Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
تمام حرف بچه هارو گوش کن
مخصوصا لول کردن و RoB

ولی دیگه تا اینجا رسیدی
برو Mimic Tear رو هم بگیر که بازی رو حلوا میکنه 😁
این میمیک که گفتی چیه داداش؟ 😁

دوستان این شمشیرهایی که مثه نور آبین یا قرمز اونا چین؟
چطوری میشه بدستشون آورد؟

آخرین ویرایش:
دوستان برای رد کردن godskin duo لطفا راهنمایی کنید فوق العاده سخته لول کارکترم رو که تا 94 بردم بالا ، سلاحم و میمیک رو تا ته آپگرید کردم ولی موفق نشدم دو سه بارم ancestor آوردم ولی خیلی از میمیک ضعیف تره باز میمیک یه دمیجی میزنه ، از دارت سمی و این چیزا هم استفاده کردم بازم جواب نداد
اقا جهشی میری بازی رو رسیدی اینجا. فکر کنم نصف بازی رو انجام ندادی من لولم 150 هستش هنوز نرسیدم به اینجا تو لول 130 تازه river of blood رو گرفتم
من با شمشیر Bloodhound's Fang تا اینجا بازی که حدودا 90 درصدش هست رفتم بسیار خوب و قدرتمنده
میمک هم از همون که شبیه کاراکترم هستش استفاده میکنم

• Like
Reactions: RaminZero21
اقا جهشی میری بازی رو رسیدی اینجا. فکر کنم نصف بازی رو انجام ندادی من لولم 150 هستش هنوز نرسیدم به اینجا تو لول 130 تازه river of blood رو گرفتم
من با شمشیر Bloodhound's Fang تا اینجا بازی که حدودا 90 درصدش هست رفتم بسیار خوب و قدرتمنده
میمک هم از همون که شبیه کاراکترم هستش استفاده میکنم
اتفاقا من برای این که خیلی پرت و پلا جلو نرم قبل از شروع بازی یه لیست از تو اینترنت گرفتم که نوشته ترتیب باس ها اینجوریه حالا نمیدونم شاید اشتباهه تصویرش رو میزارم داخل اسپویل اگه اشتباهه بهم بگید

اتفاقا من برای این که خیلی پرت و پلا جلو نرم قبل از شروع بازی یه لیست از تو اینترنت گرفتم که نوشته ترتیب باس ها اینجوریه حالا نمیدونم شاید اشتباهه تصویرش رو میزارم داخل اسپویل اگه اشتباهه بهم بگید

main boss ها همینان و ترتیبشون درسته اما بازی کلی باس فرعی داره که سرتاسر مپ و
از زیرزمین تا روی زمین
پخش شدن که باهاشون می شه کلی سلاح، آیتم، اسپیریت اش و رون جمع کرد و کاراکتر رو ارتقا داد.

نه درسته همونطور که دوستمون گفتن اینا باس های اصلی هستند تو بازی کلی باس فرعی هستش . دانجن ها هستند
من تازه باس 6 رو زدم همین پریشب بودش
من فکر میکردم Malenia جز باس های اصلی هستش ولی تو این لیست نیستش

• Like
رفقا تو بازی میتونین کسیو پیدا کنین؟
وضعیت آنلاینتون چطوره،؟
واللا من هیشکی و پیوا نمیکنم نمیدونم شاید به خاطره اینه که لول مکس شدم!!!!

دوستان بالاخره godskin dou رو زدم یه جوری هم زدم باورم نمیشد ، آخرش سه تا فلسک جون اضافه آوردم ، شمشیر bloodhound رو گرفتم تا ۱۵ آپگریدش کردم بعلاوه longsword که از اول بازی کردم باهاش بعلاوه blood grease و exalted flesh و pioson pot و بقیه موارد مثل medium loud که یکم endurance رو بردم بالا، یکیشون رو خوابوندم دو شمشیره ریختم سر اون لاغره و بعد هم اون یکی ، فاز های بعدي هم همین کار رو کردم ، آخرش تموم شد انقدر تحت فشار بودم دیگه داد زدم ، ممنون از راهنمایی همتون ، ولی واقعا سه چهار روز بود اساسی تحت فشارم گذاشته بود ، من God 2018 رو که تموم کردم با خودم گفتم واقعا بازیه سختیه ولی الدن سختیش اصلا تو یه لول دیگه ایه

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره godskin dou رو زدم یه جوری هم زدم باورم نمیشد ، آخرش سه تا فلسک جون اضافه آوردم ، شمشیر bloodhound رو گرفتم تا ۱۵ آپگریدش کردم بعلاوه longsword که از اول بازی کردم باهاش بعلاوه blood grease و exalted flesh و pioson pot و بقیه موارد مثل medium loud که یکم endurance رو بردم بالا، یکیشون رو خوابوندم دو شمشیره ریختم سر اون لاغره و بعد هم اون یکی ، فاز های بعدي هم همین کار رو کردم ، آخرش تموم شد انقدر تحت فشار بودم دیگه داد زدم ، ممنون از راهنمایی همتون ، ولی واقعا سه چهار روز بود اساسی تحت فشارم گذاشته بود ، من God 2018 رو که تموم کردم با خودم گفتم واقعا بازیه سختیه ولی الدن سختیش اصلا تو یه لول دیگه ایه
bloodhound که تا 10 هستش اپگریدش چجوری تا 15 بردیش؟ شاید یه شمشیر دیگه گرفتی

• Like
داداش داری اشتباه میزنی!!!:-??
bloodhound همه قدرتش به Weapon Art اش هست
بعد اصن با اون یکی شمشیرت powerstance نمیشه باید یه شمشیر curve مثل خودش باشه دوتایی گرفتن اونطوری اشتباه
اون تایمی که تو این باس گیر کردی برای فارم میذاشتی جلوتر هم کمتر به مشکل میخوردی رفیق
برای مثال دوتا کاتانا باهم داشته باشی چون یک تایپ هستن L1 بزنی ترکیبی اتک میدی که خیلی بهتر

آخرین ویرایش:
  • Like
داداش داری اشتباه میزنی!!!:-??
bloodhound همه قدرتش به Weapon Art اش هست
بعد اصن با اون یکی شمشیرت powerstance نمیشه باید یه شمشیر curve مثل خودش باشه دوتایی گرفتن اونطوری اشتباه
اون تایمی که تو این باس گیر کردی برای فارم میذاشتی جلوتر هم کمتر به مشکل میخوردی رفیق
برای مثال دوتا کاتانا باهم داشته باشی چون یک تایپ هستن L1 بزنی ترکیبی اتک میدی که خیلی بهتر
ببین چیزی که برای من جواب داد صرفا این بود که با دو تا شمشیر سریع پشت سر هم وقتی خوابیدن بهشون دمیج زیاد بدم اصلا برای همین کارم دیروز فقط ۸ تا به لول str اضافه کردم که فقط قدرت دمیجم بره بالا حالا این نکته ای گفتی رو من اصلا نمیدونستم که باید هر دو تا سلاح یه جور باشن

• Like
Reactions: Arios 22
ببین چیزی که برای من جواب داد صرفا این بود که با دو تا شمشیر سریع پشت سر هم وقتی خوابیدن بهشون دمیج زیاد بدم اصلا برای همین کارم دیروز فقط ۸ تا به لول str اضافه کردم که فقط قدرت دمیجم بره بالا حالا این نکته ای گفتی رو من اصلا نمیدونستم که باید هر دو تا سلاح یه جور باشن
اگه دوست داری aggressive بازی کنی خیلی جوابه دوتا سلاح از یک تایپ و powerstance ولی فقط dodge باید بدی خبری از دفاع نیست
وسط مبارزه بتونی سریع با مثلث و R1 یا L1 سلاحی که Weapon Art خوبی داره دستت بگیری و ازش استفاده کنی دیگه عالی میشه

اگه دوست داری aggressive بازی کنی خیلی جوابه دوتا سلاح از یک تایپ و powerstance ولی فقط dodge باید بدی خبری از دفاع نیست
وسط مبارزه بتونی سریع با مثلث و R1 یا L1 سلاحی که Weapon Art خوبی داره دستت بگیری و ازش استفاده کنی دیگه عالی میشه
اینجور که معلومه خیلی چیزا هست من نمیدونم 😏 مثلا نمیدونستم اگر خودم sleep pot داشته باشم میمیک هم ازش استفاده میکنه ولی امروز دیدم یهو میمیک یکیشون رو خوابوند 😅 ، کلا احساس میکنم یه کم عجله ای دارم میرم جلو

• Like
Reactions: Arios 22
اینجور که معلومه خیلی چیزا هست من نمیدونم 😏 مثلا نمیدونستم اگر خودم sleep pot داشته باشم میمیک هم ازش استفاده میکنه ولی امروز دیدم یهو میمیک یکیشون رو خوابوند 😅 ، کلا احساس میکنم یه کم عجله ای دارم میرم جلو
بازی رو بنظرم برا خودت زیادی سخت میکنی. من لول 150 هستم هنوز نرفتم سروقت godskin duo. این باس دوتایی هم تو قسمتای فرعی چندبار باهاشون تکی مبارزه میکنی تمرین میشه اگه گشتو گذار بیشتر میکردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or