Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:

يه سرى از دوستان ميدونن من تا چه حد ازين بازى خوشم نيومد :D
حالا طى يه سرى صحبت ها منو قانع كردن كه تو متوجه نشدى چطور بازى رو انجام بدى و اين حرفا.
تصميم گرفتم يه شانس دوباره بدم؛شما توصيه ايي چيزى نداريد؟
برای این که تمام کویست ها رو بری و چیزی جا نندازی به نظر من از روی این 9 تا ویدیو بازی رو برو (خودم این کار رو کردم)
واکترو نیست ، فقط به ترتیب روش رفتن کویست ها رو میگه.

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
من با این ایده در محیط گشت و گذار کردم که در حقیقت در محیط چریدم شاید واژه خوبی نباشد ولی کن به نظرم دقیق ترین توصیف از نحوه درست گشت و گذار در محیط هست چرا از چریدن استفاده کردم
1. در حقیقت گشت و گذار در الدن رینگ در محیط ازاد تقریبا بی هدف هست چون هم محیط بسیار برزگ هست هم تنوع چیزهایی در دسترس هست بسیار زیاد هست هم کلی سوپرایرز وجود دارد
2. بلانسبت شما، یک گوسفند وقتی در حال چریدن در مراتع هست حقیقتا در ارامش و لذت مطلق هست

از گشت و گذار در محیط وسیع باید لذت برد که قطعا جایزه ی بسیار ارزنده ای برایت به ارمغان میاورد

به سمت جنوب منطقه را بِگرد و با بازی درگیر شو سعی کن منطق بازی را یاد بگیری من به راحتی می تونم بگم که اگر فلان کنی فلان میشه یا بری اینجا، فلان میشه شاید بازی راحت بشه برایت اما بعدش افسوس میخوری کاشکی مطالب مرا نمیخواندی و خودت تجربه دست اول را بدست میاوردی
پس بنابراین برای اینکه بازی اون لذتی را ببری که در بازی عرق بشی اندکی فرصت بده به خودت تا با محیط اشنا بشی
مثلا بازی کلی خط ساحلی داره دانجن داره خرابه داره دشمنان محیطی داره انواع باس فایت داره .... با هر نتونستی درگیر بشی عقب نشینی کن قطعا یا لول کمه یا ایتم مورد نظر را نداری یا مهارتت کمه
در بازی سریع سر یک چیزی که بازی بسیار گل درشت سر راهت قرار میده نرو در اطراف هر چیزی که احساس کردی چنین چیزی هست قطعا در اطرفش کلی ایتم و ماجرا هست که دنبالش کردنش بسیار ارزمشند هست فرض کن در نقشه دیدی اصلا چیزی به چشم نمیخوره ولی در انجا قطعا بازی یک سوپرایز گذاشته.
حقیقتا این بازی به مخاطبش نهایت احترام را از نظر داشتن متحوا میده
من چند تا نکته ی جدی را در اسپویلر ها گذاشتم به نظرم اگر به برخی از انا توجه کنی اکثر ماموریت ها در این منقطه کشف میکنی و خیلی دستت جلو خواهد افتاد و دوباره تاکید نمیکنم منظورم چیست چون مممکن است از تاکید در مورد فلان موضوع،حدس هایی بزنی که به تجربه فرش بودن بازی اسیب بزند

این دوستمان هم که تاکید جدی داشتند که در منطقه Caelid نری به نظرم بسیار جدی هست چون در انجا دمشنان محیطی وجود دارد که از این جناب عقیل مهلک تر هستند
پیش از این که هر صندوقی در لیمگیرو باز کنی از بازی یک سیو بگیر

برای این که تمام کویست ها رو بری و چیزی جا نندازی به نظر من از روی این 9 تا ویدیو بازی رو برو (خودم این کار رو کردم)
واکترو نیست ، فقط به ترتیب روش رفتن کویست ها رو میگه.

يه پيشرفت هايي حاصل شده ولى احساس ميكنم يه جاش ميلنگه حالا شب ميام سراغتون دوستان :D

طى كش و قوس فراوان يه اقاى گرگينه نمايي كه اسمشم يادم رفت رو با كمك كاله و بشكن زدن پيدا كرده بودم و توى يه باس فايت نه چندان سخت اومد كمكم و شمشيرى كه از اول همه گفتيد پيداش كن رو يافتم :Dديگه اجازه هست برم دنبال خط داستانى؟

• Like
Reactions: earendilist
طى كش و قوس فراوان يه اقاى گرگينه نمايي كه اسمشم يادم رفت رو با كمك كاله و بشكن زدن پيدا كرده بودم و توى يه باس فايت نه چندان سخت اومد كمكم و شمشيرى كه از اول همه گفتيد پيداش كن رو يافتم :Dديگه اجازه هست برم دنبال خط داستانى؟
شمشیر بسیار خوبی هستش bloodhound fang من با همین بازی رو تموم کردم

• Like
Reactions: SaDrA-HhH and jdepp
اين بود حاصل يك هفته ولگردى بنده در دنياى بازى :D
نميدونم تو limgrave چيزى مونده يا نه.
اقا عقيل و اون اسب سوار اول بازى و اون بنده خداي قايق سوارو هم زدم.
01B02F06-09DC-4AB6-AFC8-05DBD9D326C7.jpeg

اينم وضعيت بيلد شخصيتمه:
9FB202E4-8CB7-45D7-B599-C86A4E04936F.jpeg

سلاح اصليم هم bloodhounds fang هست در وضعيت +4 :D
فقط ازين ashes of war و اين چيز ميزا سر در نميارم.
الان به نظر اساتيد اوكيه برگردم قلعه استورم؟

دوتا باس مخفی که به یاد دارم نمیدونم زدیشون یا نه :D

یکی Bell Bearing Hunter که تو Warmaster's Shack هست قبل تر از Stormhill Shack، روز که میری یه یارویی توش وسیله میفروشه اما نیمه شب که بری اون نیست و بجاش این اسپان میشه اتک میده :D
یکی دیگه هم یه اسب سوارس نیمه شب رو اون پل نزدیک Lenne's rise ظاهر میشه. اینجا:

در کل لولت که اوکی هست واسه قلعه میتونی بره، تازه Caelid هم زود رفتی، Caelid بخوای سرویس نشی باید لول 50 به بالا میرفتی، با این لول اون کلاغه و سگای گندش پارت میکنن احتمالا :D

دوتا باس مخفی که به یاد دارم نمیدونم زدیشون یا نه :D

یکی Bell Bearing Hunter که تو Warmaster's Shack هست قبل تر از Stormhill Shack، روز که میری یه یارویی توش وسیله میفروشه اما نیمه شب که بری اون نیست و بجاش این اسپان میشه اتک میده :D
یکی دیگه هم یه یارو اسب سوارس نیمه شب رو اون پل نزدیک Lenne's rise ظاهر میشه. اینجا:

در کل لولت که اوکی هست واسه قلعه میتونی بره، تازه Caelid هم زود رفتی، Caelid بخوای سرویس نشی باید لول 50 به بالا میرفتی، با این لول اون کلاغه و سگای گندش پارت میکنن احتمالا :D

كلا تايم شب اولا ديدم يه سرى چيزا عجيب هى پيدا ميشن تا الان هيچ فعاليتى نداشتم پس برم سراغشون.

اون caelid هم فك كنم وارد يكى ازين كانالاى تلپورت يا تله اين صندوقا شدم كه رفتم توش و يكم چرخيدم ديدم اينجا جاى من نيست برگشتم سر جام :D

View attachment 305985

اينم وضعيت بيلد شخصيتمه:
View attachment 305986

ashes of war رو این شمشیر نمیتونی استفاده کنی ولی از magic میتونی
اپگریدم واسه این شمشیر هم خوبه همین فرمون برو جلو گاهی اوقات اون نوار ابی رو هم اپرگرید کن یادم رفته اسمش رو endurance یا mind بود چون اون حرکت 2 ضربش که خیلی قوی هستش از اون استفاده میکنه

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
View attachment 305985

اينم وضعيت بيلد شخصيتمه:
View attachment 305986

اینکه بخوای وارد قعله بشی یا نه صرفا بستگی به مهارت هاییت دارد اگر دیدی خوبی بزن برو چون تقریبا بازی را شناختی و منطقش دستش اومده و....
اما اگر از نگاه کمال گرایانه بخواهم نظر بودم به نظر 40 در صد از لیمگریو را نگشتی
کلی دانجن را میس کردی ممکنه شمشیر و یا ایتم هایی را لازم داشته باشی که در انجا باشد به نظر از خط ساحلی شروع کن
چندتا پرسش هست اگر خواستی نگاه کن
نمی دونم میمون را پیدا کردی یا نه
کوزه را چطور
کوزه در اخر بازی یک اتم خفن بهت میده که بسیار تاثیر گذار هست
از اینا زیاده من جدا یادم نیست
با Summon Spirit Ashes ها اشنا شدی؟ که رانی بهت میده
چون دیدم نپرسیدی گفتم شاید پیداشون نکردی

اینکه بخوای وارد قعله بشی یا نه صرفا بستگی به مهارت هاییت دارد اگر دیدی خوبی بزن برو چون تقریبا بازی را شناختی و منطقش دستش اومده و....
اما اگر از نگاه کمال گرایانه بخواهم نظر بودم به نظر 40 در صد از لیمگریو را نگشتی
کلی دانجن را میس کردی ممکنه شمشیر و یا ایتم هایی را لازم داشته باشی که در انجا باشد به نظر از خط ساحلی شروع کن
چندتا پرسش هست اگر خواستی نگاه کن
نمی دونم میمون را پیدا کردی یا نه
کوزه را چطور
کوزه در اخر بازی یک اتم خفن بهت میده که بسیار تاثیر گذار هست
از اینا زیاده من جدا یادم نیست
با Summon Spirit Ashes ها اشنا شدی؟ که رانی بهت میده
چون دیدم نپرسیدی گفتم شاید پیداشون نکردی

شمشير و تبر و چكش و بيل و كلنگ زياد دارم حالا رفتم خونه عكس ميذارم.

ميمون منظورت همون غار كنار ساحله؟ رفتم توش كلى ميمون بود و تهشم كه يه ميمون بزرگ و يه caveman.
از تو همون غار از يه جزيره ايي سر در اوردم كه يه سرى جادوى اژدها ميتونيتم بخرم.
كوزه؟ نميدونم يادم نيست.
Summon spirit ashes فك كنم ٣ تا يا ٤ تا دارم از گرگ و لشكر اسكلتا بيشتر استفاده ميكنم ولى زياد حال نميكنم :D

View attachment 305985

اينم وضعيت بيلد شخصيتمه:
View attachment 305986

خب یه هفته گشت و گذار برای لیمگریو بسه چون ممکنه بیشتر از این بگردی بعدا بازی برات خسته کننده بشه. پیشنهادم اینه برو استورم ویل کسل و اونجا ادامه بده. اگر احیانا یه درصد نتونستی و خیلی سخت بود برات برگرد لیمگریو تا هم تمرین بشه برات هم آپگرید کنی خودتو.
Ash of war برای سلاحی که داری نمی تونی بذاری چون خودش یه ash خفن داره حتما ازش استفاده کن خصوصا تو باس فایت ها. طریقه ی استفادش هم L2 روی پلی استیشن بزنی استفاده می کنه و از اون خط آبی رنگ زیر جونت کم می کنه.
یه تیپ هم بهت بدم برای تو قلعه...برای کشتن نایت های تو قلعه سعی کن شلیدت رو بالا بگیری و بری پشت سرشون و بک استب بزنی روشون. بک استب هم اگه ندونستی چیه تو گوگل بزن نشون می ده حرکتش رو. باید بچسبی پشت انمی و R1 بزنی تا سلاحت رو فرو کنی اونجای دشمن:D

ميمون منظورت همون غار كنار ساحله؟ رفتم توش كلى ميمون بود و تهشم كه يه ميمون بزرگ و يه caveman.
كوزه؟ نميدونم يادم نيست.
Summon spirit ashes فك كنم ٣ تا يا ٤ تا دارم از گرگ و لشكر اسكلتا بيشتر استفاده ميكنم ولى زياد حال نميكنم :D
در مورد اهمیت دانجن ها بگم که یا توشون زون زیادیه یا بخشی از داستان هست یا در گیم پلی ات تاثیر گذار خلاصه اهمیتش را دستکم نگیر (البته اینا ها زمان خاصی نداره هر موقعی که سراغشون رفتی اوکی هست صرفا بدون الان چنین چیزهایی موجود هست)
در کلیت بازی بهت بگم که به نظرم داری عالی پیش میری جدا
در مورد کوزه اصلا چیزی نمیگم چون اگر حوصله گشتن محیط را داشته باشی قطعا پیدا میکنی چیز عجیبی نیست (هر جا از لیمگرو را کمتر گشتی بگرد پیداش میکنی :Thumbsup:
در مورد میمون هم تنها راهنمایی که میتوانم در کنار جاده در کنار تلسکوپ پیش از پل (این تنها راهنمایی ممکن بود) همان بوته ها را بگرد شاید چیزی یافتی

كوزه؟ نميدونم يادم نيست.
اون کوزه که رفیقمون میگه اینجاست

اگه می خوای صاف بری سراغش عکس بالارو ببین

گشت و گذار که خیلی مهمه اما مراحل فرعی یهو میبینی خیلی راحت Missed شدن و هیچ to-do list ایی وجود نداره اگر حواست جمع نباش ممکن همون Playthrough اولت 90% مراحل فرعی از دست بدی

گشت و گذار که خیلی مهمه اما مراحل فرعی یهو میبینی خیلی راحت Missed شدن و هیچ to-do list ایی وجود نداره اگر حواست جمع نباش ممکن همون Playthrough اولت 90% مراحل فرعی از دست بدی
الان با رفتن به دریاچه لیورنیا یکی از مراحل را میس کرد ولی چیز خاصی را از دست نداد صرفا یک دستمال یا شنل قرمز را از دست داد

در مورد اهمیت دانجن ها بگم که یا توشون زون زیادیه یا بخشی از داستان هست یا در گیم پلی ات تاثیر گذار خلاصه اهمیتش را دستکم نگیر (البته اینا ها زمان خاصی نداره هر موقعی که سراغشون رفتی اوکی هست صرفا بدون الان چنین چیزهایی موجود هست)
در کلیت بازی بهت بگم که به نظرم داری عالی پیش میری جدا
در مورد کوزه اصلا چیزی نمیگم چون اگر حوصله گشتن محیط را داشته باشی قطعا پیدا میکنی چیز عجیبی نیست (هر جا از لیمگرو را کمتر گشتی بگرد پیداش میکنی
:Thumbsup:

در مورد میمون هم تنها راهنمایی که میتوانم در کنار جاده در کنار تلسکوپ پیش از پل (این تنها راهنمایی ممکن بود) همان بوته ها را بگرد شاید چیزی یافتی

خب اگه كوزه اينه كه پيداش كردم :D
ميمون فك كنم همونجا باشه يكى هى ميگه آهاى تو كه اونجايي بعد معلومم نيست خودش كجاس :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or