Enslaved: Odyssey to the West, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من این بازیرو نمیشناسم!!!
میشه بگید سبکش چیه؟گرافیکش چطوره و....؟
Tanks
منم نمیشناختمش ولی وقتی بازیش کردم مجذوب گرافیک و مخصوصا رنگ بندیه محیطش شدم.بازی بینظیره.خیلی هیجانیه.بازی هم سوم شخصه و با یه چوب دستی همرو میترکونی
مخفی کاری هم توش داره
به نظرم اگه بازیو نگیری نصف عمرت چه عرض کنم کل عمرت برفناست:)

منم نمیشناختمش ولی وقتی بازیش کردم مجذوب گرافیک و مخصوصا رنگ بندیه محیطش شدم.بازی بینظیره.خیلی هیجانیه.بازی هم سوم شخصه و با یه چوب دستی همرو میترکونی
مخفی کاری هم توش داره
به نظرم اگه بازیو نگیری نصف عمرت چه عرض کنم کل عمرت برفناست:)
یعنی انقدر باحاله!!!میشه چند تا عکس از توی بازی بذارید؟آخه مغازه ی محلمون بازی رو نیاورده و باید از اینترنت بخرو که واسم خیلی آب میخوره میخوام مطمئن شم!!
ممنون.

یعنی انقدر باحاله!!!میشه چند تا عکس از توی بازی بذارید؟آخه مغازه ی محلمون بازی رو نیاورده و باید از اینترنت بخرو که واسم خیلی آب میخوره میخوام مطمئن شم!!
ممنون.
آره خیلی توپه.من که خیلی باهاش حال کردم.
عکس که باید با گوشیم بگیرم و کیفیتش خوب در نمیاد.
اسم بازیو تو گوگل بزن عکساش میاد
آره مطمئن باش.من الکی از یه بازی تعریف نمیکنم

• Like
Reactions: محمد رضا mr
این یه بازیه فوق العاده است . من که اصلا فکرشو هم نمیکردم به این خوبی باشه . خواستم بگم هرکی بازی نکنه واقعا یه بازیه خوب رو از دست میده ! حتما بازی کنید !

مدتاههههههههههههها بود که با بازی مثل Enslaved حال نکرده بودم .

منو یاد Beyon Good & Evil انداخت تو بعضی جاها :((

به نظرمن عالی بود . کلا با استودیو حال می کنم من .
داستان بازی عالی بود .

منم این بازیو گرفتم ، البته بعد از بررسی نظرات سایر دوستان !

بازی جالب و خوبیه . گرافیکش عالیه ، صدا گذاری عالیه ، شخصیت پردازی ها فوق العادست و در کل خیلی عالیه به جز ! ...

گیم پلی فوق العاده تکراری میشه ، جوری که ادم کم کم خسته میشه از اینکه تو هر مرحله باید کارای مرحله قبل رو تکرار کنه . تکراری شدنش خیلی اذیت میکنه #:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or