داخلی ها کلا پرتن
View attachment 94446
فقط اونجایی که یارو گفت کدوم شبکه!!! ۱ _۲_ ۳داخلی ها کلا پرتن
View attachment 94446
اره بلا که سر ما اومده بود برای اونا هم اومده فک کنم تحریم باعث شده تو pc اپ فیدبک باز نمی شه می گه در دسترس نیسفقط اونجایی که یارو گفت کدوم شبکه!!! ۱ _۲_ ۳
مرسی بابت dns ، اینا رو قبلا زدم کار نمیکنه
دوستان از اونور میگن ظاهرا شبکه psn هم یکساعتیه وصل نمیشه
خدا اخر عاقبتمونو بخیر کنه، اینترنت ملی درراه هست!
بله حرف شما دقیقا داره اجرایی میشه به همین صورت ، تقریبا از روز بعد از اینکه شبکه دچار مشکل شد به انواع مختلف سعی کردم ارتباط بگیرم باهاشون و علت رو جویا بشم جوری که پیغام شخصی نباشه و همه بتونن ببینن و جالبه بدونی که پشتیبانیش توی یک پست جواب همه مشکلات رو داد غیر از من ! و تقریبا توی هیچ کدوم از پست هایی که دوستان اینجا گذاشتن به شکل عمومی و توی شبکه های اجتماعی اصلا جواب ندادن و فقط توی پی ام یا ارتباط مستقیم با پشتیبانی از سایت جواب گرفتن اونم که پیچوندنشون ...مثل قضیه فیلتر استوره که نمیشه مستقیم کد زد و خرید کرد، چرت میگه پشتیبانیش، یادمه یدفه به پشتیبانی سونی مسیج دادم باچخاطر مشکلی در کانکشن، تنها حرفی که زدن اینکه کل کنسول رو فرمت کنم!!!!!! :////////
ظاهرا پشتیبانی ایکس باکس هم از سر باز میکنه! ببین اگرم تحریم کرده باشه و ip رو بسته باشه نمیاد مستقیم بگه، چون نمیخواد حتی ما پلیرهای غیر قانونی ایرانی و حتی همون بازار غیر رسمی ایرانو برای کنسول و بازیاش از دست بده!!!!!! فقط میاد انکار میکنه و مارو پله پله محدود میکنه!!! الان سرورای gta هم به زور dns وصل میشه، اما مشخص نشده علتش دقیق چیه!!
الانم که شبکه لایو مسدوده یک ههفتس مسدوده برای من! با dns هم کار نمیکنه!
یچیزی بگم بخندین زنگ زدم به اپراتورم میگم شبکه live مسدوده، میگه مثلا؟؟؟؟ میگم مثلا چیه؟؟؟؟ میگه خوب شبکه ۱-۲-۳ یا؟؟؟؟!!! :/
بعد که حالیش کردم ماکروسافتو میگم ، با یک ژستی میگه با کنسولتون، ps4 تست کردبن؟؟!!!! :/
از این کلا قطع امید کردم،
کسی اگه نتیجه گرفت لطفا بگه، یا dns های دیگه رو تست کرد، چون واقعا نا امید شدم از وصل شدنش
کانکشن من هم همش در حال پریدنهکل شبکه سراسری ب گند کشیده شده از یک ساعت نیم پیش
هیچ سایت خارجی باز نمیشه دیگه وصل شدن به لایو و ... بماند
من که مشکل دارم هنوز شاید نوبتی حل می شهبرای منم امروز درست شد بدون vpn ساین میشهاما چه فایده کانکشن من هر ۱۰ دقیقه میپرهدوباره ریدن به نت
نمیدونم شایدم این درست شدن به ساعت نکشه دوباره خراب بشهمن که مشکل دارم هنوز شاید نوبتی حل می شه
متاسفانه گیم که یک سرگرمیه رو دارن به قضایای سیا۳۰ ربط میدن، تفریح که سیا۳۰ بشه، باید فاتحشو خوند,بله حرف شما دقیقا داره اجرایی میشه به همین صورت ، تقریبا از روز بعد از اینکه شبکه دچار مشکل شد به انواع مختلف سعی کردم ارتباط بگیرم باهاشون و علت رو جویا بشم جوری که پیغام شخصی نباشه و همه بتونن ببینن و جالبه بدونی که پشتیبانیش توی یک پست جواب همه مشکلات رو داد غیر از من ! و تقریبا توی هیچ کدوم از پست هایی که دوستان اینجا گذاشتن به شکل عمومی و توی شبکه های اجتماعی اصلا جواب ندادن و فقط توی پی ام یا ارتباط مستقیم با پشتیبانی از سایت جواب گرفتن اونم که پیچوندنشون ...
جالبیش اینکه من الان برم تو سایت ایکس باکس تازه به زوور که وصل میشم به بخش امریکاش، اونجا هم ساین اوتم!!!! فقط با فیلتر شکن سای این میشم یا وقتی که میرم استورشاکانتمو بالا میاره!!!! تو هوم سایتش منو ساین اوت شده نشون میده.اره بلا که سر ما اومده بود برای اونا هم اومده فک کنم تحریم باعث شده تو pc اپ فیدبک باز نمی شه می گه در دسترس نیس
احتمالا مشکل نت داخلیه دگ. من با ایرانسل بدون فیلتر شکن مشکلی تو سایت ایکس باکس و ساین این توش ندارمجالبیش اینکه من الان برم تو سایت ایکس باکس تازه به زوور که وصل میشم به بخش امریکاش، اونجا هم ساین اوتم!!!! فقط با فیلتر شکن سای این میشم یا وقتی که میرم استورشاکانتمو بالا میاره!!!! تو هوم سایتش منو ساین اوت شده نشون میده.
نت منم که داعم قطع و وصل میشه شده قضیه گل و سبزه!
دیگه عملا هیچی نداریم، همه تفریحامونو دارن میگیرن، راستی تو پیج اینستای وزیر اطلاعات و بازیهای رایانه ای هم کسی صحبتی کرده در برای لایو؟؟؟؟؟
اخرین باری که پیجشو دیدم ،بلا استثنا فقط ملت از gta میگفتن و فیلترش!!!!