پاپون
کاربر سایت
برای سایت ایکس باکس نه dns استفاده نکردم. ولی برا کنسول همچنان فقط با dns میتونم وصل شم. dns هم همون 178.22.122.100 هستمن با lte ایرانسل تست کردم اصلا وصل نشد! تنها فرقش این بود که همه چیو لود کرد ولی ساین اینم نمیکرد به اکانتم، شما dns زدی؟؟؟؟ اگه زدی میشه بهم بگی چی بوده؟؟؟ ممنون
در مورد قضیه دوم، امیدوارم قضایا ربطی با سیا۳۰ ت نداشته باشه، ولی اگه غیر اینه، پس چرا استور ماکرو از همون اول fیلتر بوده؟؟؟؟ اگه بحث کپی رایتم وسط بکشیم، بازم هیچ دلیلی منطقی نیست که بخواد مال ایکسباکسو از سمت کنسول ببنده برای ما، چون استور بخش کنسول، چیزی نداره که بخواد قانون کپی رایت رو نقض کنه! نه کرک میشه نه قفل شکنی! پس بنظر من این قضیه ساین اوت شدن هم همینه. هیچ دلیلی پیدا نمیکنم به غیر از ۳۰ یا ۳۰
البته بحث اینکه از داخل مشکل داشته باشه هم مطرحه که بحثش جداست......و پیگیریش پیچیده تر و دشوارتر!!! چون اینجا خیلی از شرکتها نمیدونن شبکه live چی هست که بخوان پیگیرش بشن!!!!!!
در مورد استور منظورتون همین چند وقت هست یا از اول ؟ چون تنها استوری که همیشه مشکل داشت با ایران مال 360 بود اونم فقط موارد پولی
استور وان تا حدودای 1 ماه پیش که تست کردم حتی برای موارد پولی هم مشکلی نداشت. این چندوقت فقط چندتا مورد مجانی رو تست کردم
آخرین ویرایش: