از من درست شد ماله شما چطور؟؟ بنظرم موقت هست
کلا حسم میگه روزهای آخر لایو بازی کردنمون با dns هست .
احتمال اینم هست . امیدوارم فقط از سمت ماکروسافت نباشه چون دیگه کاریش نمیشه کرد !از من هم همینطور ولی از سمت داخل هست این مشکلات و احتمالا تا آخر سال ادامه داره
اتفاقاتی که تو ۲ ۳ روز اخیر افتاده مشابه مشکل شما نیست .پست های بالا رو بخونید متوجه میشید .سلام مجدد ، ۲ سه روزیه حالت قطع و وصل داره این dns ها! وسط بازی یهو ساین اوت میکنه اکانتو!!!!!!
کسای دیگه هم این مشکلو داشتن این ۲_۳ روز اخیر؟؟؟؟
یک سوال دیگه، دوستانی که با lte ایرانسل بازی میکنن، دقیقا کدوم دی ان اس رو میزنن؟؟ من هم دی ان اس شکن و هم گذر رو استفاده کردم نرفت!!!!!!
مودم رو بزار رو ipv4 اگه بلد نیستی زنگ بزن پشتیبانی راهنماییت میکننسلام مجدد ، ۲ سه روزیه حالت قطع و وصل داره این dns ها! وسط بازی یهو ساین اوت میکنه اکانتو!!!!!!
کسای دیگه هم این مشکلو داشتن این ۲_۳ روز اخیر؟؟؟؟
یک سوال دیگه، دوستانی که با lte ایرانسل بازی میکنن، دقیقا کدوم دی ان اس رو میزنن؟؟ من هم دی ان اس شکن و هم گذر رو استفاده کردم نرفت!!!!!!
جدی؟؟؟ نمیدونستم فکر کردم اینترنتم مشکل دار شدع ،میخونم حتما، ممنوناتفاقاتی که تو ۲ ۳ روز اخیر افتاده مشابه مشکل شما نیست .پست های بالا رو بخونید متوجه میشید .
همین dns هارو همه میزنن اخیرا یکماذیت کرده ولی الانکار میکنه دوباره
نه بلد نیستم، دقیقا چکار میکنه این حالت؟؟؟؟؟؟؟مودم رو بزار رو ipv4 اگه بلد نیستی زنگ بزن پشتیبانی راهنماییت میکنن
داداش با کدوم نت وصل میشیای بابا کاش اشتراکگلد نمیخریدمپس!
Dns جدید اگه سراغ دارید به اشتراک بزارید .
مرگ بر امریکا
نه بلد نیستم، دقیقا چکار میکنه این
Boro too tanzimate modem badesh : Setting-dial up--profile management--new profileنه بلد نیستم، دقیقا چکار میکنه این حالت؟؟؟؟؟؟؟
الان دوتا پست بالاتر یکی از کاربرها نوشته با ایرانسل مشکل نداره و جواب میده !جدی؟؟؟ نمیدونستم فکر کردم اینترنتم مشکل دار شدع ،میخونم حتما، ممنون
برای ایرانسل چرا این دی ان اس جواب نمیده, شما خبر داری؟؟؟؟؟
منم امروز با td lte ایرانسل نمیتونم وارد شماز امروز من نمیتونم به لایو وصل بشم.کسی این مشکل رو داره؟