Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
آقا یه کمان خوب از کجا گیر میاد؟
یه منطقه از بازی بود که خوراک فارم کردن بود،انمی های قد کوتاه سیاه که از پشت میکشتی ۱۰۰۰ تا میداد ولی پیدا نمیکنم کجای نقشه است

• Like
Reactions: earendilist
  • Like
Reactions: sopranus
یه منطقه از بازی بود که خوراک فارم کردن بود،انمی های قد کوتاه سیاه که از پشت میکشتی ۱۰۰۰ تا میداد ولی پیدا نمیکنم کجای نقشه است
Longbow رو سرچ کن تو همین سایتی که بالاتر گذاشتن لوکیشنش رو می ده، اوکیه تقریبا مگه اینکه بخوای بیلد کمان ببندی و انمی گنده یا باس با کمان بکشی که اون وقت باید از great bow ها استفاده کنی.
برای فارم هم یادمه منطقه زیرمینی mohgwyn palace رون زیاد می دادن و آسونترینش هم زدن اون کلاغه بود که با همین تیرِ کمان باید می زدی که باز آموزشش تو نت هست.

کهلید بود

حدفاصل اژدها سیاه و اون یارو عقابی قد بلند که تبر داشت که از اون هیولای مرگ خوار انگار مراقبت میکرد
البته اون منطقه به درد فارم نمیخوره بهترین منقطه برای فارم جای موگ هست من هر بار حوصله ام سر می رفت بازی را روشن میکردم از ابتدای گریس شروع میکردم تا جایی که اون پرنده های خون الود بودند همه را مکشتم قریب به صد هزارتا می گرفتم
من اسامی کلن یادم رفته اگر برات گنگ بود بگو مجدد و با جزییات بیشتر بنویسم

سلام دوستان ، پایین نوار سبز علامت شمشیر و یک فلش کوچک رو به پایین زده ، احساس میکنم قدرت شمشیرهام کم شده ، من از هیچ جادو اینا هم استفاده نمیکنم ، چجوری حذفش کنم ، تلسم خاصی هم استفاده نکردم دوتا تلسم افزایش رون و بوست استفاده کردم که قبلاً هم فعال بودن ولی قدرت اسلحه کم میشد

سلام دوستان ، پایین نوار سبز علامت شمشیر و یک فلش کوچک رو به پایین زده ، احساس میکنم قدرت شمشیرهام کم شده ، من از هیچ جادو اینا هم استفاده نمیکنم ، چجوری حذفش کنم ، تلسم خاصی هم استفاده نکردم دوتا تلسم افزایش رون و بوست استفاده کردم که قبلاً هم فعال بودن ولی قدرت اسلحه کم میشد
اگه بخاطر talismanهات نیست احتمالا از آرمورته. ست لباست رو بردار ببین اوکی می شه.

از اونم نبود ، کسی این علامت رو دیده تو بازی ؟ چند روزه دارم بازی میکنم چندتا باس زدم و چندبار مردم ولی هنوز هست این علامت

Attachments

• IMG_۲۰۲۳۰۸۱۶_۱۹۰۷۱۳.jpg
    IMG_۲۰۲۳۰۸۱۶_۱۹۰۷۱۳.jpg
    59.8 KB · مشاهده: 10
از اونم نبود ، کسی این علامت رو دیده تو بازی ؟ چند روزه دارم بازی میکنم چندتا باس زدم و چندبار مردم ولی هنوز هست این علامت
از ایتمACID SPRAYMIST استفاده نکن و همچنین این ماسک SILVER TEAR MASK
دیگه هیچ دلیل دیگری نمیتونه داشته باشد

خب ببین طبق این لینک باف و دی باف های دائمی در بازی در اثر ۴ چیز اتفاق میفتن: ۱-ویژگی سلاح ۲-ویژگی آرمور ۳- تلیسمان ۴-گریت رون
چون می گی هیچکدوم از سه تای اول نیست پس حتما بخاطر گریت رونی هست که گذاشتی.

يه سرى از دوستان ميدونن من تا چه حد ازين بازى خوشم نيومد :D
حالا طى يه سرى صحبت ها منو قانع كردن كه تو متوجه نشدى چطور بازى رو انجام بدى و اين حرفا.
تصميم گرفتم يه شانس دوباره بدم؛شما توصيه ايي چيزى نداريد؟

يه سرى از دوستان ميدونن من تا چه حد ازين بازى خوشم نيومد :D
حالا طى يه سرى صحبت ها منو قانع كردن كه تو متوجه نشدى چطور بازى رو انجام بدى و اين حرفا.
تصميم گرفتم يه شانس دوباره بدم؛شما توصيه ايي چيزى نداريد؟
دسته گل محمدی به جمع ما خوش آمدی

اگر با کارهای میازاکی و سری سولز حال میکنی و فقط از این خوشت نیومده،حتما بیا سراغش.با کمی صبر و حوصله متوجه جادوی بازی میشی.یه کم متفاوته با کارهای قبلی.ولی ارزش داره بیفتی توش.به خصوص که مشکلات فنی زمان لانچ تقریبا برطرف شده.

اما اگر کلا سولز باز نیستی ........................باز هم میارزه یه تلاشی بکنی.حتما چند تا ویدئو در باره این ژانر ببین تا اصولش دستت بیاد.اوائل، سبک بازیت و علاقه ت رو مشخص کن تا متناسب با اون دنبال سلاح و زره مناسب باشی و تو آپگرید بیش از حد پراکنده عمل نکن تا در یک سبک خاص به قدرت برسی.از مردن نترس(مردن کرکتر،نه خودت.البته از اون هم نباید بترسی).هر بار با قدرت و تمرکز برگرد و از اشتباهت درس بگیر و برو جلو.شما که هم شیخ هستی هم دکتر.ایشالا میفتی تو تسبیح. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or