Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
ممنون دوست عزیز،
ولی الآن نمیدونم کجا برم که ادامه بدم، گفتم شاید دوستان بدونن کجا باید برم
اگر هنوز پیدا نکردی راهو
با ملینا که حرف میزنی میگه عمو زنجیر باف زنجیرشو بافته و انداخته پشت کوه :D برو ببین پشت کوه چه خبره
دنده عقب میگیری، اون راهی که دقیقا وسط قصر بود و با یه درخت نرخر میجنگی وسطش رو برعکس میری و تهش یه در بزرگ هست
نمیدونم چرا گذاشتم تو اسپویلر ولی خو ایشالله که فهمیده باشی کجا رو میگم :D

• Like
Reactions: amir200h
اگر هنوز پیدا نکردی راهو
با ملینا که حرف میزنی میگه عمو زنجیر باف زنجیرشو بافته و انداخته پشت کوه :D برو ببین پشت کوه چه خبره
دنده عقب میگیری، اون راهی که دقیقا وسط قصر بود و با یه درخت نرخر میجنگی وسطش رو برعکس میری و تهش یه در بزرگ هست
نمیدونم چرا گذاشتم تو اسپویلر ولی خو ایشالله که فهمیده باشی کجا رو میگم :D
😂 دستت درد نکنه

• Like
Reactions: Amiroli
دوستان از این جادوهایی که تو memory stone قرار میگیره چطوری استفاده میشه؟!
یه سری هاشون با staff ها که سلاح مخصوص جادوها (sorceries) هستن و شبیه چوبن قابل استفادن ، یه سری هاشون هم (incantions ها) با sacred seal ها قابل استفادن ، تو inventory که بری همه رو دسته بندی شده نشون میده

• Like
Reactions: amir200h
امروز باس های malikethو Dragonlord Placidusaxرو بعد سه چهار ساعت تلاش بی وقفه زدم تنهایی. واقعا چقد باشکوه بودن مخصوصا dragonlord. ولی این ربع اخر بازی چقد باس های سنگین داره واقعا داره دهنم سرویس میشه. malikethواقعا اشکمو دراورد

امروز باس های malikethو Dragonlord Placidusaxرو بعد سه چهار ساعت تلاش بی وقفه زدم تنهایی. واقعا چقد باشکوه بودن مخصوصا dragonlord. ولی این ربع اخر بازی چقد باس های سنگین داره واقعا داره دهنم سرویس میشه. malikethواقعا اشکمو دراورد
ممیک رو هم احضار نکردی؟
منم اخرشم دیگه 4 تا بیگ باس اخر مونده اولیش مالنیا هستش

• Like
Reactions: saeedonly
ممیک رو هم احضار نکردی؟
منم اخرشم دیگه 4 تا بیگ باس اخر مونده اولیش مالنیا هستش
تو بازی فقط یه باس commander niall تو اون قلعه هه بود بنظرم نامردی بود خودشم دو تا یار داشت summon زدم بقیه باس ها کلا بدون summon. امروزم Malenia رو زدم. یه لحظه اصلا قلبم گرفت زدمش.

تو بازی فقط یه باس commander niall تو اون قلعه هه بود بنظرم نامردی بود خودشم دو تا یار داشت summon زدم بقیه باس ها کلا بدون summon. امروزم Malenia رو زدم. یه لحظه اصلا قلبم گرفت زدمش.
پس بازیت خوبه تنهایی میزنی باس ها رو
دیشب مالنیا و maliketh رو زدم البته با میمیکم
با میمیک تقریبا ایزی مود میشه
من جوانیهام بلاد بورن رو اینجوری تموم کردم همه باس ها رو خودم تنهایی زدم واقعا یه لذت و هیجان دیگه داره . الان دیگه سن و سالی گذشته حوصله قدیم رو ندارم

وقتی از چیزایی که داخل چارچوب بازی هست استفاده میکنید به نظرم همچی Fair هستش:-bd
توصیه خودم اینه یک دفعه تک تنها و لات گونه :Dهمرو بزنید و یه دفعه با تمام قوا(خودم این روش رفتم حال داد)
باس maliketh یه جوریه انگار وسط سولزبورن داری دویل می کرای بازی میکنی :D خیلیییی خوبه

وقتی از چیزایی که داخل چارچوب بازی هست استفاده میکنید به نظرم همچی Fair هستش:-bd
توصیه خودم اینه یک دفعه تک تنها و لات گونه :Dهمرو بزنید و یه دفعه با تمام قوا(خودم این روش رفتم حال داد)
باس maliketh یه جوریه انگار وسط سولزبورن داری دویل می کرای بازی میکنی :D خیلیییی خوبه
این باسش رو من خیلی راحت زدم همراه میمیکم فکر میکردم خیلی سخت تر از این حرفا باشه کلا 1 دونه یا 2 تا تا خون استفاده کردم زدمش
مالنیا رو اول تنهایی چند بار امتحان کردم 2 بار تا فاز دومش بردم منتها زدتم. از اون ضربش که میره رو هوا میاد چند بار پشت هم میزنه نتونستم فرار کنم هی میزدش دیگه حوصلم سر رفتش میمیک رو احضار کردم 3 سوت زدمش

این باسش رو من خیلی راحت زدم همراه میمیکم فکر میکردم خیلی سخت تر از این حرفا باشه کلا 1 دونه یا 2 تا تا خون استفاده کردم زدمش
مالنیا رو اول تنهایی چند بار امتحان کردم 2 بار تا فاز دومش بردم منتها زدتم. از اون ضربش که میره رو هوا میاد چند بار پشت هم میزنه نتونستم فرار کنم هی میزدش دیگه حوصلم سر رفتش میمیک رو احضار کردم 3 سوت زدمش
این Waterfowl Dance مالنیا اصن ساخته شده که کار پلیرو سریع تموم کنه:Surrender:
مطمئنم حوصله بیشتر به خرج میدادی الگو اتکشو یاد میگرفتی Solo میزدیش

پس بازیت خوبه تنهایی میزنی باس ها رو
دیشب مالنیا و maliketh رو زدم البته با میمیکم
با میمیک تقریبا ایزی مود میشه
من جوانیهام بلاد بورن رو اینجوری تموم کردم همه باس ها رو خودم تنهایی زدم واقعا یه لذت و هیجان دیگه داره . الان دیگه سن و سالی گذشته حوصله قدیم رو ندارم
حالا اونقدم بازیم خوب نیست.هرکدوم از این باس های اخرو با چندین ساعت مردن پشت سرهم زدم.این باس های ربع اخر بازی سختیشون بنظرم دو سه لول رفته بالا. احضار بنظرم بازی رو زیاد اسون میکنه. اون جاخالی دادنا و یاد گیری حرکات باس اصلا برام یه لذت دیگه ای داره.بلادبورن یادمه اون باس orphan of kos یه ماه درگیرش بودم. اون waterfowl dance برای اولین بار تو بازی مجبورم کرد از سپر استفاده کنم اصلا بدون اون نمیشد جلوشو گرفت.

حالا اونقدم بازیم خوب نیست.هرکدوم از این باس های اخرو با چندین ساعت مردن پشت سرهم زدم.این باس های ربع اخر بازی سختیشون بنظرم دو سه لول رفته بالا. احضار بنظرم بازی رو زیاد اسون میکنه. اون جاخالی دادنا و یاد گیری حرکات باس اصلا برام یه لذت دیگه ای داره.بلادبورن یادمه اون باس orphan of kos یه ماه درگیرش بودم. اون waterfowl dance برای اولین بار تو بازی مجبورم کرد از سپر استفاده کنم اصلا بدون اون نمیشد جلوشو گرفت.
اره واقعا سخت ترین باس تو زندگیم اورفان بودش سرویس شدم تا زدمش
متاسفانه از سپر استفاده نمیکنم وگرنه احتمال زیاد تنهایی میزدمش
من از bloodhound fung استفاده میکنم یکی از مشکل هامم این بود که زیاد به اسکیل اتکش تکیه میکنم و گرنه اگر ساده میزدمش راحت تر خونش رو کم میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or