Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
سلام دوستان، من قبلا دارک سولز 1 و بلادبورن رو بازی کردم و تا یه جاهایی هم تونستم برم جلو😁،

الآن میخواستم بین این بازی و ریمیک دیمنز سولز یکیو انتخاب کنم و برم سراغش، کدومو پیشنهاد میکنید؟

به نظرم الدن رینگ گزینه بهتریه چون در مجموع بازی آسونتری هم هست و آپشنای بیشتری هم در اختیارت میذاره. ریمیک دیمنز سولز هم خیلی عالیه ولی خب سختیش خیلی بیشتره به نظرم :D

حرف بسیار منطقی و به جایی زدی داداش، واقعا درست میگی، البته متاسفانه بعلت فروش کنسول قبلی، کاریش نمیشه کرد دیگه😅.
ولی قول میدم ایندفعه دیگه هر کدومو که شروع کردم، به هر بدبختی ای شده تموم کنم😁

نشد دیگه داری از زیرش در میری :D
به قول استاد Arios 22 میتونی روی ps5 همونا رو به سر منزل مقصود برسونیشون
بهترین نسخه ای که میتونم برات تجویز کنم اینکه بری سراغ دارک سولز 3 تا قلق این سبک بازیا دستت بیاد
بیشترین شباهت رو هم به الدن رینگ داره و بعدا میتونی با آمادگی جسمانی بالا وارد دنیای گستردش بشی

سلام دوستان، من قبلا دارک سولز 1 و بلادبورن رو بازی کردم و تا یه جاهایی هم تونستم برم جلو😁،

الآن میخواستم بین این بازی و ریمیک دیمنز سولز یکیو انتخاب کنم و برم سراغش، کدومو پیشنهاد میکنید؟
دیمنز سولز به مراتب ساده تره و احتمال سردرگم شدنت توش کمتره.
از طرف دیگه الدن رینگ از لحاظ سختی خیلی انعطاف پذیر تره و احتمال اینکه توش به دیوار بر بخوری کمتره.
به نظر من بهتره از اول (دیمنز سولز) سری رو شروع کنی تا تغییرات و پیشرفتشو در طول زمان ببینی. ولی خب اگه از الدن رینگ شروع کنی بیشتر احتمال داره جذب سری بشی.

آیا میازاکی بزرگ مسخره ی شماست که نصوه ول میکنی؟ >:P :D سهامدار فرام سافتور هستم لول

حرف بسیار منطقی و به جایی زدی داداش، واقعا درست میگی، البته متاسفانه بعلت فروش کنسول قبلی، کاریش نمیشه کرد دیگه😅.
ولی قول میدم ایندفعه دیگه هر کدومو که شروع کردم، به هر بدبختی ای شده تموم کنم😁
این پستم شاید آف تاپیک باشه و طولانی بشه ولی دوست داشتم به اشتراک بذارم
اتفاقا یادمه اولین بار من با بلادبورن پا تو این دنیای زیبای میازاکی و کلا سبک سولزبورن گذاشتم
من هیچ ایده ای از بازی نداشتم و از بس میدیدم بروبچ بازی سنتر دارن تعریف میکنن از تریلر و... میگفتن میازاکی قراره بترکونه منم علاقه مند شدم و تریلر هاش و لیک هاش رو دنبال کردم ولی اصلا ایده ای نداشتم گیم پلی چجوریه
بعد از چند مدت بازی عرضه شد و همه بچه های بازی سنتر که قبلش با سری سولز آشنایی داشتن به صورت شدیدی تو تاپیک بلادبورن از بازی تعریف میکردن :D و منم گفتم بازی رو بگیرم
یادمه اون زمان حقوقم 300 هزار تومن بود و بازی پلمپ PS4 حدود 180 تا 190 تومن بود منم با پول اولین حقوقی که بعد از عرضه بازی گرفتم دیسکش رو خریدم ،من چون شهرستان بودم بازی رو تلفنی از یه مغازه تو شیراز گرفتم و قرار شد برام پست کنه یادمه دیسک دسته دو بلادبورن رو خریدم 120 هزار تومن:D
آقا بازی رسید دستم یه کم بازی کردم و با خودم گفتم این چه آشغالیه:-w تا ناموس رفت تو پاچه م:D
چرا میکشمشون میرم تو هانتر دریم باز زنده میشن؟
چرا میمیرم پول هام صفر میشه؟
چرا اصلا کمبو نداره و سیستم مبارزه اش انقد ساده ست؟
تو دلم همه بچه های بازی سنتر رو فحش بارون کرده بودم:D
گفتم جهنم یه جوری میفروشم بازی رو،تو شهرمون هم کمتر کسی بود که همچین سبکی بازی کنه(هنوزم بعید میدونم کسی بازی کنه)
گفتم تو بازارسنتر یا نهایتش تلگرام میفروشم یادمه 1 ماهی همینجوری افتاده بود و بازی نمی کردم تا اینکه یه روز تو یه گروه تلگرامی به اسم بچه های RPG باز یا یه همچین چیزایی جوین شدم و اونجا خواستم بازی رو بفروشم بعد یه آقا محمود نامی ادمین گروه بود که از عکس پروفایلش معلوم بود بدنسازی کار میکنه:D
آقا ما رفتیم پی وی ایشون و گفتیم میخوایم بازی رو بفروشیم ایشون هم گفتن هر سه پایانش رو رفتی؟:D منم گفتم موضوع رو
بعد گفت نه نفروش و بازی کن یه کم بری جلو خوشت میاد جایی مشکلی داشتی هم تو گروه بگو و خودمون کمکت میکنیم
خلاصه آقا محمود شد کسی که منو آورد تو این خط و خیلی وقته ازش خبر و نشونی ندارم ولی ان شاء الله هر جا که هست سالم سلامت تن درست باشه در کنار عزیرانش،آقا محمود اگه این پستم رو میبینی یک دنیا تشکر:D
خلاصه من شروع کردم بازی کردن و اولش یه کم عذاب آور بود و بعد از کشتن یه باس سخت فهمیدم خفنی بازی به چیه
واقعا حس فوق العاده ای بود باسی رو کشته بودم که کمتر گیمر کژوالی میتونست بکشه و بعد از کشتن باس ها یکی پس از دیگری حس رضایت خاصی بهم دست میداد که واقعا لذت بخش بود و در نهایت عاشق این سبک شدم
تو این مدت خیلی بازی هامو فروختم و بازی دیگه ای خریدم یا هم دیسک رو معاوضه کردم ولی هرگز دلم نیومد اینو بفروشم:x:D
photo_2023-10-23_23-58-25.jpg

من لولم 162 هست
با دمج فایر بیشتر 126 دمج نمیده!
خیلی سخته
میمیک هم +10 دارم ولی بازم نمیشه
اگه یکی میتونه اد کنه کمک بده
سرویس کرد منو این

لول آپ لازمه بکنم؟
سلاح و بیلدت چیه؟ ریست کن یه بیلد dex-arc با ریورز آو بلاد ببند دخلشو بیار.

• Like
Reactions: ardalthebest
من لولم 162 هست
با دمج فایر بیشتر 126 دمج نمیده!
خیلی سخته
میمیک هم +10 دارم ولی بازم نمیشه
اگه یکی میتونه اد کنه کمک بده
سرویس کرد منو این

لول آپ لازمه بکنم؟
نه، لولت مناسبه.
این باس به همه المنت ها مقاومه (فایر، مجیک، هولی و لایتنینگ).
اگه سلاحی داری که دمیج Pierce میزنه اونو استفاده کن، چون کمترین مقاومتو به اون داره.

سعی کن کنار پهلو هاش یا پشتش وایسی، فقط حواست سرش باشه چون هرازگاهی به دور و برش آتیش میزنه.

• Like
آقا خواهشآ یکی کمک کنه Dragonlord Placidusax رو بزنم.
psn id: ardalanshami
اونقدر هم که به نظر میاد سخت نیست فاز اولش که راحته چند تا حرکت تکراری می زنه دو سه بار که بازی کنی فاز اول دستت میاد مشکل از فاز دوم شروع می شه که شروع می کنه پرواز کردن و غیب شدن توی این فاز وقتی پرواز می کنه غیب میشه سعی کن سریع پیداش کنی و وقتی خواست اتکش رو بزنه به سمتش داج بزنی چون این اتکش خیلی دمیج میده سعی کن ریورز اف بلاد استفاده کنی یا هر شمشیری که داری با بلید بزنیش چون خیلی جونش زیاده کلا باسی نیست که نشه تنهایی زدش به نظرم من توی همین الدن رینگ ملینیا و موگ ازش سخت ترن نمی دونم ملینیا رو زدی یا نه ولی ملینیا باسیه که اعصاب و روان آدم رو بهم میریزه چون مکانیک هیلش و یه اتک مخصوصش آدمو روانی می کنه
لولت از نظر من زیاد هم هست من شخصا با لول 110 اولین بار زدمش البته امکانش هست که درست لول آپ نکرده باشی

• Like
اونقدر هم که به نظر میاد سخت نیست فاز اولش که راحته چند تا حرکت تکراری می زنه دو سه بار که بازی کنی فاز اول دستت میاد مشکل از فاز دوم شروع می شه که شروع می کنه پرواز کردن و غیب شدن توی این فاز وقتی پرواز می کنه غیب میشه سعی کن سریع پیداش کنی و وقتی خواست اتکش رو بزنه به سمتش داج بزنی چون این اتکش خیلی دمیج میده سعی کن ریورز اف بلاد استفاده کنی یا هر شمشیری که داری با بلید بزنیش چون خیلی جونش زیاده کلا باسی نیست که نشه تنهایی زدش به نظرم من توی همین الدن رینگ ملینیا و موگ ازش سخت ترن نمی دونم ملینیا رو زدی یا نه ولی ملینیا باسیه که اعصاب و روان آدم رو بهم میریزه چون مکانیک هیلش و یه اتک مخصوصش آدمو روانی می کنه
لولت از نظر من زیاد هم هست من شخصا با لول 110 اولین بار زدمش البته امکانش هست که درست لول آپ نکرده باشی
من حدسم اینه درست لول آپ نکرده باشم
بیشتر fire استفاده میکنم یعنی fire art میزارم رو شمشیر flachion

stats:

vigor 37
mind 23
endurance 21
strength 32
dex 42
int26
faith 40
arcane 22
خودم قبول دارم خیلی بد لول اپ کردم اصن نمیدونم چرا اینقدر بد شد!

مشکل دیگه اینه که ریورز آو بلاد رو تا لول هفت اپ کردم

stats:

vigor 37
mind 23
endurance 21
strength 32
dex 42
int26
faith 40
arcane 22

استت هات خیلی پخشن. بهتره respec کنی تا یکم بیلدت متمرکز بشه.

اگه بیلد برای ریورز آو بلاد میخوای پوینت هاتو اینطوری بچین:

Vigor 60
Mind 20
Endurance 20
Strength 12
Dexterity 60
Intelligence حداقل
Faith حداقل
Arcane 40

پوینت اضافی آوردی بزن به Mind یا Endurance. (بسته به اینکه FP بیشتری میخوای یا آرمور سنگین تر میخوای بپوشی)

اگه بیلد دیگه ای مد نظر داری بگو تا چندتا پیشنهاد بهت بدم.

stats:

vigor 37
mind 23
endurance 21
strength 32
dex 42
int26
faith 40
arcane 22

حتما ریست کن. چون برای بیلد بلاد اوکی نیست اصلا.
Vigor رو ۵۵ کن. Mind و Endu حول ۲۰
Strength در حد استفاده از سلاح ریورز آو بلاد int و faith هم حداقل

Arcane ببر ۶۰ یا بالاتر بقیشم بده dex
سلاح هم اگه می تونی با سرچ گوگل جای استون هاشو پیدا کن فول آپگریدش کن نشد هم با همون +7 اوکیه.
با این بیلد حتی می تونی با همین شمشیر flachion که داری (به شرطی که دو تاش کنی) روی جفتشون اسکیل sepuko بنداز و به باس اتک dual بزن. جون زیادی ازش می گیره با هر اتک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or