البته یک نکته ایم وجود داره که بهش فکر نکرده بودم، : اگه بخواد رجین بندی کنه بر اساس ip , مثلا فردی که امریکاییه و مسافرت میره یا مهاجرت میکنه به اروپا یا حتی اسیا و کنسولشم میبره، تکلیفش چیه؟؟؟؟؟ چون ای پی و لوکیشنش فرق کرده ،یعنی نمیتونه انلاین بزنه تا وقتی که بر گرده؟؟؟ یا مثلا بره تو تنظیمات و رجینو تغییر بده؟؟؟ خوب بازم غیر منطقیه، طرف کلا کانکت نمیشه که بخواد این تغییراتو انجام بده، مگه با مرورگر گوشی یا pc دیگه ای بره که بازم حرکت مسخره ایه برای کسیکه کنسولی داره که سیستم عاملش ویندوزه! من اصلا این بعدشو در نظر نگرفتم!!
اگر تغییرات سروری باشه یا به اصطلاح خرابی، چرا اخه باید یک ماه و چند روز طول بکشه؟؟!!! شرکت ایرانی که نیست سرورش خراب بشه حالا حالا ها درست نشه!
در کل مشکل عجیبیه، نظرتنون چیه هممون جمع شیم تو پیج اصلی ایکس باکس تو اینستا به صورت پشت سر هم پست اعتراضی بزاریم و عنوان کنیم که ایرانیم و هممون مشکل داریم؟؟؟؟ شاید اثر کنه دسته جمعی، چون قبلا دوستان تک تک اقدام کردم که خوب متاسفانه ممکنه به چشم نیاد ) قضیه یک دست صدا نداره)
من میگم هماهنگ شیم یک متن انتخاب کنیم، عینن همونو با تغییرات کوچیک ، کپی پیست کنیم زیر پستهای ماکرو سافت، بلکه اثر کنه یا اقلا جواب بدن که موضوع چیه! تکلیفمون روشن بشه.