Mehrdad Bayern کاربر سایت Nov 30, 2018 #1,081 نمیدونم دو روزه خیلی سخت به لایو وصل میشم همش میزنه سرویس در دسترس نیست و ...
B bigbadguy کاربر سایت Nov 30, 2018 #1,082 من خدا رو شکر با dns شکن وصل میشم به لایو ولی مثلا gta آنلاین رو نمیاره و میگه تو کشور ما قابل استفاده نیس. ولی فورتنایت که اونم فیلتره رو بازی میکنم راحت
من خدا رو شکر با dns شکن وصل میشم به لایو ولی مثلا gta آنلاین رو نمیاره و میگه تو کشور ما قابل استفاده نیس. ولی فورتنایت که اونم فیلتره رو بازی میکنم راحت
Ali Venom کاربر سایت Nov 30, 2018 #1,083 من هرچی دی ان اس میزنم قبول نمیکنه با نت ایرانسل !! تا قبلش پارس انلاین حتی دی ان اس هم نمیخواست
GHOST360 کاربر سایت Dec 1, 2018 #1,084 نوشته شده توسط Ali Venom: من هرچی دی ان اس میزنم قبول نمیکنه با نت ایرانسل !! تا قبلش پارس انلاین حتی دی ان اس هم نمیخواست بیشتر... نت ایرانسل کلا فلجه تو لایو خیلی بگیر نگیر داره Reactions: Ali Venom
نوشته شده توسط Ali Venom: من هرچی دی ان اس میزنم قبول نمیکنه با نت ایرانسل !! تا قبلش پارس انلاین حتی دی ان اس هم نمیخواست بیشتر... نت ایرانسل کلا فلجه تو لایو خیلی بگیر نگیر داره
pcgamer کاربر سایت Dec 9, 2018 #1,086 نوشته شده توسط mirsina1979: من چند ساعتی بدون dnsبراحتی وصل شدم شاتل بیشتر... منممدت زیادی بود که کلا بدون dns میرفتم ولی الان مدتی هست بگیر نگیر داره .وضعیت فعلیتون پایدار نمیمونه . مجددا به dns نیاز مند میشید Reactions: mirsina1979
نوشته شده توسط mirsina1979: من چند ساعتی بدون dnsبراحتی وصل شدم شاتل بیشتر... منممدت زیادی بود که کلا بدون dns میرفتم ولی الان مدتی هست بگیر نگیر داره .وضعیت فعلیتون پایدار نمیمونه . مجددا به dns نیاز مند میشید
Astiaks کاربر سایت Dec 22, 2018 #1,087 امروز من سعی کردم انلاین بشم ولی ارور میده میگه 'the service is not available in your region'. ۱ روز هست الان اینجوری شده.
امروز من سعی کردم انلاین بشم ولی ارور میده میگه 'the service is not available in your region'. ۱ روز هست الان اینجوری شده.
poorya_1 کاربر سایت Dec 22, 2018 #1,088 نوشته شده توسط Astiaks: امروز من سعی کردم انلاین بشم ولی ارور میده میگه 'the service is not available in your region'. ۱ روز هست الان اینجوری شده. بیشتر... با dns یا بدونش
نوشته شده توسط Astiaks: امروز من سعی کردم انلاین بشم ولی ارور میده میگه 'the service is not available in your region'. ۱ روز هست الان اینجوری شده. بیشتر... با dns یا بدونش
Astiaks کاربر سایت Dec 22, 2018 #1,089 نوشته شده توسط poorya_1: با dns یا بدونش بیشتر... با dns. ولی dns رو به این آپدیت کردم و تونستم لاگین بشم: 185.55.226.26 185.55.225.25
نوشته شده توسط poorya_1: با dns یا بدونش بیشتر... با dns. ولی dns رو به این آپدیت کردم و تونستم لاگین بشم: 185.55.226.26 185.55.225.25
GHOST360 کاربر سایت Dec 26, 2018 #1,090 من پیشگامان دارم و از دیشب نتونستم دیگه به لایو وصل بشم یه جورایی دی ان اس واسه من از کار افتاده ... از چند نفر هم که پیشگامان دارند هم پرسیدم همین مشکل واسشون پیش اومده... کسی از شرکت فن آوا نت داره بگه ببینیم چجوریه؟
من پیشگامان دارم و از دیشب نتونستم دیگه به لایو وصل بشم یه جورایی دی ان اس واسه من از کار افتاده ... از چند نفر هم که پیشگامان دارند هم پرسیدم همین مشکل واسشون پیش اومده... کسی از شرکت فن آوا نت داره بگه ببینیم چجوریه؟
Mehrdad Bayern کاربر سایت Dec 26, 2018 #1,091 نوشته شده توسط GHOST360: من پیشگامان دارم و از دیشب نتونستم دیگه به لایو وصل بشم یه جورایی دی ان اس واسه من از کار افتاده ... از چند نفر هم که پیشگامان دارند هم پرسیدم همین مشکل واسشون پیش اومده... کسی از شرکت فن آوا نت داره بگه ببینیم چجوریه؟ بیشتر... برا من هم این dns ک 178 داره خیلی ب سختی وصل میشه (شاتل) احتمالا از سمت داخل چون چندتا از سرویس دهنده های چیز هم بعضی از سرویساشون از کار افتاده حالا شما این Dns را ست کن ببین چی میشه 94.232.174.194 Reactions: GHOST360
نوشته شده توسط GHOST360: من پیشگامان دارم و از دیشب نتونستم دیگه به لایو وصل بشم یه جورایی دی ان اس واسه من از کار افتاده ... از چند نفر هم که پیشگامان دارند هم پرسیدم همین مشکل واسشون پیش اومده... کسی از شرکت فن آوا نت داره بگه ببینیم چجوریه؟ بیشتر... برا من هم این dns ک 178 داره خیلی ب سختی وصل میشه (شاتل) احتمالا از سمت داخل چون چندتا از سرویس دهنده های چیز هم بعضی از سرویساشون از کار افتاده حالا شما این Dns را ست کن ببین چی میشه 94.232.174.194
GHOST360 کاربر سایت Dec 26, 2018 #1,092 نوشته شده توسط Mehrdad Bayern: برا من هم این dns ک 178 داره خیلی ب سختی وصل میشه (شاتل) احتمالا از سمت داخل چون چندتا از سرویس دهنده های چیز هم بعضی از سرویساشون از کار افتاده حالا شما این Dns را ست کن ببین چی میشه 94.232.174.194 بیشتر... همینم تست کردم دقیقا نمیشه کلا
نوشته شده توسط Mehrdad Bayern: برا من هم این dns ک 178 داره خیلی ب سختی وصل میشه (شاتل) احتمالا از سمت داخل چون چندتا از سرویس دهنده های چیز هم بعضی از سرویساشون از کار افتاده حالا شما این Dns را ست کن ببین چی میشه 94.232.174.194 بیشتر... همینم تست کردم دقیقا نمیشه کلا
Mehrdad Bayern کاربر سایت Dec 26, 2018 #1,093 نوشته شده توسط GHOST360: همینم تست کردم دقیقا نمیشه کلا بیشتر... این یکی را هم تست کن(فقط قبلش یکبار آفلاین کن کنسول را و تست کن) 185.55.225.25 برا دانلود یا آپدیت بازی ها هم مدام قطع و وصل میشه معلوم نیست چکار باز دارن میکنن Reactions: GHOST360
نوشته شده توسط GHOST360: همینم تست کردم دقیقا نمیشه کلا بیشتر... این یکی را هم تست کن(فقط قبلش یکبار آفلاین کن کنسول را و تست کن) 185.55.225.25 برا دانلود یا آپدیت بازی ها هم مدام قطع و وصل میشه معلوم نیست چکار باز دارن میکنن
GHOST360 کاربر سایت Dec 26, 2018 #1,094 نوشته شده توسط Mehrdad Bayern: این یکی را هم تست کن(فقط قبلش یکبار آفلاین کن کنسول را و تست کن) 185.55.225.25 برا دانلود یا آپدیت بازی ها هم مدام قطع و وصل میشه معلوم نیست چکار باز دارن میکنن بیشتر... دقیقا همینم تست کردم) کلا همه دی ان اس ها رو تست کردم ولی به نتیجه نرسیدم Reactions: Mehrdad Bayern
نوشته شده توسط Mehrdad Bayern: این یکی را هم تست کن(فقط قبلش یکبار آفلاین کن کنسول را و تست کن) 185.55.225.25 برا دانلود یا آپدیت بازی ها هم مدام قطع و وصل میشه معلوم نیست چکار باز دارن میکنن بیشتر... دقیقا همینم تست کردم) کلا همه دی ان اس ها رو تست کردم ولی به نتیجه نرسیدم
Mehrdad Bayern کاربر سایت Dec 26, 2018 #1,095 نوشته شده توسط GHOST360: دقیقا همینم تست کردم) کلا همه دی ان اس ها رو تست کردم ولی به نتیجه نرسیدم بیشتر... خخخ پس باید بگم احتمالا تا امشب هیچ کدوم دیگه نتونیم وصل بشیم Reactions: GHOST360
نوشته شده توسط GHOST360: دقیقا همینم تست کردم) کلا همه دی ان اس ها رو تست کردم ولی به نتیجه نرسیدم بیشتر... خخخ پس باید بگم احتمالا تا امشب هیچ کدوم دیگه نتونیم وصل بشیم