همچین میگی همه انگار چند نفر اینجا تو این تاپیکهستند کلش ۴۰نفرم نیستن که اکثرا حل شد مشکلشون.
من خودم مشکلم همون یکی دوماه پیش حل شد و خیلی از دوستان همطبق اعلامات خودشون حل شده.خیلیا با تماس با پشتیبانی خیلیا با تماس با isp خیلیا با تغییر dns خیلیا هم خودبخود.روند پیش روی تاپیک هم نشون میده کمتر کسی این مشکلو دیگه داره.
داداش کدوم مشکل حل شده؟ یکی بیاد اینجا بگه مشکلش حل شده من دیگه حرفی ندارم.
اتفاقا شکل رسمی به خودش گرفته و نحوه ی برخورد پشتیبانی مایکروسافت 180 درجه عوض شده و مستقیما اعلام می کنن راهی نیست
اگه قبلا میزد "این سرویس موقتا در دسترس نیس" الان میزنه "به نظر شما در ریجنی هستین که این سرویس ارائه نمیشه"
پشتیبانی که من مدام باهاشون در تماسم و نهایتا میگن بهتره صبر کنین لایو تو کشورتون ارائه بشه و isp ها هم که اصلا کنترلی رو این قضیه ندارن چون موضوع تحریمه و کسی رو هم نداشتیم خود به خود حل شه و اگه به تغییر dns , استفاده از vpn میگین مشکل حل شدن دیگه این خودش نشونه هایی از تغییر رفتار مردم ایران هست که هر بلایی سرشون بیاد یه راه حل موقت براش پیدا می کنن و به همون وضع دلخوش میشن.
روند تاپیک نشون دهنه ی هیچ نکته ای جز نا امیدی نیست.
- دوستان کسی تو ROBLOX مشکل نداره حدود ده روزی هست تو لودینگ بازیهاش گیر می کنه واسه من. کسی هست یه تست بزنه؟ بازی حجمش کلا فک کنم 200 مگ باشه ممنون میشم اگه نصب ندارین نصب کنین و تست بزنین واسه من.