Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دسته گل محمدی به جمع ما خوش آمدی

اگر با کارهای میازاکی و سری سولز حال میکنی و فقط از این خوشت نیومده،حتما بیا سراغش.با کمی صبر و حوصله متوجه جادوی بازی میشی.یه کم متفاوته با کارهای قبلی.ولی ارزش داره بیفتی توش.به خصوص که مشکلات فنی زمان لانچ تقریبا برطرف شده.

اما اگر کلا سولز باز نیستی ........................باز هم میارزه یه تلاشی بکنی.حتما چند تا ویدئو در باره این ژانر ببین تا اصولش دستت بیاد.اوائل، سبک بازیت و علاقه ت رو مشخص کن تا متناسب با اون دنبال سلاح و زره مناسب باشی و تو آپگرید بیش از حد پراکنده عمل نکن تا در یک سبک خاص به قدرت برسی.از مردن نترس(مردن کرکتر،نه خودت.البته از اون هم نباید بترسی).هر بار با قدرت و تمرکز برگرد و از اشتباهت درس بگیر و برو جلو.شما که هم شیخ هستی هم دکتر.ایشالا میفتی تو تسبیح. :D

نه كلا سولز باز نيستم و نبودم :D
والا من بازى خيلى برام گنگ بود يعنى استارتش برام نميخورد كلا.

• Like
Reactions: soheil_66
نه كلا سولز باز نيستم و نبودم :D
والا من بازى خيلى برام گنگ بود يعنى استارتش برام نميخورد كلا.
این یه سبکی هست که باید یه کم حوصله به خرج بدی اولش تا عاشقش بشی.یه سری المان و اصول ثابت داره که اون ها رو باید بدونی.ویدئوهای خوبی هست تو یوتیوب در این مورد..اگر اصولا از شمشیر و جادو و فضای گاتیک خوشت نمیاد که هیچ.توصیه نمیکنم بری سمتش.
به هر حال قرار نیست حتما از این بازی خوشت بیاد.ولی قطعا ارزش داره تلاشت رو بکنی حداقل

يه سرى از دوستان ميدونن من تا چه حد ازين بازى خوشم نيومد :D
حالا طى يه سرى صحبت ها منو قانع كردن كه تو متوجه نشدى چطور بازى رو انجام بدى و اين حرفا.
تصميم گرفتم يه شانس دوباره بدم؛شما توصيه ايي چيزى نداريد؟

به به کانتونا جان ورود پر افتخارتون به تیم ما رو خیر مقدم عرض میکنم
از اونجایی که مثل من منچستری هستی سعی میکنم به طور ویژه نسخه براتون تجویز کنم :D \m/

توصیه اول من اینکه بیخیال الدن رینگ بشی و دورشو یه خط قرمز بکشی تا زمانی که قلق این تیپ بازیا دستت بیاد
توصیه دوم اینکه با بازی بی نظیر دارک سولز 3 شروع کنی چون شبیه ترین بازی به الدن رینگ همین نسخه از دارک سولز
هست

دلیل اصلی اینکه میگم با الدن شروع نکنی بخاطر وسعت بازی و نقشه ی بزرگشه . احتمال اینکه همون اوایل بازی بیخیالش
بشی زیاده چون برای کسی که تجربه این سبک رو نداره به شدت میتونه سخت باشه و گستردگی بازی هم مزیده بر علت
ترک بازی و دیلیت کردنش میشه

اگر هم به هر دلیلی میخوای با الدن رینگ شروع کنی بهتره با واکترو بری که تا دلت بخواد در یوتیوب یافت میشه که بنظرم
بهترینش برای امید لنون هست

يه سرى از دوستان ميدونن من تا چه حد ازين بازى خوشم نيومد :D
حالا طى يه سرى صحبت ها منو قانع كردن كه تو متوجه نشدى چطور بازى رو انجام بدى و اين حرفا.
تصميم گرفتم يه شانس دوباره بدم؛شما توصيه ايي چيزى نداريد؟
خب من نتونستم این پیامت را ندید بگیرم
من تجربه ی غنی ای از این بازی داشتم امیدوارم بتوانم با این تجربه، تجربه شما را بهبود بدم
مهمترین عامل دراپ بازی نوع سیستم گشت و گذارش هست نه این که گشت و گذار در بازی مشکلی داشته باشد خیر ابدا مشکلی ندارد خیلی هم جذاب هست فقط بابت نا اشنایی ممکن هست بسیار اذیت بشی
پس در اول بازی مهم است از کجا و چطوری شروع کنی من یک سری اصول را بهت میگم
ابتدا با یک سری اصطلاحات اشنا شو که به نظرم جدی هستند
1. dungeons
سیاه چال هایی که هم پیدا کردنش به سادگی نیست هم انچه انجا میگذرد سخت تر ازسطح بازی هست اسب انجا نمیره و....
چهار نوع داره که سه سطح سختی طبقه بندی اش کردم
1.ruins
2.caves
3- tunnels or catacombs
2. legacy dungeons
قعله، دژ یا محوطه های هستند که داستان اینجا روایت مشه و با باس های می جنگی که شالکه ی بازی را تشکیل می دهند
برای شروع بازی (تمام روضه هایی که می خونم برا شروع بازی هست بعدش دیگر دستت باز خواهد بود) صرفا می بایست تا یک جایی اون پرتو های نور را پیگری کنی تا زمانی که به نخستن باس فایت (جز ان سواره که ابتدای بازی باهش درگیر خواهی شد اون باید تا مدت های اسکیپ کنی)
برسی به محض رسیدن به اون مارگیت باید عقب نشنیی کنی به مناطق جنوبی بازی
باید سعی کنی تمام دشمنانی که در سطح بازی هستند را یک بار کامل بزنی ( جز جاهایی که گله ای هستند (غول ها و خرسها) چون چیزی دراپ نمیکنند البته در منطقه ی که انان هستند احتمالا ایتم های خفی باشد)
ماموریت هایش را بگذرونی و....
اگر با باسی روی سطح روبرو شدی که نتوانستی بزنی حتما و حتما باید عقب نشنیی کنی به مناطقی که نرفتی و دشمنان را بکشی و مهارتت را ارتقا بدی
پس لج بازی نکن و حوصله داشته باش
نحوه ی مواجه ی کلی در جنوب باید بر این اساس باشد
1. دشمنان محیطی
2. ruins
3.caves
4. قعله هایی در جنوب واقع هست
5. باس فایت های محیطی
6. tunnels or catacombs
7. رفتن به داخل استروم ویل کسل
بعدش دستت میاد باید چکار کنی
چند تا نکته ی کلی هم میگم
1. سر هر site of grace بشین که بخشی از داستان بازی انجا روایت میشه
2. سعی نکن تمام بازی را در یک واکترو تمام کنی دستکم سه تا Playthrough لازم داری
Playthrough یک: گشت و گذار در اینجا دبنال فهم داستان نمیری از گیم پلی لذت می بری و دنبال کاوش در محیط و پیدا کردن ایتم ها و .....
و تا جاییی ممکن ماموریت ها را پیدا میکنی و انجام میدی من بهت قول میدم نتیجه ی گشت و گذار برایت لذت بخش خواهدبود هرچقدر وسواس بزاری همانقدر پاداش میگیری
Playthrough دو : اگر چیزی را در Playthroughنخست میس کردی مانند دانجن ها و میشن ها میتونی بری انجام بدی و در اینجا باید با دقت بیشتری داستان را پیگری کنی چون داستان به شدت لایه، لایه هست و قطعا در Playthrough نخست داستان را کشف نمی کنی و به شدت همlore بازی عمیق و گیراست
Playthrough سه : تمرکز اصلی ات داستان باشد سعی کنی ایتم ها را بخونی دیگر در اینجا برایت تقریبا روشن میشه که کدام جزییات معنی دار هستند کدام جزییات بی اهمیت و.....
نگران نباش Playthrough ها تکراری نمیشه چون هر Playthrough یاد می گیری با کدام دشمنان نجنگی که این نکته ی بسیار مهمی هست و همچنین چیزهای جدیدی برای یافتن و فهمیدن به دست میاری مثلا در Playthrough دوم یاد میگری شب هم میتواند جذاب باشد و نور ماه هم زیبایی های خودش را دارد
تحت هیچ شرایطی از اینترنت کمک نخوای مگر برای دانجن هایی که در Playthrough یک و دو از دستشان دادی فقط اینجا اجازه داری از نقشه استفاده کنی
گیم پلی معتاد کننده هست چالش ها، مهارت هایت را به زیبایی می ازمایند داستان گیرا و پیچیده هست و محیط زیبا و دلرباست
در نهایت بازی خوبی هست

من امید لنون را بسیار دوست دارم و خودم با ایشان رفتم ولی کن توصیه نمیکنم اگر بازی را نکردی اول بری پیش امید اگر این توصیه های بری بعدش میتونی با امید بازی را تمام کنی نه شروع کنی

درود دوستان
این بازیو تازه میخوام تجربه کنم اولین باره این سبکو بازی میکنم از صفر بازی کردم اعصابم خورد شد یه سیو گرفتم برا ps4 ریختم اونم از صفره ولی همه وسایل و اصلحهه ها و ... داره
حساب کردم با فروش گولدن رون ها تا لول ۲۰۰ میتونم اپ کنم فقط نمیدونم چیرو ببرم بالا بهتره از چی استفاده کنم کلاسشم نمیدونم چیه لولش یکه الان و اینکه یه کلیپ دیدم یارو دو تا اصلحهه سامورایی داشت شمشیرش از دور هم ظربه میزد و یه قدرت آبیی کم میشد ... یه توضیح بدید ممنون میشم
و چطور میتونم بمب اتشی سه تایی درست کنم فکنم مواد کاملو دارم ولی جاشو نمیدونم یا شاید باید پیشروی کنم

درود دوستان
این بازیو تازه میخوام تجربه کنم اولین باره این سبکو بازی میکنم از صفر بازی کردم اعصابم خورد شد یه سیو گرفتم برا ps4 ریختم اونم از صفره ولی همه وسایل و اصلحهه ها و ... داره
حساب کردم با فروش گولدن رون ها تا لول ۲۰۰ میتونم اپ کنم فقط نمیدونم چیرو ببرم بالا بهتره از چی استفاده کنم کلاسشم نمیدونم چیه لولش یکه الان و اینکه یه کلیپ دیدم یارو دو تا اصلحهه سامورایی داشت شمشیرش از دور هم ظربه میزد و یه قدرت آبیی کم میشد ... یه توضیح بدید ممنون میشم
و چطور میتونم بمب اتشی سه تایی درست کنم فکنم مواد کاملو دارم ولی جاشو نمیدونم یا شاید باید پیشروی کنم
درود
این روش که همه چی حاضر و آماده باشه خیلی اشتباه و ارزش و لذت بازیو میاری پایین کلی ، به نظرم خودت با حوصله بازی کن یا اول از یک بازی سبک تر مثل Dark souls مثلا نسخه ۳ استفاده کن.
به هر حال حتما از Walkthrough و راهنما استفاده کن اگه زبانت خوبه خارجی ها اگه نه یوتیوب فارسی
صفحات مختلف زیاد بچه ها توضیح دادن پست های خودمم هست یک مطالعه داشته باش همین سوالاتو تازگی جواب دادیم خیلی به کارت میاد.
درباره اینکه چی آپ کنی باید بگم ببین خودت چی دوست داری و همرو باهم آپ نکن مثلا اون کلیپ که دیدی حتما طرف کلاس DEX بالا داشته به احتمال زیاد یکی از شمشیر ها Moonveil یا Rivers of Blood بود میشه ترکیب DEX با INT یا ARC

درود
این روش که همه چی حاضر و آماده باشه خیلی اشتباه و ارزش و لذت بازیو میاری پایین کلی ، به نظرم خودت با حوصله بازی کن یا اول از یک بازی سبک تر مثل Dark souls مثلا نسخه ۳ استفاده کن.
به هر حال حتما از Walkthrough و راهنما استفاده کن اگه زبانت خوبه خارجی ها اگه نه یوتیوب فارسی
صفحات مختلف زیاد بچه ها توضیح دادن پست های خودمم هست یک مطالعه داشته باش همین سوالاتو تازگی جواب دادیم خیلی به کارت میاد.
درباره اینکه چی آپ کنی باید بگم ببین خودت چی دوست داری و همرو باهم آپ نکن مثلا اون کلیپ که دیدی حتما طرف کلاس DEX بالا داشته به احتمال زیاد یکی از شمشیر ها Moonveil یا Rivers of Blood بود میشه ترکیب DEX با INT یا ARC
داداش میخوام فقط یه دور بازیو برم داستانو خودم تجربه کنم زبانم خوب نیست... زیرنویس فارسی کردم متوجه شم.. خدایی حوصله لوت ندارم... حالا اگه چسبید یه دور دیگه میرم بازو

الان مثلا بیلد شینوبی میخوام برم
این جادو ها و mix ها کدوم قسمتن اضافه کنم

آخرین ویرایش:
داداش میخوام فقط یه دور بازیو برم داستانو خودم تجربه کنم زبانم خوب نیست... زیرنویس فارسی کردم متوجه شم.. خدایی حوصله لوت ندارم... حالا اگه چسبید یه دور دیگه میرم بازو

الان مثلا بیلد شینوبی میخوام برم
این جادو ها و mix ها کدوم قسمتن اضافه کنم
شما این ترکیبو بزن که جواب بگیری Moonveil و Uchigatana cold بردار برای لول هم به این صورت:
Vigor 45
Mind 32
Endurance 32
Strength 14
Dexterity 60
Intelligence 60
باقی نیاز نیست یا بستگی به ادامه شیوه بازی خودت داره
Spell ها و Incantation هایی که پیدا کردی یا داری در Site of Grace ها گزینه Memories Spells بزن و انتخاب کن.
یکی از بهترین Staff ها Carian Regal Scepter که برای جادو نیاز داری و اگه داخل Inventory داری استفاده کن.

• Like
Reactions: roozbeh agha
يه شمشير هم پيدا كردم قبلش
بسیار عالی منظورم این بود که برای اپگیرد شمشیر میتونی به کاله (همونی که یک سه تار دستش بود) مراجعه کنی و اگر هم فرصت کردی یک بار هم site of grace اش بشین تا بتونی ایتم هایت را جا به جا کنی

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
بسیار عالی منظورم این بود که برای اپگیرد شمشیر میتونی به کاله (همونی که یک سه تار دستش بود) مراجعه کنی و اگر هم فرصت کردی یک بار هم site of grace اش بشین تا بتونی ایتم هایت را جا به جا کنی

اره ديدمش.
تا رسيدن به اون ملينا كه اسب بهمون ميده من اين كاله رو پيدا كردم يه غار هم پيدا كردم تهش يه غارنشين وحشى بود.
ديگه چيزى مونده؟ :D

• Like
Reactions: earendilist
اره ديدمش.
تا رسيدن به اون ملينا كه اسب بهمون ميده من اين كاله رو پيدا كردم يه غار هم پيدا كردم تهش يه غارنشين وحشى بود.
ديگه چيزى مونده؟ :D
اگر تونستی غار را با موقعیت پشت سر بگذاری نشان دهنده ی مهارتت هست
اگر به ان راهنمای ابتدا ی بازی من رجوع کنی تقریبا دستت میاد که الان میبایست چکار کنی
یک چیزی هم میگم داخل اسپولیر میزارم ولی به نظرم اسپولیر نیست یک فرمولی هست شاید به دردت بخوره
در لیمگریو هر وقت با یک npc خاصی (غیر ادمی زادی) برای نخستین بار روبرو شدی یک سر پیش کاله برو ببین چی میگه و یک بار هم در site of grace اش بشین. اون این منطقه را خوب می شناسد

اگر تونستی غار را با موقعیت پشت سر بگذاری نشان دهنده ی مهارتت هست
اگر به ان راهنمای ابتدا ی بازی من رجوع کنی تقریبا دستت میاد که الان میبایست چکار کنی
یک چیزی هم میگم داخل اسپولیر میزارم ولی به نظرم اسپولیر نیست یک فرمولی هست شاید به دردت بخوره
در لیمگریو هر وقت با یک npc خاصی (غیر ادمی زادی) برای نخستین بار روبرو شدی یک سر پیش کاله برو ببین چی میگه و یک بار هم در site of grace اش بشین. اون این منطقه را خوب می شناسد

بعد ٤ بار تلاش اخرش زدمش ولى نفس گير بود.
اقا خدا خيرت بده واقعا اصولى راهنمايي ميكنى :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or