Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Arios 22
اقاى مارگيت رو هم زديم الان به مكان ميزگرد دعوت شدم :D برم يا نه؟
داداش کارت درسته برو ولی زیاد جلو نره که داخل قلعه (استروم ویل کسل) به مشکل خواهی خورد
و از اون مهمتر کلی متحوا و ماموریت پازل و داستان در جنوب هست که انصاف قضیه اینه ارزشش را دارد برگردی

داداش کارت درسته برو ولی زیاد جلو نره که داخل قلعه (استروم ویل کسل) به مشکل خواهی خورد
و از اون مهمتر کلی متحوا و ماموریت پازل و داستان در جنوب هست که انصاف قضیه اینه ارزشش را دارد برگردی

اتفاقا رسيدم تو قلعه و واقعا توش موندم :D

• Like
Reactions: soheil_66
اتفاقا رسيدم تو قلعه و واقعا توش موندم :D
از دیروز که اسب گرفتی دیگه رفتی مارگیتو زدی؟ با شلاق دنبالتن مگه رو دور تند میری :D:-"

بنظرم برگرد تو Limgrave بگرد تمام کیو و دانجناشو برو و فیلد باساشو بزن تا جایی که میتونی (که هم اسلحه و آیتمای مختلف به دست بیاری هم باسای دانجنا رو بزنی و رون بگیری واسه لول آپ) مخصوصا تونل ها واسه پیدا کردن Smithing Stone که میشه باهاش اسلحه رو آپگرید کرد!
تازه قسمت پایین Limgrave یعنی Weeping Peninsula هم هست که کلی چیز میز داره و یک لگسی دانجن :D بعد که لول آپ کردی برگرد تو قلعه که هم پاره نشی هم از تمام محتویات بازی استفاده کرده باشی چون لیمگریو اگه اشتباه نکنم پر محتوا ترین قسمت مپ هست.

حتما برو اینارو بنظرم قبل گذشتن از قلعه.

آخرین ویرایش:
از دیروز که اسب گرفتی دیگه رفتی مارگیتو زدی؟ با شلاق دنبالتن مگه رو دور تند میری :D:-"

بنظرم برگرد تو Limgrave بگرد تمام کیو و دانجناشو برو و فیلد باساشو بزن تا جایی که میتونی (که هم اسلحه و آیتمای مختلف به دست بیاری هم باسای دانجنا رو بزنی و رون بگیری واسه لول آپ) مخصوصا تونل ها واسه پیدا کردن Smithing Stone که میشه باهاش اسلحه رو آپگرید کرد!
تازه قسمت پایین Limgrave یعنی Weeping Peninsula هم هست که کلی چیز میز داره و یک لگسی دانجن :D بعد که لول آپ کردی برگرد تو قلعه که هم پاره نشی هم از تمام محتویات بازی استفاده کرده باشی چون لیمگریو اگه اشتباه نکنم پر محتوا ترین قسمت مپ هست.

حتما برو اینارو بنظرم قبل گذشتن از قلعه.

طبق همان دسته بندی که ابتدا گفتم لگسی دانجن ها سخت ترین بخش هر منقطه هست
و واقعا هم عظیم هستند

آقا من رو حساب بازيا خطى دارم ميرم جلو ظاهرا دارم از بيخ اشتباه ميزنم :D
پوستمو كندن تو قلعه عقب نشينى كردم ديگه بنا به فرمايش شما ميرم جنوب :D

لیمگریو نه تنها پرمتحواترین قسمت مپ هست دستکم چند تا کوئیست لاین جدی داره کلی ایتم و....
زیبا ترین قسمت مپ هم هست
یک نکته بگم که اصلا به نقشه اعتماد نکن بسیار اشتباه هست من یک بار سعی کردم با تکنیک مثلث یابی جای پاسخ یک پازل را در بازی پیدا کنم نشد

• Like
Reactions: majidred2011
بعد جنوب، مواظب باش سر از Caelid(شرق limgrave) در نیاری که پاچتو میگیرن. منطقه بعدت قلعه stormveil هست و بعدم که liurnia of the lakes. این روند بنظرم احتمالا دراپ کردن بازیو رو کاهش میده.

اگه به هر نحوی چاهی، آسانسوری چیزی پیدا کردی که رفتی مناطق زیر زمین، اونم بهتره برگردی و حالا حالا نری سراغشون.

لیمگریو نه تنها پرمتحواترین قسمت مپ هست دستکم چند تا کوئیست لاین جدی داره کلی ایتم و....
زیبا ترین قسمت مپ هم هست
یک نکته بگم که اصلا به نقشه اعتماد نکن بسیار اشتباه هست من یک بار سعی کردم با تکنیک مثلث یابی جای پاسخ یک پازل را در بازی پیدا کنم نشد

توش دنبال چى باشم؟
تو مسير يه اژدهايي به نام اقا عقيل هم به تورم خورد كه در رفتم.
بعد جنوب، مواظب باش سر از Caelid(شرق limgrave) در نیاری که پاچتو میگیرن. منطقه بعدت قلعه stormveil هست و بعدم که liurnia of the lakes. این روند بنظرم احتمالا دراپ کردن بازیو رو کاهش میده.

اگه به هر نحوی چاهی، آسانسوری چیزی پیدا کردی که رفتی مناطق زیر زمین، اونم بهتره برگردی و حالا حالا نری سراغشون.

بابا هر جا برى كه يكى پاچه آدمو ميگيره :D

توش دنبال چى باشم؟

من با این ایده در محیط گشت و گذار کردم که در حقیقت در محیط چریدم شاید واژه خوبی نباشد ولی کن به نظرم دقیق ترین توصیف از نحوه درست گشت و گذار در محیط هست چرا از چریدن استفاده کردم
1. در حقیقت گشت و گذار در الدن رینگ در محیط ازاد تقریبا بی هدف هست چون هم محیط بسیار برزگ هست هم تنوع چیزهایی در دسترس هست بسیار زیاد هست هم کلی سوپرایرز وجود دارد
2. بلانسبت شما، یک گوسفند وقتی در حال چریدن در مراتع هست حقیقتا در ارامش و لذت مطلق هست

از گشت و گذار در محیط وسیع باید لذت برد که قطعا جایزه ی بسیار ارزنده ای برایت به ارمغان میاورد

به سمت جنوب منطقه را بِگرد و با بازی درگیر شو سعی کن منطق بازی را یاد بگیری من به راحتی می تونم بگم که اگر فلان کنی فلان میشه یا بری اینجا، فلان میشه شاید بازی راحت بشه برایت اما بعدش افسوس میخوری کاشکی مطالب مرا نمیخواندی و خودت تجربه دست اول را بدست میاوردی
پس بنابراین برای اینکه بازی اون لذتی را ببری که در بازی عرق بشی اندکی فرصت بده به خودت تا با محیط اشنا بشی
مثلا بازی کلی خط ساحلی داره دانجن داره خرابه داره دشمنان محیطی داره انواع باس فایت داره .... با هر نتونستی درگیر بشی عقب نشینی کن قطعا یا لول کمه یا ایتم مورد نظر را نداری یا مهارتت کمه
در بازی سریع سر یک چیزی که بازی بسیار گل درشت سر راهت قرار میده نرو در اطراف هر چیزی که احساس کردی چنین چیزی هست قطعا در اطرفش کلی ایتم و ماجرا هست که دنبالش کردنش بسیار ارزمشند هست فرض کن در نقشه دیدی اصلا چیزی به چشم نمیخوره ولی در انجا قطعا بازی یک سوپرایز گذاشته.
حقیقتا این بازی به مخاطبش نهایت احترام را از نظر داشتن متحوا میده
من چند تا نکته ی جدی را در اسپویلر ها گذاشتم به نظرم اگر به برخی از انا توجه کنی اکثر ماموریت ها در این منقطه کشف میکنی و خیلی دستت جلو خواهد افتاد و دوباره تاکید نمیکنم منظورم چیست چون مممکن است از تاکید در مورد فلان موضوع،حدس هایی بزنی که به تجربه فرش بودن بازی اسیب بزند

این دوستمان هم که تاکید جدی داشتند که در منطقه Caelid نری به نظرم بسیار جدی هست چون در انجا دمشنان محیطی وجود دارد که از این جناب عقیل مهلک تر هستند
پیش از این که هر صندوقی در لیمگیرو باز کنی از بازی یک سیو بگیر

توش دنبال چى باشم؟

اینو ببین تقریبا ترتیب مناطق هستش بدردت میخوره ولی شما باید تو همون اول بازی کلی بگردی اپگرید کنی بعدا بری تو مناطق دیگه چون هی سخت تر میشه

Attachments

• game_progress_route_map_elden_ring_wiki_guide_3840px(1).jpg
    game_progress_route_map_elden_ring_wiki_guide_3840px(1).jpg
    1.6 MB · مشاهده: 30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or