Escape From Tarkov | PC

https___forum.bazicenter.com_attachments_1617108872395-png.200145_.jpg

عنوان Escape from Tarkov یک بازی FPS-MMO می باشد که داستان محور است و دارای المان های Hardcore نیز می باشد که بر خلاف بسیاری از بازی های امروزی کار را برای پلیر ها راحت نمی کند.

داستان بازی از آن جایی شروع می شود که ماموران حکومتی شهر Tarkov روسیه را بنا به دلایلی قرنطینه می کنند و حالا این شهر به میدان جنگی میان ارتش های خصوصی و مزدوران شده است.
بازی المان های شوتر و RPG را با هم ادغام کرده و از سیستم Loot و Inventory بسیار جذابی بهره می برد.

تا به حال اطلاعات چندانی از بازی در دسترس نیست، اما 3 تریلر از بازی منتشر شده که در زیر قرار گرفته اند. همچنین بتا بازی در زمان نا معلومی از 2016 شروع می شود که می توانید از سایت اصلی بازی برای آن ثبت نام کنید.

Escape From Tarkov

Last edited by a moderator:
خوب هر روز داره یک اتفاق جدید میوفته ، از شش روزه پیش ، روز اول معرفی باس جدید فکتوری برای اکسپنشن فکتوری ، روز دوم آمدن کیلا به فکتوری ، روز سوم همه باسا تو ریزرو ، روز چهارم لب مجانی و گلوهار توی لب ، روز پنجم اینجکتور اوبدولبوس جدید و امروزم روز ششم بارتر های جدید مکانیک که به شرح زیر هستش :
Slick : 1x Graphcis card
Item case: 3x Graphcis card
6b43 Zabralo Armor : 2x Graphcis card
T H I C C Itme cas : 25x Graphcis card
Weapons case : 8x Graphcis card
Black keycard : 5x Graphcis card
Keytool : 1x Graphcis card
T-7 thermal goggles : 25x Graphcis card
Reap IR: 1x Graphcis card
Ledx: 1x Graphcis card

دیگه بیت کوین هم که نمی ارزه ماین کنی الان 10 تا گرافیک 200 ساعت طول میکشه یک بیت کوین بده :D

View attachment 214787

روز وایپ ، چهارشنبه ساعت 3 AM به وقت EST
با اینکه تقریبا هیچ چیزی در مورد مکانیزم این بازی نمیدونم ولی بعضا دنبالش میکنم.و اینکه کاملا تو جو بازی هستی.لذت میبرم پلیر اینچنینی میبینم .بازی مولتی میکنی یا باید تو جوش باشی و با عشق بازی کنی خودت رو بکشی بالا یا کلا بازی رو ببوسی بزاری کنار چون کتک خور میشی :D

شانس ما تو مولتی اکثر پلیرای ایرانی که دیدم یه روز هستن 3 روز نیستن اینم اصلا فایده نداره . بحث تایم هم که بشه من خودمم متاهلم تایمی مثل مجردی ندارم ولی خب چون لذت میبرم تقریبا هرروز یه تایمی برای مولتی کنار میزارم.

این پست خیلی تارکو وی شد حتما طرفداران این مجموعه بخونن :D

قدیما یک خبرهایی بوده مبنی بر اینکه به بازی درون اضافه کنن و ریپلی بازی رو بشه بعد از تمام شدن دید به وسیله اون درون ! پیس کیپر هم توی یکی از ماموریتاش به این اشاره مستقیم میکنه. حالا دیروز وقتی خبر وایپ آمد با عکس مخصوص از طرف یونتار (پیس کیپر) که البته ترجمه کردم ، یک سری از افراد موقعه ای که میرفتن رید صدای درون میشنیدن ! به عنوان مثال ثانیه 1 تا 5 این کلیپ ولی هنوز چیزی تایید شده یا مشخص نیست .

با اینکه تقریبا هیچ چیزی در مورد مکانیزم این بازی نمیدونم ولی بعضا دنبالش میکنم.و اینکه کاملا تو جو بازی هستی.لذت میبرم پلیر اینچنینی میبینم .بازی مولتی میکنی یا باید تو جوش باشی و با عشق بازی کنی خودت رو بکشی بالا یا کلا بازی رو ببوسی بزاری کنار چون کتک خور میشی :D

شانس ما تو مولتی اکثر پلیرای ایرانی که دیدم یه روز هستن 3 روز نیستن اینم اصلا فایده نداره . بحث تایم هم که بشه من خودمم متاهلم تایمی مثل مجردی ندارم ولی خب چون لذت میبرم تقریبا هرروز یه تایمی برای مولتی کنار میزارم.

این پست خیلی تارکو وی شد حتما طرفداران این مجموعه بخونن :D

لطف داری شما قربان ، این بازی واقعا همه زندگی من شده :D من واقعا عاشق مترو و استاکر هستم ، این بازی یک جورایی آنلاین اون دوتاست دیگه چی بیشتر از این می خوام.

• Like
Reactions: TeTration and ZEN 2
لطف داری شما قربان ، این بازی واقعا همه زندگی من شده :D من واقعا عاشق مترو و استاکر هستم ، این بازی یک جورایی آنلاین اون دوتاست دیگه چی بیشتر از این می خوام.
بعد از دو سه تا وایپ می‌بینمت :D

بعد از دو سه تا وایپ می‌بینمت :D

نمیدونم چرا می خواین به زور بگین قراره بدم بیاد یا چی :D اولشم میگفتین بذار 300-400 ساعت بگذره بعد بیا ، یادتونه ؟ :D الان رسیدم به 1100 ساعت ! :D این وایپم با این تفاسیر راحت به 2000-3000 ساعت میرسم :D ولی خوب حتی تهشم بعد چند هزار ساعت تایم پلی دادن خسته بشم واقعا مشکلی نداره بازی مگر قراره چقدر سرگرم کنه :D خلاصه نگران من نباش حالا حالا خسته نمیشم و پایه بازی هستم :D

نمیدونم چرا می خواین به زور بگین قراره بدم بیاد یا چی :D اولشم میگفتین بذار 300-400 ساعت بگذره بعد بیا ، یادتونه ؟ :D الان رسیدم به 1100 ساعت ! :D این وایپم با این تفاسیر راحت به 2000-3000 ساعت میرسم :D ولی خوب حتی تهشم بعد چند هزار ساعت تایم پلی دادن خسته بشم واقعا مشکلی نداره بازی مگر قراره چقدر سرگرم کنه :D خلاصه نگران من نباش حالا حالا خسته نمیشم و پایه بازی هستم :D
نگران نیستم
متنفرم .
:)):Gunner::Gunner::Gunner::Gunner::Gunner::Gunner::Gunner::Gunner::Gunner::Gunner::Gunner:

1624998093210.png

"به خاطر مشکلات پیش آمده تمامی چیزهایی که قرار بوده از راه دریا بیان ، دیگه نمی تونن وارد بشه و باید برگردن به مقصد !"
حدس زده میشه مربوط باشه به هدایا کریسمس ، که امسال در نتیجه به نظر میرسه هدایا کریسمس نداریم ! چیزی که خیلی از پلیرها خواهانش بودن.

Tomorrow, June 30 at 10:00 MSK, we plan to start installing patch 0.12.11. The installation will take approximately 4 hours, but may be extended if necessary.

ساعت 10 به وقت موسکو (فکر کنم میشه 11:30 صبح ما) شروع می کنن به نصب پچ جدید بر روی سرورها ، گفتن حداقل 4 ساعت زمان میگیره که ممکنه بیشتر هم بشه

• Like
Reactions: farhad_fr2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or