Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
شایعه: Ziostorm، یکی از استریمرهای خوب عناوین سولزبورن در پستی مدعی شد از منابع تایید نشده‌ای شنیده است که در مراسم Game Awards امسال DLC بازی الدن رینگ حضور خواهد داشت.
تاریخ عرضه احتمالی 5 فوریه (16 بهمن).

چطوری تو مدت کوتاه چندین بازی میسازن اونم با این کیفیت ؟ کرونا اونجا نبوده؟ چند نفرن؟ از فضا اومدن؟

آخرین ویرایش:
:D چه طوری تو مدت کوتاه چندین بازی میسازن اونم با این کیفیت ؟ کرونا اونجا نبوده؟ چند نفرن؟ از فضا اومدن؟
اخیرا گیم اینفورمر رفته بوده به استودیو فرام سافتور و گفته بودن اونجا محیط به شدت ساده ای داره یک ساختمان ۹ طبقه ای و هر طبقه ۱۳ اتاق داره و مثلا روی پروژه اخیرشون یعنی AC6 نزدیک ۳۰۰ نفر کار کردن.
خلاصه اینا مثل اینکه میرن اونجا فقط زحمت می کشن:D

from-office.jpg

چه طوری تو مدت کوتاه چندین بازی میسازن اونم با این کیفیت ؟ کرونا اونجا نبوده؟ چند نفرن؟ از فضا اومدن؟
فرام سافتور یجوریه که مصرف کننده خیلی ازش راضیه ولی اونایی که اونجا کار می کنن فشار زیادی رو تحمل می کنن.

شایعه: Ziostorm، یکی از استریمرهای خوب عناوین سولزبورن در پستی مدعی شد از منابع تایید نشده‌ای شنیده است که در مراسم Game Awards امسال DLC بازی الدن رینگ حضور خواهد داشت.
تاریخ عرضه احتمالی 5 فوریه (16 بهمن).
ییهو دیدید با ps5 slim باندل دادش

فرام سافتور یجوریه که مصرف کننده خیلی ازش راضیه ولی اونایی که اونجا کار می کنن فشار زیادی رو تحمل می کنن.
اتفاقا فرام‌سافتور یکی از استودیوهایی هست که کرانچ کاری خیلی کمی در اون وجود داره. چند وقت پیش وب‌سایت GameIndustry.biz به صورت ناشناس با یک سری از کارکنان سابق و فعلی استودیو مصاحبه‌ای انجام داده بود که در این مصاحبه اعضای استودیو به این موارد اشاره کرده بودند:

در ژاپن تعطیلات زیادی وجود داره و همچنین قانونی در استودیو هست مبنی بر این که اعضای فرام‌سافتور نباید بیشتر از ساعت ۱۰ شب در استودیو حضور داشته باشند و فعالیت خود را ادامه دهند و در ۹۰ درصد اوقات، اعضای تیم تنها تا ۹ شب کار می‌کنند.

ساعت کاری استودیو کاملا شناور و مدیریت این استودیو ساعت کاری 11 صبح تا 5 بعدازظهر برای فعالیت انتخاب کردند.

یکی از اعضای استودیو گفت که کرانچ کاری در تمامی بخش‌های استودیو وجود نداره ولی در دوره‌های حساس نزدیک به عرضه بازی بعضی از کارکنان استودیو فراتر از زمان استاندارد کاری فعالیت کردند.

یکی از مواردی که اعضای استودیو به اون اشاره کردند شور و اشتیاق زیادی هست که بین اعضای این استودیو جریان داره و رضایت شغلی در فرام سافتور بسیار بالا. یکی از اعضای استودیو به این مسئله اشاره کرد که ساعات کاری طولانی درست به مانند بازی کردن Dark Souls هست :D
این عضو از استودیو در رابطه با این مسئله گفت:
از برخی جهات شرایط سختی حکم‌فرما است. تلاش‌های زیادی رخ می‌دهد تا همه چیز به خوبی پیش برود، اما رد شدن از موانع و شرایط سخت در این استودیو بسیار رضایت‌بخش است؛ درست به مانند شکست دادن یک باس در Dark Souls.

فرد دیگری هم در مورد کلاس کاری استودیو صحبت کرد و گفت:
کار در این استودیو رضایت‌بخش است، شما نه تنها روی یک عنوان AAA کار می‌کنید، بلکه همکارانی خواهید داشت که بسیار بااستعداد بوده و به شدت در مورد بازی‌هایی که خلق می‌کنند ذوق و شوق دارند و با تمام وجود به آن‌ها اهمیت می‌دهند.

تنها نکته منفی در مورد فرام‌سافتور که بعضی از اعضای استودیو اشاره کردند متاسفانه حقوق پرداختی هست که امیدوارم این مسئله هم بعد از موفقیت الدن رینگ رفع شده باشه.
کادوکاوا هم اخیرا در گزارش مالی خودش به رشد هر چه بیشتر فرام سافتور چه در زمینۀ تجهیزات و چه در بخش نیروی کار اشاره کرد. در یک سال گذشته فرام‌سافتور بعد از موفقیت الدن رینگ و خریداری شدن 30 درصد از سهام این استودیو توسط سونی و تنسنت (سونی 14 و تنسنت 16 درصد) گسترش پیدا کرده و به نظر می‌رسد این روند ادامه‌دار باشد.

آخرین ویرایش:
درود
آقا من الان آلبوم موسیقی الدن رینگ رو گرفتم و هر 67 ترک رو گوش دادم و 7 تا رو نگه داشتم
موسیقی در خود بازی عالیه و جای هیچ حرف و حدیثی رو باقی نمیذاره ولی اگر به عنوان آهنگ خارج
از بازی به عنوان بیکلام بخوام گوش بدم و با سری دارک سولز مقایسه کنم ، آهنگهای دارک سولز رو بیشتر
میپسندم

از آلبوم الدن رینگ اینها رو انتخاب کردم

Elden Ring
Character Creation
Limgrave
Stormveil Castle
Leyndell, Royal Capital
Malenia, Blade of Miquella ( فقط به عشق بانو مالنیا گوش میدم :D :-SS)
The Final Battle

و از سری سولز هم این آهنگ ها رو گلچین کردم

Dark Souls Dark Sun Gwyndolin
Dark Souls 3 Father Ariandel and Sister Friede (یادش بخیر این آهنگ رو زمانی گرفتم که نمیتونستم آبجی فریده رو بزنم و گوش میدادم که ترسم بریزه و بتونم حین مبارزه تمرکز کنم 8-}~X( )

Dark Souls 3-Stress Test Menu Music
dark souls firelink shrine
Dark Souls Gwyn, Lord of Cinder
Dark Souls3 Nameless Song
Dark Souls 2 Fire Keepers
Dark Souls 2 Queen of Drangleic
Dark Souls 2 Milfanito
Dark Souls 2 Nashandra
Dark Souls 2 Longing
Dark Souls 2 Remains

پ.ن این آهنگ nioh 2 هم فوق العاده ست

Nioh 2 Azai Nagamasa

درود
آقا من الان آلبوم موسیقی الدن رینگ رو گرفتم و هر 67 ترک رو گوش دادم و 7 تا رو نگه داشتم
موسیقی در خود بازی عالیه و جای هیچ حرف و حدیثی رو باقی نمیذاره ولی اگر به عنوان آهنگ خارج
از بازی به عنوان بیکلام بخوام گوش بدم و با سری دارک سولز مقایسه کنم ، آهنگهای دارک سولز رو بیشتر
میپسندم

از آلبوم الدن رینگ اینها رو انتخاب کردم

Elden Ring
Character Creation
Limgrave
Stormveil Castle
Leyndell, Royal Capital
Malenia, Blade of Miquella ( فقط به عشق بانو مالنیا گوش میدم :D :-SS)
The Final Battle

و از سری سولز هم این آهنگ ها رو گلچین کردم

Dark Souls Dark Sun Gwyndolin
Dark Souls 3 Father Ariandel and Sister Friede (یادش بخیر این آهنگ رو زمانی گرفتم که نمیتونستم آبجی فریده رو بزنم و گوش میدادم که ترسم بریزه و بتونم حین مبارزه تمرکز کنم 8-}~X( )

Dark Souls 3-Stress Test Menu Music
dark souls firelink shrine
Dark Souls Gwyn, Lord of Cinder
Dark Souls3 Nameless Song
Dark Souls 2 Fire Keepers
Dark Souls 2 Queen of Drangleic
Dark Souls 2 Milfanito
Dark Souls 2 Nashandra
Dark Souls 2 Longing
Dark Souls 2 Remains

پ.ن این آهنگ nioh 2 هم فوق العاده ست

Nioh 2 Azai Nagamasa
به به عالی
شاید آف تاپیک حساب بشه اما به هرحال.
بنظرم اینارو هم گوش بده حیفه از دستشون بدی:
DS2-Majula
DS3-Secret Betrayal
DS3-Firelink Shrine
DS3-Soul of Cinder

به به عالی
شاید آف تاپیک حساب بشه اما به هرحال.
بنظرم اینارو هم گوش بده حیفه از دستشون بدی:
DS2-Majula
DS3-Secret Betrayal
DS3-Firelink Shrine
DS3-Soul of Cinder
دمت گرم الان گرفتم گوش دادم
واقعا از دستم در رفته بود
عالی بود

==========
نمیدونم در فروم تاپیک جداگانه ای برای موسیقی بازی ها وجود داره یا نه
اگر نیست کاش یکی همت کنه بزنه و تا این آثار شاهکار از دست نره
شاید در کل تاریخ خیلی از بازیها رو نرفته باشیم ولی موزیکش ارزش شنیدن داره

دمت گرم الان گرفتم گوش دادم
واقعا از دستم در رفته بود
عالی بود

==========
نمیدونم در فروم تاپیک جداگانه ای برای موسیقی بازی ها وجود داره یا نه
اگر نیست کاش یکی همت کنه بزنه و تا این آثار شاهکار از دست نره
شاید در کل تاریخ خیلی از بازیها رو نرفته باشیم ولی موزیکش ارزش شنیدن داره
برترین ساندترک های صنعت بازی های ویدیویی از نگاه کاربران بازی سنتر

• Love
Reactions: soheil_66
بیشتر از یک ساله بازی رو دارم ولی سر اوپن ورلد بودنش میترسم سراغش برم
امان از بالا رفتن سن
سلام و درود
1. میتونی داستان بازی رو پیش ببری و نری دنبال کارهای جانبی و فرعی
2. حتما یه فرصت بهش بده تا، تا تو دنیاش غرقت کنه
3. شرمنده دوست عزیز مگه چند سال دارین میگین پیری، احتمالا سنتون از من کمتره، ( با تاپاتاک میام اینجا نمیشه سن دوستان رو ببینم)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام دوستان، من قبلا دارک سولز 1 و بلادبورن رو بازی کردم و تا یه جاهایی هم تونستم برم جلو😁،

الآن میخواستم بین این بازی و ریمیک دیمنز سولز یکیو انتخاب کنم و برم سراغش، کدومو پیشنهاد میکنید؟

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام دوستان، من قبلا دارک سولز 1 و بلادبورن رو بازی کردم و تا یه جاهایی هم تونستم برم جلو😁،

الآن میخواستم بین این بازی و ریمیک دیمنز سولز یکیو انتخاب کنم و برم سراغش، کدومو پیشنهاد میکنید؟

سلام
بنظرم هیچکدوم رو انتخاب نکن :D
وقتی دو تا شاهکار رو نصفه کاره ول کردی بازم همین میشه
اول یکیشو به سرانجام برسون بعد بیا سراغ الدن رینگ

سلام
بنظرم هیچکدوم رو انتخاب نکن :D
وقتی دو تا شاهکار رو نصفه کاره ول کردی بازم همین میشه
اول یکیشو به سرانجام برسون بعد بیا سراغ الدن رینگ
حرف بسیار منطقی و به جایی زدی داداش، واقعا درست میگی، البته متاسفانه بعلت فروش کنسول قبلی، کاریش نمیشه کرد دیگه😅.
ولی قول میدم ایندفعه دیگه هر کدومو که شروع کردم، به هر بدبختی ای شده تموم کنم😁

حرف بسیار منطقی و به جایی زدی داداش، واقعا درست میگی، البته متاسفانه بعلت فروش کنسول قبلی، کاریش نمیشه کرد دیگه😅.
ولی قول میدم ایندفعه دیگه هر کدومو که شروع کردم، به هر بدبختی ای شده تموم کنم😁
بازی های ps4 رو ps5 هم اجرا میشن ، هنوز دیر نشده :D
ولی در کل به نظرم اول از الدن رینگ شروع نکن که خیلی گسترده و پیچیده تر از بقیه هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or