Mehrdad Bayern
کاربر سایت
یکنکته ای من اضافه کنم شاید خیلی از دوستان نمیدونن
Ipv6 تکنولوژیش هنوز وارد ایران نشده.همه isp های عقب مونده ایران ipv4 هستن.
موضوع دوم که انقدر مشکلات برای بازی انلاین ما تو ایران داره موضوع سرعت اپلود و سنت ماست .چرا کلیه isp ها مثلا دانلود ۴۰مگه و اپلود ۴مگ . این چه صیغه ایش هست .ساپورت ماکروسافت هم چندین بار این موضوعو بمن گفته.
موضوع سومم بگم برم خخخ
مودمو خاموش کنید و از نتورک افلاین کنید و بعد مودمو روشن کنید ببینید درست میشه . من تو پست قبلیمم گفتم بدبینم نسبت به این قضیه.فکر کنید اکس باکستون کلا با ساین آوت شدن همتصویرش مشکی باشه!
سر این قضیه سرعت آپلود من یک درگیری تا هفته پیش با شاتل پیدا کرده بودم برداشته ب علت نویز سرعت آپلود من را از 1 مگ آورده بود روی 600 و حسابی اذیت میکرد تو بازی آنلاین و زیر بار هم نمیرفتن ک این قضیه ک میگن بی ربطه و تازه باعثه بدبختی من هست بالاخره بعد از 10 روز یک آدم درست حسابی ب تورم خورد و درستش کرد.
راجب این قضیه ک تو این چند روز داره اتفاق می افته من هم دارم یواش یواش شک میکنم ک خدایی کرده نخوان ی وقت دوباره کاری نکنند؟؟؟؟!؟!؟!
بله ولی برای من بعد این کار درست شد یعنی IPv4...من روزی بالای شش هفت ساعت گیم میرم انلاین مشکلی ندآره. . قبلش خیلی اذیت میکرد.. البته فقط ایکس باکس وان دی انس میخواد با ایکس 360 بدون دی ان اس هم راحت وصل میشم و انلاین میرم..اولی همون 178 دومی اون 139
Dns دومی را ک گفتی 139 کاملش را میگذاری اینو من ندارم