس دارای فکشن جدید به اسم
USEC Rogues
خواهد بود که تعدادی از اعضای سابق فکشن یوسک بوده اند و به پی ام سی های یوسک تا زمانی که وارد محدوده شان نشده اند شلیک نمیکنند ولی اگر پلیری با آنها وارد فایت شود بعنوان خیانتکار شناخته شده و برای چند رید بعدی هم دشمن شناخته خواهد شد.
3.Inertia به بازی اضافه شده که باعث میشه حرکات ریلستیک تر( واقعی تر) بشنو در موارد زیر تغییر ایجاد کرده:
-راه رفتن
-دویدن
-پیچ های تند هنگام دویدن
-فرود آمدن بعد از پریدن یا افتادن از ارتفاع
-لین کردن و پیک دادن( به بغل حرکت کردن)

---هرچه وزن همراه پلیر بیشتر باشد یا لول استرنجث وی کمتر باشد ، اینرسی باعث تغییرات زیر میشود
-شتاب گرفتن سرعت حرکت در لحظه شروع به حرکت کردن اهسته تر میشود
-هنگام توقف حین راه رفتن و دوییدن زمان بیشتری طول میکشد تا سرعت کرکتر کم شود
- شتاب کم کردن یا بیشتر کردن سرعت حرکت هنگام تغییر جهت به سمت مخالف در حین حرکت کمتر میشود
-سرعت حرکت زمان تغییر جهت ناگهانی حین دوییدن بیشتر کم میشود
-سرعت حرکت هنگام فرود بعد از پرش یا افتادن از ارتفاع بیشتر کم میشود
-لین کردن و برگشت به حالت عادی از حالت لین و حرکت به بغل آهسته تر میشود
تغییرات اینرسی از وزن 0 کیلوگرم برای لول اترنجث 0 و از وزن 10 کیلوگرم برای لول استرنجث 10 شروع به اعمال میشود.

4.در صورت اٌور ویت شدن نشستن و بلند شدن آهسته تر شده و همچنین از استامینا می کاهند (مقدار استامینای مصرفی به میزان اٌور ویت و میزان بلند شدن از حالت نشسته بستگی دارد)

5.malfunction های جدید:
دو مدل مل فانکشن جدید مربوط به داغ شدن سلاح اضافه شده است
برای رفع گیر سلاح ابتدا باید سلاح را بررسی کرده تا تشخیص دهید چه مدل گیری دارد سپس اقدام به رفع گیر آن کنید
بعضی از سلاح ها بخاطر نوع طراحی و عملکرد بخصوصی که دارند بعضی از گیر کردن ها شامل آن ها نمیشوند
سلاح های با وضعیت دوام بین 93% تا 100% گیر نخواهند کرد Durability

6.داغ شدن بیش از حد سلاح و افکت های مربوط به آن به بازی اضافه شده است.
سلاح ها بعد از هر شلیک گرم می شوند. نرخ گرمایش برای هر شلیک به نوع گلوله، لوله و سایر عناصر مربوط به گرمایش سلاح
(receivers, muzzle devices, handguards, , و غیره.)
بستگی دارد.
در مقابل گرمایش، سلاح مدام در حال خنک شدن است. سرعت خنک شدن نیز به لوله و سایر عناصر مرتبط با خنک کننده سلاح (receivers, muzzle devices, handguards, وغیره)
بستگی دارد.
درجه حرارت بیش از حد را می توان با وضعیت ظاهری لوله سلاح و شعله پوش آن بررسی کرد.
شما می توانید چهار مرحله گرمایش بیش از حد را به ترتیب صعودی تشخیص دهید. هر مرحله از گرمای بیش از حد، اثرات منفی جدیدی را اضافه می کند.
کمی بیش از حد گرم می شود - سلاح گرم می شود، اما قرمزی دستگاه لوله و شعله پوش وجود ندارد. --->اثرات: گرم شدن لوله، شعله پوش، و هندگارد در محدوده های حرارتی، سراب احتمالی (مه گرما) از لوله و شعله پوش قابل مشاهده است.
گرمای بیش از حد متوسط - اسلحه گرم می شود، قرمز شدن دستگاه لوله و شعله پوش قابل مشاهده است.---> اثرات: دقت اسلحه کاهش می یابد، احتمال خرابی افزایش می یابد، سایش افزایش می یابد و حداکثر دوام سلاح در هنگام شلیک کاهش می یابد.
گرمای بیش از حد شدید - اسلحه بسیار داغ است، دستگاه های لوله و پوزه داغ داغ هستند. اثرات: تغییر نرخ شلیک سلاح، احتمال سوختن. حداکثر گرمای بیش از حد - هنگامی که به این سطح می رسد، سلاح گیر میکند .

۷-خواص بالیستیک گلوله‌ها بهبود یافته است. حالا هنگام حساب کردن مسیر پرتاب و انرژی، سرعت، وزن گلوله، قطر گلوله و شکل‌ آن و ضریب بالیستیک آن در نظر گرفته می‌شوند. قبل از این فقط سرعت اولیه و وزن گلوله در نظر گرفته می‌شد. ۸
-مکانیک‌های کنترل ریکویل تغییر کرد: -کنترل ریکویل اتوماتیک توسط کاراکتر انجام می‌شد کاهش یافت -کاهش ریکویل که از اسکیل‌ها به دست می‌آمد کمتر شد -به طور کلی سیستم ریکویل بهبود یافت ۹
-اصافه شدن VOIP-امکان ارتباط صوتی. برای فعال کردن آن باید در در تنظیمات خود آن را فعال کنید این ویژگی برای همکاری کردن و مذاکره طراحی شده توهین کردن، پخش کردن موسیقی و رفتار‌های نامناسب دیگر می‌تواند به غیرفعال شدن این امکان و بن شدن اکانت منجر شود.
-این ویژگی فقط در رید‌ و فقط در حالت push to talk قابل استفاده است
-پلیر‌ها نمی‌توانند بیشتر از ۱۵ ثانیه پشت سر هم حرف بزنند، یعنی هر ۲۰ ثانیه در رید فقط ۱۵ ثانیه می‌توانید حرف بزنید
-اگر کلید push to talk را پشت سر هم اسپم کنید به صورت اتوماتیک برای مدت کوتاهی از کار خواهد افتاد.
-می‌توانید استفاده‌ی نا‌مناسب از این قابلیت را ریپورت کنید، برای این کار هنگامی که شخص مورد نظر در حال حرف زدن است یا تا ۲ ثانیه‌ی بعد Gesture menu را باز کنید و آن شخص را ریپورت کنید.
-شدت صدا به فاصله، دیوار‌ها و هدست کاراکتر بستگی دارد.
-این ویژگی به را به سرعت می‌توانید یا به کمک کلید یا به کمک gesture menu غیر فعال کنید.
-کلید‌های مربوط به این ویژگی قابل تنظیم هستند ۱۰
-آپریشنال تسک‌ها(روزانه و هفتگی) گسترش پیدا کردند
-توضیحات مربوط به تعدادی از آنها اصافه شد
-در بخش آمار پلیر تسک‌های انجام شده اضافه شد
-خارج شدن از اکسترکشن مشخص برای خروج از محل اضافه شد ۱۱
-اضافه شدن قابلیت مصرف کردن مقداری از غذا و نوشیدنی‌ها
-فقط مدت زمان افکت‌ها تغییر می‌کند، ولی شدت و تاخیر شروع افکت‌ها تغییر نخواهد کرد
-باف‌ها فقط تا مقدار اولیه روی هم جمع می‌شوند
12.آیتم های جدید زیر اضافه شده اند:
-سلاح های جدید
-قطعات سلاح جدید
-چهار نوع نارنجک دستی جدید(من جمله نارنجکی که در لحظه برخورد منفجر میشود)
-تجهیزات جدید
-آیتم های بارتر جدید
-کلید های جدید
-کیس های جدید(کیس مخصوص اینجکتور ها و کیس مخصوص کی کارد)
-فاصله سنج لیزری
-پنج نوع گلوله جدید
-لباس های جدید برای USEC و BEAR -
آرم بند های مخصوص جدید
-شکل صورت های جدید برای USEC و BEAR 13.ماموریت های جدید برای مپ لایت هاوس اضافه شده اند

برخی دیگر از تغییرات:
-تغییر و بهبود ویژگی‌های برخی از سلاح‌ها
-قابلیت سریع پرتاب کردن نارنجک‌ها حذف شد، از این پس لازم است ابتدا نارنجک را در دست گرفته و سپس با کلید دیگری پرتاب کنیم
-قابلیت ساخت چیز‌های جدید در مخفیگاه
-شرایط مورد نیاز برای باز کردن بخش‌های مورد نظر در مخفیگاه تغییر کرده
-همه‌ی کلید‌ها تعداد استفاده دارند(۱۰۰ تا مگر این که از قبل مقدار مشخصی داشته باشد)
-تجهیزات برای بات‌ها و پلیر اسکو‌ها تغییر کرده
-اسپاون آیتم‌ها و شانس پیدا کردنشان تغییر کرده است
-آیتم‌های تریدر‌ها تغییراتی کرده است
-تغییرات در پاداش تسک‌ها

+همچنین دیگر امکان خرید و فروش بسیاری از تجهیزات قوی مانند آرمور ۶ و ۵ و گلوله‌های قوی در فلی مارکت وجود نخواهد داشت.

- "Rys-T" bulletproof helmet
- Team Wendy EXFIL Ballistic Helmet (Black)
-Vulkan-5 (LShZ-5) bulletproof helmet
- "Altyn" bulletproof helmet
- 6B43 6A Zabralo-Sh body armor (0/85)
- NFM THOR Integrated Carrier body armor
- LBT-6094A Slick Plate Carrier
- LBT-6094A Slick Plate Carrier (Tan)
- LBT-6094A Slick Plate Carrier (Olive)
- 5.11 Tactical Hexgrid plate carrier
- FORT Redut-T5 body armor
- BNTI Zhuk-6a body armor
- IOTV Gen4 body armor (full protection kit)
- FORT Defender-2 body armor
- NPP KlASS Korund-VM body armor
- IOTV Gen4 body armor (assault kit)
- FORT Redut-M body armor
- IOTV Gen4 body armor (high mobility kit)
- BNTI Gzhel-K armor
- Ars Arma CPC MOD.2 plate carrier rig
- 5.11 Tactical TacTec plate carrier rig
- CQC Osprey MK4A plate carrier rig (Protection, MTP)
- WARTECH TV-110 plate carrier rig
- Ars Arma A18 Skanda plate carrier rig
- CQC Osprey MK4A plate carrier rig (Assault, MTP)
- 6Sh118 raid backpack
- Mystery Ranch Blackjack 50 backpack (Multicam)
- SSO Attack 2 raid backpack
- Eberlestock F4 Terminator load bearing backpack (Tiger Stripe)
- . 45 ACP AP - 7.62x51mm M61 - 7.62x51mm M993 - 7.62x51mm M62 Tracer - 7.62x54mm R BS gs - 7.62x54mm R BT gzh - 4.6x30mm AP SX - 4.6x30mm Subsonic SX - 5.56x45mm SSA AP - 5.56x45mm M995 - 5.56x45mm M855A1 - 5.56x45mm M856A1 - 7.62x39mm BP gzh - 7.62x39mm MAI AP - 5.45x39mm BS gs - 5.45x39mm PPBS gs "Igolnik" - 5.45x39mm 7N40 - 9x19mm AP 6.3 - 9x19mm PBP gzh - 5.7x28mm SS190 - 5.7x28mm SB193 - 12/70 AP-20 slug - 12/70 Copper Sabot Premier HP slug - 12/70 SuperFormance HP slug - 9x39mm BP gs - 9x39mm SPP gs - 40x46mm M441 (HE) grenade - 40x46mm M433 (HEDP) grenade - 23x75mm "Zvezda" flashbang round - .300 Blackout AP - .338 Lapua Magnum AP
- FLIR RS-32 2.25-9x 35mm 60Hz thermal rifle scope
- Trijicon REAP-IR thermal scope
- GPNVG-18 Night Vision goggles
- SWORD International Mk-18 .338 LM marksman rifle
- FN40GL Mk2 grenade launcher -
5.56x45 Magpul PMAG D-60 STANAG 60-round magazine
- 5.56x45 SureFire MAG5-100 STANAG 100-round magazine
- AK 7.62x39 X Products X-47 50-round drum magazine
- AK 7.62x39 ProMag AK-A-16 73-round drum magazine
- TerraGroup Labs access keycard

لیست فیکس ها : 1
.یک مشکل در رابطه با رفرش آیتم های تریدر ها که آپدیت نمیشد تا وقتی که لانچر ریست میشد حل شد 2
.یک مشکل در رابطه با جابجایی چراغ‌قوه روی اسلحه به شیار دیگری که باعث میشد فشنگ به صورت بی پایان داخل چمبر لود شه حل شد 3
4.یک مشکل در رابطه با نوررسانی نادرست در هایداوت حل شد
5.یک مشکل در رابطه با بات هایی که نمیتونستن از پشت موانع شلیک کنند حل شد
6.یک مشکل در رابطه با نمایش اسلحه های svds و saiga 12 حل شد
7.یک‌ مشکل در رابطه با صداهای لب رو لب در دورم ۳ طبقه در منطقه ی کاستومز حل شد
8.یک مشکل در رابطه با بات هایی که میتوانستن به سرعت از موقعیت نشسته در بیان حل شد
9.یک مشکل در رابطه با ناممکن بودن استک کردن پول یا گلوله از ۱۰ تکه
10.یک مشکل در رابطه با باز شدن در های قفل بدون استفاده از کلید با استفاده از عمل breach از کنار در
11.یک مشکل در رابطه با توانایی حرکت بازیکن از موقعیت سینه‌خیز به ایستاده در مکان های غیرقابل‌ممکن در هنگام جاگذاری گلوله
12.یک مشکل در رابطه با منابع فیلتر آب که ادامه به کم شدن میکردن با اینکه ابر آب ساخته شده بود
13.یک مشکل در رابطه با پیشنهاد های در حال انقضا در بازار flea که هنوز در موقعیت زمانی 00.00 باقی میموندن
14.یک مشکل در رابطه با حساب نشدن بخش محافظ چشم در کلاهخوده گوریلا
15.یک مشکل در رابطه با ادامه داشتن انیمیشن ایستگاهی دویدن هنگام خم شدن در موقعیت سینه‌خیز
16.یک مشکل در رابطه با اینکه بازار flea فقط یک بخش از اسلحه ی جمع شده را نمایش میداد با نشان دادن یک یا دو از یک نوع اصلاح
17.یک مشکل در رابطه با تایم رفرش شدن آیتم های فروشنده ها که ناپدید میشد بعد از پایانش
18.یک مشکل در رابطه با نمایش داده نشدن معرفی‌نامه موقع ورود برای اولین بار به هاید اوت
19.یک مشکل در رابطه با حضور بات های اضافی در بخش افلاین مود
20.یک مشکل در رابطه با ناپدید شدن شلوار مدل Oldschool بر روی فکشن bear

بازی وایپی که من آمدم توش خوب بود ، وایپ پیش خیلی خوب شد ، الان عالی شده :D یعنی این Inertia رو که اضافه کردن کاملا Movment شبیه به واقعیت شده و دیگه فست پیکای الکی و این چیزایی که توی واقعیت نمیشد ولی توی وارزون میشد :D نمیشه اینجا انجام داد !!!

یکی از بدیای تارکو که اینکه وقتی نصبش می کنی و چندتا وایپ پلی میدی ، دیگه هیچ شوتر دیگه ای رو نمی تونی پلی بدی ! چون اینقدر کامله بخش شوترش و اینقدر هر روز داره پیشرفته تر و واقعه تر میشه که دیگه بقیه شوترا مسخره بازی میشه برات ! تنها شوتری که تونستم پلی بدم هیلو بود اونم اصلا سبکش کلا یک جوره خاصیه تو مولتی پلیر و خاص خودشه که کسانی که پلی دادن کاملا می دونن ، بقیه شوتر ها مثل CoD BF HLL WW و ... هر کدوم رو امتحان کردم اصلا بهم دیگه مزه نمیده ... یعنی همه از چشمت میوفتن :D

به نظرم در حال حاضر بدون شک بهترین گان پلی/مدل شوتینگ که توی بازیا هست برای همین بازیه ، اگر عشق به یک گان پلی رئالستیک و خفن داره اصلا تارکو از دست ندین !!!

این بشر pestily هنوزم داره پلی میده یعنی در عجبم :D

قابلیت voip به بازی صدمه نمیزنه ؟ چون تو یوتیوب پر هست از کلیپایی که این میگه منو نزن اون میگه منو نزن یعنی یه حالت اتش بس پیش میاد اونجا. دو نفر هم که تو بازی میدیدیم بزنن همدیگه رو اینطوری شد ! :D

این بشر pestily هنوزم داره پلی میده یعنی در عجبم :D

قابلیت voip به بازی صدمه نمیزنه ؟ چون تو یوتیوب پر هست از کلیپایی که این میگه منو نزن اون میگه منو نزن یعنی یه حالت اتش بس پیش میاد اونجا. دو نفر هم که تو بازی میدیدیم بزنن همدیگه رو اینطوری شد ! :D

آره پست همینطوری پلی میده هر وایپ یک بازه 15-50 روزه رو همینطوری دو روز پشت هم پلی میده ، 7-8 ساعت میخوابه ، باز از اول :D خیلیا دیگه هم هستن اینطورین که تایما 1-2 روز پلی میدن چند ساعت کم میخوابن باز میان ، چه توی استریمرا چه توی خودامون ! این وایپ چندم منه دیگه خیلی سفت و سریع بازی نمی کنم ولی الان یکی داریم که از پریشب بیدار بود پلی داد لول 16 شد تازه ساعتای 12-1 به زور بردیمش گفتیم الان سکته می کنی 37-38 ساعته بیداری بخواب :D

صدمه ؟ نه بابا xD اصلا اینا نمی خواستن VOIP بیارن ، سره اینکه پلیرا خیلی بهشون گیر دادن که بیارین در حقیقت آوردن ! محشره این VOIP اصلا کر خندست.

• Like
Reactions: ZEN 2
آره پست همینطوری پلی میده هر وایپ یک بازه 15-50 روزه رو همینطوری دو روز پشت هم پلی میده ، 7-8 ساعت میخوابه ، باز از اول :D خیلیا دیگه هم هستن اینطورین که تایما 1-2 روز پلی میدن چند ساعت کم میخوابن باز میان ، چه توی استریمرا چه توی خودامون ! این وایپ چندم منه دیگه خیلی سفت و سریع بازی نمی کنم ولی الان یکی داریم که از پریشب بیدار بود پلی داد لول 16 شد تازه ساعتای 12-1 به زور بردیمش گفتیم الان سکته می کنی 37-38 ساعته بیداری بخواب :D

صدمه ؟ نه بابا xD اصلا اینا نمی خواستن VOIP بیارن ، سره اینکه پلیرا خیلی بهشون گیر دادن که بیارین در حقیقت آوردن ! محشره این VOIP اصلا کر خندست.

من امروز یه guide رو دیدم که کامل برای کسانی بود که اصلا بازی نکردند.یعنی در حد بیگینر بود,چون با چند تا استریم دیدم چیزی نمیفهمی که هیچ بیشتر گیج میشی. چیزی که من تو این اموزش دیدم و باعث شد یکم هم زبون بشم با بازی و بیشتر بفهممش اول اینکه این عنوان حس کنجکاوی و ادامه رو تو بازیکن بیدار میکنه یعنی یه جنبه از اعتیادش رو من اینجا حس کردم . دوم اینکه همچین بازی که تمایل زیادی به نزدیک شدن به واقعیت داره آرزوی خیلی از هاردکور گیمرها بوده.

منتها چیزی که تا به این لحظه من نفهمیدم این هست که گویا تنها چیزی که تو این بازی اهمیت نداره کیل هست !!! نه اینکه توقع فارم داشته باشم از این بازی نه.ولی خب اصلا ملت گویا ترجیح میدم درگیر نشن با کسی (در جریانم اگه بمیری همه چیز میپره) .سر این قضیه voip هم بیشتر به این نتیجه رسیدم .چرا؟ خب وقتی ملت میان میرسن به هم یکی خواهش تمنا میکنه یکی میگه باهات کاری ندارم بعد اخرشم میگن HF و رد میشن میرن خب الان اینجا چی اهمیت داره ؟فقط لوت؟ من درگیری تو این بازی خیلی کم دیدم این اواخر هم به لطف voip ملت به هم راه میدن پس این وسط eft جدا از سبک sim که داره توش بازیکن فقط باید بدوعه و این اتاق اون اتاق که لوت پیدا کنه؟

من در حال کنکاش و برقراری ارتباط با این بازی هستم :D

• Like
Reactions: just_p30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or