Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
سلام.
بنظرتون با Astrologer یا Prophet میشه solo تموم کرد ؟ و اینکه تفاوت اسپل ها چجوریه ؟
درود
با هردو میشه
البته به نظرم اون اول یه کلاس melee راحت تر کارو در میاره برات ولی جادو در این بازی خیلی قویه هرچی لول اپ کنی فضایی تر دمیج میدی.
حال نکردی یکم پیشروی کنی راحت میتونی تغییر بدی سبک بازیتو محدودیتی نداری خیالت راحت
Prophet build باف های خیلی خوبی داره ولی Sorcery حجومی تر هستش

آقا من بلادبورن رو جوییدم ولی سر اوپن ورلد بودن این بازی جذبش نشدم هنوز 🤦
زیادی سخته
چطور؟
لولت چنده و کجای بازی هستی و بیلد و سلاحت چیه؟ اینارو بگو یه سری نکات میگم بر اساس همینا بازی به مراتب برات روان تر بشه. چون اولش همه خیلی بد میزنن و بازی هم خیلی بزرگ و پهناور شاید ندونی باید کجا بری
همین بزرگ بودن باعث شده هر جا بری و با هر باسی بجنگی تاثیر رو ادامه بازیت و ساید کوئست ها داشته باشه و دست پلیر باز باشه که چیکار میخواد انجام بده و به چه پایانی برسه
به نظرم از یک سری guide ها استفاده کن اگه اینطوری اذیت هستی

آقا من بلادبورن رو جوییدم ولی سر اوپن ورلد بودن این بازی جذبش نشدم هنوز 🤦
زیادی سخته
اگه زیادی سخته بدون اشتباه داری میزنی :دی
هر قسمت مپ مخصوص یک لولی هست، اگه همینجوری بندازی بری تو مپ وارد یک قسمتایی میشی که نباید اونجا باشی تو این لولت (مخصوصا Caelid)
از Guide ـا استفاده کن همش توضیح میده.

نمیدونم چرا هیچی برام stormveil castle نمیشه اصلا محیط باز limgrave بعدش stormveil با اون طراحی مراحل دارک سولزی و جذابش یه پیسینگ رضایت بخشی داشتش که تو بقیه مناطق این حسو نداشتم. شایدم بخاطر این بود که اولین منطقه بود و تازگی داشت.

دقیقا همین اوپن ورد بودنش اذیت می‌کنه
به هر حال کمپانی نگاه میکنه به فروش بیشتر که احتمالا بازی های اوپن ورد طرفداریه بیشتری دارن
تقریبا 2 طرف رو ماجرا رو نگه داشته از لحاظ سبک بازی ولی امیدوارم با بلاد بورن بعدی اینکارو نکنه
چون تقریبا تو همین الدن رینگ هم از یه جایی به بعد تکراری میشه محیط ها و دوشمن ها

تموم شدن بازی و پلات کردنم مقارن شد با تبدیل بازی به پرافتخارترین بازی تاریخ.
انصافاً چی ساخته این ذهن بیمار، از کلی حرف و نکته مثبت که بگذریم، حقیقتاً اپن ورلد بودنش واسه من لذت‌بخش بود، انقدر فضاسازی زیباست که خیلی از اوقات رو ول در یگان بودم یا با تورنت دنیاشو متر می‌کردم. نمی‌گم از این به بعد حتماً با همین فرمون جلو بره، باس‌های تکراری خیلی دلچسب نیستن، اما از زمانی که ویچر رو بازی کردم ( زمانی که میرزا رضا کرمانی ناصرالدین شاه رو کشت ) همچین اپن ورلد خاصی به پستم نخورده بود.
پ.ن: ست Raging Wolf و Ronin's و شمشیر Rivers Of Blood رو از دست ندین.

دوستان من بازیو تموم کردم،
چندتا از ماموریت هارو نشد یا نتونستم انجام بدم،
اگه بازیو از اول شروع کنم تمام اسلحه ها و... حذف میشن؟
new game plus بری نه. فقط یه سری از آیتمای مربوط به مراحل و ... پاک میشن از اینونتوری. اگه اشتباه نکنم بعد اینکه بازی تموم کردی بری تو grace بشینی گزینه ش اونجا اضافه میشه

فقط اگه new game بزنی و کارکتر جدید بسازی باید از 0 شروع کنی

1673009325447.png

فقط تاجایی که یادم میاد تو یکی از آپدیتای بازی یکی از مواردش این بود که Bell Bearings هم منتقل میشه به +NG
احتمالا این عکس مال قبلش بوده

• Like
Reactions: amir200h
new game plus بری نه. فقط یه سری از آیتمای مربوط به مراحل و ... پاک میشن از اینونتوری. اگه اشتباه نکنم بعد اینکه بازی تموم کردی بری تو grace بشینی گزینه ش اونجا اضافه میشه

فقط اگه new game بزنی و کارکتر جدید بسازی باید از 0 شروع کنی

View attachment 280873

فقط تاجایی که یادم میاد تو یکی از آپدیتای بازی یکی از مواردش این بود که Bell Bearings هم منتقل میشه به +NG
احتمالا این عکس مال قبلش بوده
ممنونم دوست عزیز،
این ng+ فرقی با حالت عادی داره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or