pcgamer
کاربر سایت
مشکلات که هست ولی بنظرم بزرگترین علتش اینهست که این نسل باید اورحینال بزنی و در توان اکثریت نیست.
ساپورت فکر کنم کلافه شدن بستن
مشکلات که هست ولی بنظرم بزرگترین علتش اینهست که این نسل باید اورحینال بزنی و در توان اکثریت نیست.
والا تا اونجا که ما میدونیم تو اکس باکس نمیشه پینگو برای هر بازی جدا گرفت! بجای پینگهم عبارت latacy هست که اونم بصورت کلی کیفیت اتصالو با شبکه لایو اندازه گیری میکنه. حالا منظور شما چیه؟سلام پارس انلاین بازم بدون dnsکار میکنه
پینگتون تو بازی . بتلفید چنده با پارس انلاین
ولی منو یکمنگران میکنه اونم از این نظر که دارن رو بخش ساین این تغییراتی میدن که بتونن جلوی دسترسی با dns هم بگیرن و حتی بدتر .اون روز هم ک دسترسیمون قطع شد ی هچین اتفاقی افتاد.
تو این چند روز خونده بودم ک عرزشی ها سای..بری دارن ی کارایی میکنن احتمال داره تحت حمله چیزی سرور های مایکروسافت قرار گرفته باشه.
فعلا ک مشکل هنوز حل نشده ولی مراقب باشید ی وقت هارد ریست یا چیزی نکنید.
ولی منو یکمنگران میکنه اونم از این نظر که دارن رو بخش ساین این تغییراتی میدن که بتونن جلوی دسترسی با dns هم بگیرن و حتی بدتر .
تصور کنید بجای ارور ریجن تصویر کلا سیاه بشه و حتی با ساین اوت هم تصویر بر نگرده . ماکروسافت همین الان نشون داد میتونه این کارو بکنه.
فقط بتلفیلد می خواستموالا تا اونجا که ما میدونیم تو اکس باکس نمیشه پینگو برای هر بازی جدا گرفت! بجای پینگهم عبارت latacy هست که اونم بصورت کلی کیفیت اتصالو با شبکه لایو اندازه گیری میکنه. حالا منظور شما چیه؟
والا بنظرم دیگهازشون هرچیزی بر میاد.پست ترین کار همین بود که دسترسی ایرانو به لایو و استور بستنامیدوارم این اتفاق نیفته گرنه کارمون تمومه
ولی در این حدم دیگه پست نیستن.
با این پینگ قید بازی شوترو باید بزنی.خودت میدونی بازی های شوتر چقدر سرعت عمل مهمه. من با پینگ ۱۱۰ الی ۱۳۰ تو pubg دشمنو با m416 هم زمان اسپری میکنم ولی وقتی میمیرم میبینم فقط یکم از خون اون رفته در صورتی که اون باید میمرد . حالا با پینگ ۱۷۰احتمالا هیچی از خون حریف کم نمیشه .فقط بتلفیلد می خواستم
td-lte ایرانسل دارم پینگم همیشه رو 170-180
با این پینگ تا 20 نفرم میکشموالا بنظرم دیگهازشون هرچیزی بر میاد.پست ترین کار همین بود که دسترسی ایرانو به لایو و استور بستن
با این پینگ قید بازی شوترو باید بزنی.خودت میدونی بازی های شوتر چقدر سرعت عمل مهمه. من با پینگ ۱۱۰ الی ۱۳۰ تو pubg دشمنو با m416 هم زمان اسپری میکنم ولی وقتی میمیرم میبینم فقط یکم از خون اون رفته در صورتی که اون باید میمرد . حالا با پینگ ۱۷۰احتمالا هیچی از خون حریف کم نمیشه .
بت توصیه میکنم اگه مودمت بی سیمهست انقدر جابجاش کنی ک بالاترین سیگنالو بگیری و حدااقل پینگتو به ۱۳۰برسون والی فایده نداره
من بازی pubg رو گفتم . بتل که بازی آسونیه نسبت به pubg . پینگ ۱۰۲ خوبه موفق باشیدبا این پینگ تا 20 نفرم میکشم
ولی بعضی وقتا اعصابم خراب میشه
دیروز واسه خونه پارس انلاین گرفتم بدون dns وصل شد
کلی صحبت کردم پینگم تو بازی تا 102 تا اومد پایین
پشتیبانی می گفت سرویسمخصوص گیم دارن سرورش فرق میکنه
اره تو تویتر نوشته بود Support اش.We're evolving to offer more help options thru Xbox Assist on Xbox One, (link: http://support.xbox.com) support.xbox.com & support forums. But rest assured your Tweets/DMs are seen by our team & help us locate emerging issues. You can still look to us for outage info and PSAs. Keep those Tweets coming!
مشکلی که هست همگانی هست بیشتر مربوط به ایکس باکس لایو البته اگه مودم رو رو حالت IPv4 قرار بدین مشکل ساین اوت شدن مکرر حل میشه
اره تو تویتر نوشته بود Support اش.
بله ولی برای من بعد این کار درست شد یعنی IPv4...من روزی بالای شش هفت ساعت گیم میرم انلاین مشکلی ندآره. . قبلش خیلی اذیت میکرد.. البته فقط ایکس باکس وان دی انس میخواد با ایکس 360 بدون دی ان اس هم راحت وصل میشم و انلاین میرم.اتفاقا من هم رو این وضعیت همیشه هستم ولی بعضی وقتها بازم ساین اوت میشم، البته بیشتر این ساین اوت ها برمیگرده به isp مثلا پارس آنلاین مشکلی نداره ولی شاتل(ک منم) همیشه اذیت میکنه برا گیم
بدبختی یک دوتا نیست از اون ور هم اینترنتمون خیلی اذیت میکنه تو رینبو مدام اون 2 شاخه قرمز میشه
یکنکته ای من اضافه کنم شاید خیلی از دوستان نمیدوننمشکلی که هست همگانی هست بیشتر مربوط به ایکس باکس لایو البته اگه مودم رو رو حالت IPv4 قرار بدین مشکل ساین اوت شدن مکرر حل میشه