دمت گرم بابت پاسخگویی.نه نگران پولش نیستم اصلا الان نزدیک 20 میلیون روپل دارم تازه 30 میلیون دادم داداشم استش لول 3 بکنه
اصلا پول تو این بازی خیلی راحت به دست میاد ، 3-4 روز اول اولویتم بود شدیدا ، ولی الان نه اصلا نگرانش نیستم.
پس انجامش میدم ! منم هر سه تا گرافیک رو از شورلاین گیر اوردم ، ولی شنیدم لوت شورلاین رو هم نرف کردن ، الان سوگولیشون اینترچنجه انگار.
کاستوم و فکتوری اینقدر رفتم دارم بالا میارم خدایی
می خوام چنج مپ کنم.سمت وود عمرا برم چون دو بار رفتیم باسه کوئست که البته موفقیت آمیزم بود ولی عین هر دوبارش یارام که آمده بودن منو کری کنن بنده خداها مردن از کمپر
(بسوزه رفاقت) سره همین احساس می کنم همشون کمپرن اونجا ولی لعنتی کلی کوئست هم هست اونجا باید بزنی هیچکدوم از وود هارو نزدم غیر 3-4 تای اول ایگیر رو.
لبز که جایه فت بویاست
من عمرا تا حتی قبل وایپم برم (شایدم یهویی رفتم
) ولی در کل لبز رو گذاشتم آخرین لول.میمونه اینترچنج و رزرو و شورلاین.بین این سه تا فکر کنم فوکوس کنم روی رزرو و شورلاین بیشتر و باز اینترچنج خیلی نرم.مشکلم با اینترچنج اینکه چند دفعه ای که رفتم پدره چشمام در آمده ... خیلی تاریکه لعنتی ! واقعا حتی میرم توی استریم های بقیه هم میبینم اونجام تاریکه و جالب اینکه اکثرا هم از این موضوع راضی نیستن ولی لوتش خیلی وسوسه کنندست
چشامو بیشتر دوست دارم
رزرو خیلی نرفتم ، ولی به نظر PVP خیلی زیاد داره بعلاوه Extract Camper
اکثر کلیپ هایی که دیدم از کمپر خروجی مردن توی رزرو بودن حالا نمیدونم چرا باید خودم برم تجربه کنم
شورلاین هم که خیلی رفتم اوایل مپ اصلیمون بود ولی کاملا دد هستش ... یعنی با داداشم حساب کردیم 13 تا دست رفتیم ، یک دست یک اسکو اسنایپر کشتمون ، یک دستم یک اسکواد توی Resort امدن کشتنمون ، این 2 تا دست ، 11 تا دست دیگش ریزورت رو لوت کردیم ، اون وسط گوگلم باز میکردیم Extract رو پیدا میکردیم ، بعدشم اکسترکت می کردیم
همینقدر بی هیجان و خالی و مسخره.نمیدونم چرا هیچکی شورلاین نمیره دیگه ! اینقدر یعنی لوتشو نرف کردن ؟!!!