Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بلاخره بی بی دوعالم مالنیا رو تنهایی زدممممممم :-h
لامصب فوق العادست

تو نیو گیم اکثر باسها راحتر شدن و مثلا موگ رو بار سوم زدم یا Godskin Duo رو بار دوم زدم
ولی گادفری رو تو فاز دوم باهاش خیلی مشکل داشتم و دلیلشم این بود وقتی میخواستم از دستش فرار کنم نمیتونستم و سرعتم
پایین بود ، تا اینکه فهمیدم باید خودمو سبک کنم و بعد از اون دیگه دستش بهم نمیرسید و راحت زدمش
مالنیا خانم ولی همچنان پر صلابت و مقتدر هست و یک مقداری با چاشنی شانس زدمش :D

دیگه بعد از اون دارم تک تک این تاجرای گرون فروش رو میکشم تا کلیدشونو بگیرم و یادگاری داشته باشم
و البته npc هایی که پیداشون کنم رو هم میزنم و چند تا آیتم جدید بهم دادن

بعد نزديك به ٣٠ ساعت بازى رسيدم تو آكادمى فقط اين وسط يه چيزى منو كشيد توى خودش سر از يه جهان مثل جهنم در اوردم برنامه چيه؟ :D
یکم پیشروی کن تو منطقه آتیشیه تا برسی به یه باس. اگه تونستی شکستش بده، اگه نشد چک پوینت قبلشو فعال کن و برگرد آکادمی رو ادامه بده و وقتی قویتر شدی برگرد.

این مسیری که رفتی یجورایی یه shortcutئه به یه منطقه که بعد ها قراره بری.

دوستان اهل فن يك سوال داشتم.
اين sombering stone 7 كجا گير مياد؟
من تا ٨ و ٩ پيدا كردم همين ٧ گيرم نيومده :-<
تو این لینک هر منطقه ای که بهش دسترسی داری و برات راحت تره روی map link مربوط بهش بزن. روی نقشه دقیق بهت نشون می ده.

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
درود ash of war هم ارتقا داده میشه؟
جریان اون کیسه پول 💰 های اهنگر مون چیه روی اش اف وار ها زده
شمشیر سامورایی من لولش ۲۲ و حرکت قدرتیم چیزی نیست که تو کلیپ هاست ... تو کلیپ ها دور بُرد تر میزنه با جادو برا من نه !!!!

• Like
Reactions: J. Constantine
درود ash of war هم ارتقا داده میشه؟
جریان اون کیسه پول 💰 های اهنگر مون چیه روی اش اف وار ها زده
شمشیر سامورایی من لولش ۲۲ و حرکت قدرتیم چیزی نیست که تو کلیپ هاست ... تو کلیپ ها دور بُرد تر میزنه با جادو برا من نه !!!!
نه ارتقا داده نمی شه.
کیسه پول نفهمیدم منظورتو اگه می شه عکس بفرست.
حرکت قدرتی یا همون ash of war رو باید عوض کنی تا مثل اون بشه. البته اونکه تو کلیپ دیدی احتمالا سلاح moonveil باشه که حرکت قدرتی مخصوص به خودشه.

دوستان به نظرتون وارد capital بشم يا نه هنوز؟View attachment 310221
آره. الان اوکی هستی برای اونجا برو که قرار استقبال گرمی ازت بشه :D (فقط قبلش قشنگ نقاط قبلیو شخم بزن)
میبینم که بیلد Quallity بازی می کنی فقط به نظرم یکم Endurance ببر بالا

آره. الان اوکی هستی برای اونجا برو که قرار استقبال گرمی ازت بشه :D (فقط قبلش قشنگ نقاط قبلیو شخم بزن)
میبینم که بیلد Quallity بازی می کنی فقط به نظرم یکم Endurance ببر بالا

ميخوام برم rebirth بشم.
مد نظرمه از vigor كم كنم بيارم رو ٤٠
اون dex و strength هم بكنم جفتشو ٤٤
بقيشو بذارم رو endurance

ميخوام برم rebirth بشم.
مد نظرمه از vigor كم كنم بيارم رو ٤٠
اون dex و strength هم بكنم جفتشو ٤٤
بقيشو بذارم رو endurance
نه Vigor مهم ترین البته که Vigor یک softcap در 40 و softcap بعدی هم در 60 داره ولی توصیه میکنم تا 45 یا 50 هم بالا ببری ، بعد Rebirth برای تغییر اساسی انجام میدن و تغییر بیلد و سبک بازی ولی این چیزی که می خوای انجام بدی با 10 یا 20 لول آپ دیگه میرسی بهش،فقط لول آپ های بعدیو برای endurance خرج کن و بعدش str برسون به dex

• Like
Reactions: jdepp
داداشم بعد یه سال و نیم نشسته داره بازی رو تموم می کنه
هر از گاهی میرم پیشش بازی می کنم می بینم چقدر همه چی رو یادم رفته. مکانیک ها رو یادمه ولی مووست دشمن ها کثافت تو این بازی خیلی هیولاوار سخت و سریعه. چجوری من این بازی رو دو بار تموم کردم؟ :دی

SOTET.jpg
شایعه: Ziostorm، یکی از استریمرهای خوب عناوین سولزبورن در پستی مدعی شد از منابع تایید نشده‌ای شنیده است که در مراسم Game Awards امسال DLC بازی الدن رینگ حضور خواهد داشت.
تاریخ عرضه احتمالی 5 فوریه (16 بهمن).
ERDLC.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or