Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
آره هست، چرا نباشه؟ :D
کمکی نیاز داشتی به خودم بگو :>:D
ای دمت گرم :D
آخه رو ایکس باکس میزدم پلیر پیدا نمی‌کرد از این علامتا رو زمین هیچ نبود کسی بیارم کمکم :(
بعد پرسیدم میگفتن مث که سرورا سری اس با ایکس و ۵ فرق می‌کنه اونجا پلیر کمتر داره برا همینه
حالا گفتم اینور اگه هنوز پلیر داره دوباره بگیرم کل باس هارو ملت برام بزنن منم از دور تشویقشون کنم روحیه بدم :D

• Like
Reactions: Soul Of Cinder
ای دمت گرم :D
آخه رو ایکس باکس میزدم پلیر پیدا نمی‌کرد از این علامتا رو زمین هیچ نبود کسی بیارم کمکم :(
بعد پرسیدم میگفتن مث که سرورا سری اس با ایکس و ۵ فرق می‌کنه اونجا پلیر کمتر داره برا همینه
حالا گفتم اینور اگه هنوز پلیر داره دوباره بگیرم کل باس هارو ملت برام بزنن منم از دور تشویقشون کنم روحیه بدم :D
چاکریم :D
از وضعیت این که هنوز سرورهای Xbox پلیر دارند یا نه خبر ندارم. ولی روی پلی‌استیشن هنوز کلی پلیر مشغول تجربه بازی هستند. شاید وضعیت اتصال به سرور برای شما اوکی نبوده. شایدم جای اشتباهی دنبال Summon Sign می‌گشتید :D. معمولا اکثر Summon Sign ها کنار آخرین Stake Of Marika قبل از رسیدن به باس هست.
اگر قصد تهیه بازی برای پلی‌استیشن دارید، حتما بگیرید. خیالتون راحت باشه.
باشه آقا هیچ مشکلی نیست شما بازی تهیه کنید، من خودم همه‌ی باس هارو به سبک Let Me Solo Her براتون می‌زنم :D.

دوستان این بازی تاپیکی برای موشکافی داستان نداره جدا خیلی نیاز دارم برم در مورد داستان این شاهکار مجدد بخوانم و با چیزهایی جدید اشنا برم اگر نیست لطفا یک بزنه واقعا اونجا دیگر راحت بدون ترس از اسپویل بشیم صحبت کنیم
حالا جدا از این من عاشق این بازی شدم من با اینکه یک چیز زود دلم را میزند ولی این بازی هیچگاه دلم را نزد هیچ وقت حوصله سر بر نشد من در یک ماه 300 ساعت این بازی کردم کل ماه را وقف این بازی کردم جدا برای بسیار لذت بخش بود
همه چیز این بازی مانند یک جادو بود
داستانش شخصیت هایش محیطش موزیکش و....
الان حوصله ندارم تک تک لحظات باز کنم ورگنه این میشد یک نامه ی عاشقانه به میازاکی
من از تک تک ثانیه هایی که وقتم را برای این بازی صرف کردم راضی هستم
قطعا بازی ایراداتی داره شکی نیست ولی این ایرادها اصلا به تجربه ی بازی اسیبی نمیزند(من گمان کنم بیش از 20 ایراد از کته گوری های مختلف در این بازی پیدا کردم پس یعنی من چشمام را روی ایراداتش نبستم) من حقیقتا به علت مشغله ام چند ماهی است به بازی سر نزده ام بابت همین دلم حسابی برای تجربه ی مجدد ان تنگ شده

آقا واسه یو نوب مثل من که برای اولین بار سولزلایک بازی میکنم چه بیلدی پیشنهاد میدید؟
مشکلی که داشتم این بود که نمیدونستم کدومارو لول آپ کنم
همرو که یکسان لولپ کردم از یه جایی به بعد دشمنای معمولی هم سخت دمج میخوردن

آقا واسه یو نوب مثل من که برای اولین بار سولزلایک بازی میکنم چه بیلدی پیشنهاد میدید؟
سامورایی
بعدش برو health dexterity و فکر کنم stamina بود یک نوار سبز رنگی بود این سه تا را اول بازی ببر بالا اخرش برو روی arcane

بقیه هم بسته به نیازها سلاح یا ارمور مورد نظرت اپگرید کن

شمشیر bloodhound fang رو پیدا کن و dex و stamina و vigor آپ کن تا پایان بازی اوکی ای. یا شمشیر claymore رو پیدا کن و str و stamina و vigor آپ کن اینم برای تموم کردن بازی کافیه.
محل شمشیرهارو هم از سایت wikieldenring می تونی پیدا کنی.

سلام
اگه به رنالا رسیدی میتونی بری پیشش و لول آپ رو کامل تغییر بدی
یه سر هم برو پیش آهنگر مهربون و بده بهش بیلدتو قوی کنه

==============

آقا من بعد از اینکه بازی رو کامل با واکترو رفتم ، بعدش به عشق دیدار مجدد با بانو مالنیا بازی رو روی نیوگیم
شروع کردم . اولین نکته اینکه حجم نقشه وحشتناک گستردس ، بطوری که الان سر از جاهایی درمیارم که قبلا با اینکه
واکتروی 100 درصدی بوده نرفته بودم و برام تازگی داشت

تنها مشکلی که دارم اینکه خیلی از ساید کوئست ها رو نمیتونم جاهاشون رو پیدا کنم و با اینکه با زیرنویس فارسی
هم میرم ولی باز عملا خیلی هاشو از دست دادم ، کاش حداقل جاها رو نقشه مشخص میشد ...

سلام

==============

آقا من بعد از اینکه بازی رو کامل با واکترو رفتم ، بعدش به عشق دیدار مجدد با بانو مالنیا بازی رو روی نیوگیم
شروع کردم . اولین نکته اینکه حجم نقشه وحشتناک گستردس ، بطوری که الان سر از جاهایی درمیارم که قبلا با اینکه

تنها مشکلی که دارم اینکه خیلی از ساید کوئست ها رو نمیتونم جاهاشون رو پیدا کنم و با اینکه با زیرنویس فارسی
هم میرم ولی باز عملا خیلی هاشو از دست دادم ، کاش حداقل جاها رو نقشه مشخص میشد ...
زیرنویس فارسی برای ورژن 1.09 هستش؟

سلام

==============

برای ساید کوئست ها خیلی باید حواست باشه یهو یک باس بزنی یا یک منطقه رو بری قبل انجام بخشی از ساید کوئست ها ممکنه ساید کوئست مورد نظرت بپره به نظرم اول یک لیست از تمام سایت کوئست ها دربیار و طبق راهنما مرحله به مرحله و قدم به قدم پیش برو،اینطوری مشکلی پیش نمیاد.
این سایت ها اطلاعات خیلی خوب و دقیق میدن Fextra و RPS
Map این یکی اسکرین شات هم گذاشته که کجای مپ هستن
اگه ساید کوئست خاصی گیر کردی بگو شاید بتونم کمک کنم

• Like
Reactions: soheil_66
اول ببین چه سبکی دوست داری بازی کنی،مجیک ، سرعتی ، قدرتی یا حتی ترکیبی
بعضیا بیلد میچینن بر اساس سلاح مد نظرشون مثل Moonveil یا blasphemous blade
چیز خاصی نظرت هست بگو بر اساس چیزی که میخوای تیپ بدم
یک سری چیزا هم بگم چون گفتید اولین بار سولزلایک بازی میکنید
هر بیلدی داری مهم ترینش Vigor حداقل 40 تا برای این خرج کن و لولت بالا رفت بازم Vigor ببر بالا
اصلا همه attribute هارو باهم آپ نکن و اینکه هر سلاحی با یک سری attribute بهتر و قوی تر میشه
هیچ لباس و زره ای ارزش Heavy load و نداره
سلاح و زره هیچوقت نفروش و اگه نیاز نداری الان در Storage ذخیره کن
با تعداد Rune بالا جاهای خیلی وحشی یا سمت باس نرو و اگه هنوز به اندازه یک لول آپ نشدی از یک سری Rune هایی که Consumable Item هستن و اغلب پیدا میکنی استفاده کن اینا داخل Inventory هستن و با مردن از دست نمیرن مثل Golden Rune [1]
به آیکون های زیر Health Bar دقت کن هر کدوم معنا و تاثیری دارن بعضیا Debuff و بعضیا Buff هستن
پیش

Rennala هم میتونی لول هاتو Respec کنی

بازی را من نزدیک یک سال قبل تموم کردم و الان میگم ای کاش اصلا بازیش نکرده بودم. چون الان چندین ماهه هر بازی شروع میکنم به اواسطش نرسیده پاک میکنم. واقعا از هیچ بازی لذت نمیبرم همشون انگار از نظرم ساده وسطحی و پوچ با یه سری داستان و دیالوگ های مسخره و یه دنیای بچه گانن.واقعا به مشکل خوردم :D

بازی را من نزدیک یک سال قبل تموم کردم و الان میگم ای کاش اصلا بازیش نکرده بودم. چون الان چندین ماهه هر بازی شروع میکنم به اواسطش نرسیده پاک میکنم. واقعا از هیچ بازی لذت نمیبرم همشون انگار از نظرم ساده وسطحی و پوچ با یه سری داستان و دیالوگ های مسخره و یه دنیای بچه گانن.واقعا به مشکل خوردم :D
منم بعد از بازی بلاد بورن همین احساس رو داشتم

من بعد از RDR2 اینجوری شدم حتی همین الدن رینگ هم با اینکه عاشقشم ولی لامصب RDR2 یه چیز دیگه بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or