Enslaved: Odyssey to the West, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان وسط های این فوق بازیم!این ات فریم هاش نبود یکی از بهترین ها بود!یه حدس هایی در مورد پایان دارم می زنم.....
این صورت هاشون هم خیلی خوب طراحی شده و حالت می گیره!این تریپ هم خوب چیزی هست ها!!!!:x

من دیروز بازی رو تموم کردم
بازی قشنگی بود ومن رو جذب خودش کرد و پشت سرهم فقط این رو بازی میکردم...
خیلی بهم حال داد مخصوصا پرش های مانکی که یه حس خاصی به آدم دست میده
داستانش هم جالبه که آخرش همه چیز رو متوجه شدم...
کاشکی یخورده روی کومبو کار میکردن حداقل یکنواختی تو کار نباشه...
در کل من بهش میدم:
9/10

پ.ن:فکر کنم7ساعت طول کشید تموم کردنش

منم دیشب موفق شدم بازی را تمام کنم .
به جرات میشه گفت تو این مدت اخیر هیچ بازی منو اینقدر جذب نکرده بود به طوری که همه بازی ها رو گذاشته بودم کنار و اینو بازی میکردم .
از همه لحاظ خوب بود و تجربه بسیار عالی بود .

دوستان میشه یه کم در مورد سبک این بازی توضیح بدید؟اگه یه اطلاعاتی بدید ممنون میشم
هیچی بابا سبکش ماجراجویی اکشن هست (1 کم پلتفرمر هم داره) بازی خیلی خوبیه از خریدش پشیمون نمیشی من قول میدم
اکشنش ولی زیاد نیست مثلا مثل Devil may crY ولی خیلی خوب روش کار شده

بازیه بی نظیره.یعنی یه بازیه یونیکه.مطمئنم از اون دسته از بازی هاست که نسخه ی بعدیش به کاملترین بازی های ممکنه تبدیل می شه.لامصب چه قدر رنگ هست تو بازی.
راستی دوستان می دونستید کسی که حرکات مانکی را از روش ظبط کردن بازیگر نقش کینگ کونگ و گالوم هست؟

دوستان من تا فصل 5 میرسم و تا دوباره سگه میاد روی پل، دستگاهم فیریز میکنه، بازی هم عوض کردم درست نشد، راستی داشبود جدید ایکس باکس که لو رفته رو نصب کردم مال داشبورد نیست؟ چون بار اوله که اینجوری میشه:(:((

آخرین ویرایش:
اين بازي از هر نظر زيبا بود . من 23 سالم تموم شده و احساس ميكردم ديگه هيچ بازي جز فيفا نميتونه ارضا كنه و سنم واسه بازي زياد شده . اما اين بازي منو دوباره به دنياي گيم كشوند

اين بازي از هر نظر زيبا بود . من 23 سالم تموم شده و احساس ميكردم ديگه هيچ بازي جز فيفا نميتونه ارضا كنه و سنم واسه بازي زياد شده . اما اين بازي منو دوباره به دنياي گيم كشوند
حرف دل من رو زدی
با این که وقتم خیلی کمه برای بازی و تقریبا بقیه عناوین موندن , این یکی رو نشد بازی نکنم

دوستان من تا فصل 5 میرسم و تا دوباره سگه میاد روی پل، دستگاهم فیریز میکنه، بازی هم عوض کردم درست نشد، راستی داشبود جدید ایکس باکس که لو رفته رو نصب کردم مال داشبورد نیست؟ چون بار اوله که اینجوری میشه:(:((
کسی نبود جواب بده؟

یکی از چیزایی که من خیلی حال کردم تو کمتر بازیهایی دیدم , روابط سالم عاشقانه :x تو بازی بود که با جلو رفتن بازی بیشتر نگران و عاشق هم میشدن :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or