Enslaved: Odyssey to the West, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ...
بازی رو تا الان که بازی کردم ( چپتر 10) خیلی پسندیدم ... نور پردازی عالی (تکنیک HDR)، رنگ آمیزی فوق العاده محیط و فیزیک قابل قبول . این از نقد گرافیک . از نطر موسیقی و آهنگ های متن هم که فوق العادس . گیم پلی بازی در ابتدا خوب است ولی هرچی جلوتر میرویم بسیار تکراری میشود ... داستان هم به اندازه کافی جذاب هست . در کل تا اینجاش خوب بوده ... بازی رو به همه پیشنهاد میکنم .

خب بازی رو تموم کردم و بسیار حالش رو بردم ! . واقعا زیبا بود ... حرکت و نگاه و صورت کرکتر های بازی فوق العاده بود .... صداگذاری بسیار عالی کار شده بود ... البته داستان رو نتونسته بودن خوب به خورد مراحل بدن .
راستش ما آخر نفهمیدیم آیا Pigsi تو بازی خائن بود یا نه؟ آخرشم که End فلسفی تموم شد!
قضیه این Pyramid و slave های داخلش چی بود؟ مانکی چی شد؟ Trip چی شد؟:-/:-/:-/

خب بازی رو تموم کردم و بسیار حالش رو بردم ! . واقعا زیبا بود ... حرکت و نگاه و صورت کرکتر های بازی فوق العاده بود .... صداگذاری بسیار عالی کار شده بود ... البته داستان رو نتونسته بودن خوب به خورد مراحل بدن .

کلا شما خیلی از بازی سر در نیاوردی ! Pigsi بدبخت که خودشو در راه آزادی شهید کرد ! برای اینکه این دوتا به Pyramid برسن خودشو فدا کرد شما میگی خائن !!!!!!!!! در مورد اینکه Pyramid چی بود میتونم یه کتاب حرف بزنم ولی اگه فیلم ماتریکس رو دیده باشی یه چیزی شبیه اون بود . تریپ و مانکی هم ناجیان بشریت بودن .

برای FAQ

اتفاقا اون یارو داشت مانکی رو هم گول می زد ! یعنی مانکی هم داشت وارد دنیای مجازی و مادی گرایی می شد یعنی داشت جذب ماتریکس می شد که تریپ نجاتش داد !

برای FAQ

اتفاقا اون یارو داشت مانکی رو هم گول می زد ! یعنی مانکی هم داشت وارد دنیای مجازی و مادی گرایی می شد یعنی داشت جذب ماتریکس می شد که تریپ نجاتش داد !

خوب تو همون دنیا میبودن که بهتر بود . دیدی که به حساب همه چی خراب شده بود .

برای FAQ

اگه دقت کرده باشی داستان با همین سوال در ذهن بازیکن تمام شد . زندگی واقعیات یا دنیای ساختگی ! ذوب شدن یا مبارزه ؟! میشه برداشت سیاسی هم داشت .

واقعا بازی زیبایی بود به خصوص مراحل پایانی که به شدت هنری بود البته میتونستن یکم روابط احساسی توش ایجاد کنن تا بیشتر توی داستان غرق بشیم ولی کلا قشنگ بود
گرافیک که واقعا چشم نواز مخصوصا طراحی کارکتر ها که تا امروز اینقدر واقعی توی هیچ بازی ندیده بودم
نرم بودن حرکت کارکتر ها که واقعا نشون میده که UE 3 عجب موتور گرافیکی هست واقعا کار درستانه انجام شده بود کلا همه چیز خوب بود به جز همون مورد داستان که میتونست جزئیات بیشتری را به بازیکن نشون بده
نتیجه اینکه این بازی رفت جز لیست 10 بازی برتر عمرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or