GHOST360
کاربر سایت
اینطور که من فهمیدم تا الان همه پیشگامانی ها اینطور شدن من پیگیری کردم از پشتیبانیش ولی فکر نمیکنم به جایی برسه ....خخخ
پس باید بگم احتمالا تا امشب هیچ کدوم دیگه نتونیم وصل بشیم
اینطور که من فهمیدم تا الان همه پیشگامانی ها اینطور شدن من پیگیری کردم از پشتیبانیش ولی فکر نمیکنم به جایی برسه ....خخخ
پس باید بگم احتمالا تا امشب هیچ کدوم دیگه نتونیم وصل بشیم
برای من دانلود بدون dns هم میشه .ولی ۱۷۲ از کار افتاده یکی دیگه دارم استفاده میکنم چشمش نزنیم لتیسیش هم خوبه ۱۷۵ هستمن با 172. هیچ مشکلی ندارم چه تو Sign in چه تو دانلود مخابرات هم دارم
داداش تورو خدا dsn تو بگو من هرچی میزنم میخواد وارد اکانتم شم میگه تو این منطقه در دسترس نیست و هر کاری میکنم وارد اکانتم نمیشه تورو خدا بگو چی کنم دارم دیوونه میشمبرای من دانلود بدون dns هم میشه .ولی ۱۷۲ از کار افتاده یکی دیگه دارم استفاده میکنم چشمش نزنیم لتیسیش هم خوبه ۱۷۵ هست
178.22.122.100داداش تورو خدا dsn تو بگو من هرچی میزنم میخواد وارد اکانتم شم میگه تو این منطقه در دسترس نیست و هر کاری میکنم وارد اکانتم نمیشه تورو خدا بگو چی کنم دارم دیوونه میشم
دوستان بنده شات دارن و الان مشکلی ندارند و استفاده میکنند....من نت شاتل دارم با هیچ دی ان اسی وصل نمیشه فقط بار اول وصل شد اما با نت ایرانسل با دی ان اس وصل میشه چیکار کنم؟ اجب مصیبتیه من تازه xbox گرفتم بد ضدحال خوردم میدونستم نمیگرفتم
داداشم اونم ک از کار افتاد! خیلیا با هیچ dns وصل نمیشن طبق همین کامنتهای اینجا.با چندتا نت مختلف تست کن اگه نشد vpn بگیر و رو خود روتر وارد کن که نخوای از pc شر کنی و بازی کن.داداش تورو خدا dsn تو بگو من هرچی میزنم میخواد وارد اکانتم شم میگه تو این منطقه در دسترس نیست و هر کاری میکنم وارد اکانتم نمیشه تورو خدا بگو چی کنم دارم دیوونه میشم
داداشم اونم ک از کار افتاد! خیلیا با هیچ dns وصل نمیشن طبق همین کامنتهای اینجا.با چندتا نت مختلف تست کن اگه نشد vpn بگیر و رو خود روتر وارد کن که نخوای از pc شر کنی و بازی کن.
متاسفانه ضدحالیه که ماکروسافت زده و همه ما به نحوی درگیریم . واقعا چقدر عقده ای هستن که کنسول که ماله بازیه رو تحریم کردن
درسته ولی همون dns هم تو بازهای شوتینگ مثل pubg گاهی بازی رو خراب میکنه امروز تو بازی رفتم تو خونه اسلحه رو بر نمیداره بعد یهو میبینی تصویر بر میگرده تو محلی که ۳۰ثانیه پیش بودی .یعنی انگار کلا هیچ داده ای رو نتونسته اپلود کنه . من قبلا توهیچ بازی هیچ مشکلی نداشتم .ولی الان گاهی باعث خراب شدن بازی میشه.متاسفانه Dns ها دارن اذیت میکنن بدجور مدام از اکانت میپره بیرون ( هر سه Dns ک میدونم این مشکلات را دارن) وسط بازی ی هو میپره بیرون یا باید Dns را عوض کنی یا ول کنی و دستگاه را خاموش کنی و لعنت بفرستی ... عراقیها اوضاعشون خیلی بهتر از ماشده!!!
هیچ کاری هم از دستمون بر نمیاد
بدی vp ان اینه ک نت تایپ را تغییر میده و اذیت میکنه
درسته ولی همون dns هم تو بازهای شوتینگ مثل pubg گاهی بازی رو خراب میکنه امروز تو بازی رفتم تو خونه اسلحه رو بر نمیداره بعد یهو میبینی تصویر بر میگرده تو محلی که ۳۰ثانیه پیش بودی .یعنی انگار کلا هیچ داده ای رو نتونسته اپلود کنه . من قبلا توهیچ بازی هیچ مشکلی نداشتم .ولی الان گاهی باعث خراب شدن بازی میشه.