Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اینجور که معلومه خیلی چیزا هست من نمیدونم 😏 مثلا نمیدونستم اگر خودم sleep pot داشته باشم میمیک هم ازش استفاده میکنه ولی امروز دیدم یهو میمیک یکیشون رو خوابوند 😅 ، کلا احساس میکنم یه کم عجله ای دارم میرم جلو
منم همین احساس میکنم:D این Mimic تازه nerf شده اون یکی دو ماه اول هیولایی بود برا خودش که خیلیا اصلا استفاده نمیکردن مزه بازی نره
بازی پر از چیزایی هست که یا باید کشف کنی یا از طریق community پیداش کنی

• Like
Reactions: RaminZero21
بازی رو بنظرم برا خودت زیادی سخت میکنی. من لول 150 هستم هنوز نرفتم سروقت godskin duo. این باس دوتایی هم تو قسمتای فرعی چندبار باهاشون تکی مبارزه میکنی تمرین میشه اگه گشتو گذار بیشتر میکردی
راستش رو بهت بگم درصد زیادی از ذهنم درگیره تموم کردن بازیه دلیلش هم اینه که قبل از این که بازی رو بگیرم یه نفر خیلی منو تخریب فکری کرد 😅 و مدام بهم میگفت میازاکی بازیاش خیلی سخته و شاید اصلا نتونی تمومش کنی برای همین الان نسبت به این قضیه حساس شدم و دارم یه جورایی واکنشی به بازی نگاه میکنم ، ولی بازم نسبت به روزای اول و چیزایی که همینجا از بچه ها یا تو اینترنت سرچ کردم یاد گرفتم و در کل آشناتر شدن به دنیای بازی یه مقدار از این استرس کم شده

همینه دقیقا لوکیشن رو از یوتوب سرچ کردم رفتم روی یه چیزی مثل سکو وایسادم بعد بازی تلپورتم کرد یه جای دیگه به نظر خودم اومد زیرزمین رفتم شاید اشتباه میکنم
اره همینطوره اپگیردش با Sombre stone هستش که تا +10 اخرش من تو اون شک کردم گفتی تا لول 15 بردم

• Like
اره همینطوره اپگیردش با Sombre stone هستش که تا +10 اخرش من تو اون شک کردم گفتی تا لول 15 بردم
نمیدونم شاید آپگریدش رو قاتی کردم با چیز دیگه ای اشتباه گرفتم برم تو بازی دوباره نگاه میکنم ولی مطمئنم bloodhound سلاح دست چپم بود به خاطر وزن زیادش هم مجبور شدم استامینا رو ببرم بالا که دوباره بیام روی medium load

• Like
Reactions: mehrdadb3
نمیدونم شاید آپگریدش رو قاتی کردم با چیز دیگه ای اشتباه گرفتم برم تو بازی دوباره نگاه میکنم ولی مطمئنم bloodhound سلاح دست چپم بود به خاطر وزن زیادش هم مجبور شدم استامینا رو ببرم بالا که دوباره بیام روی medium load
bloodhound رو چک کردم تا ۷ آپگرید کردم با یه شمشیر دیگه که تا ۱۵ آپگرید کردم اشتباه گرفتم ، گیج میزنم 😅 ، فقط جالبه سنگ های مخصوص آپگریدش رو به طور کاملا اتفاقی جمع کردم خیلی از اسلحه هارو تقریبا از لول هفت یا هشت به بعد مجبورم smithing stone بخرم

• Like
Reactions: mehrdadb3
bloodhound رو چک کردم تا ۷ آپگرید کردم با یه شمشیر دیگه که تا ۱۵ آپگرید کردم اشتباه گرفتم ، گیج میزنم 😅 ، فقط جالبه سنگ های مخصوص آپگریدش رو به طور کاملا اتفاقی جمع کردم خیلی از اسلحه هارو تقریبا از لول هفت یا هشت به بعد مجبورم smithing stone بخرم
والا منطقه هایی که شما رفتی الان تقریبا همه سنگها رو میتونی بگیری همون منطقه برفی سنگهای لول 7 تا 10 رو میتونی بگیری البته باید پیدا کنی دیگه
من bllodhound رو تا +9 برده بودم خیلی وقته با اینکه +10 رو هم داشتم تازه دیشب +10 هش کردم چون قدرتش خوب بودش
تو این بازی چیزی که خیلی تو مخم میره اون گربه سنگی هستش تو دانجن ها لامصب بیشتز از باسها به این میبازم

• Like
سوالام زیاد شد عذرخواهی میکنم دوستان ولی یه سوال دیگه دارم ، تو مشخصات هر سلاح تو قسمت اتک پاور جلوی فیزیکال نوشته مثلا ۱۵۶ +۲۰۹ ، اون ۲۰۹ که دمیج اصلی سلاحه ولی اون ۱۵۶+ چیه ؟ وقتی از طریق آهنگر آپگرید میکنم هر دوتاش میره بالا ولی از طریق بالا بردن اتریبیوت فقط اون عدد دوم میره بالا (۱۵۶+) ؟

سلام دوستان،
من باس Morgott, the Omen King شکست دادم،
ولی جلو که میرم این در باز نمیشه؟!
برگشتم با melina هم صحبت کردم ی چیزی بهم داد ولی بازم این در باز نمیشه! ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید 😍

Attachments

• 20221212_150753.jpg
    20221212_150753.jpg
    707.1 KB · مشاهده: 15
سلام دوستان،
سلام تا جایی که من میدونم اون در الان باز نمیشه باید خط اصلی داستانی رو یکم دیگه بری جلو ، شاید دوست نداشته باشی برات اسپویل بشه ولی خواستی تو یوتوب کامل توضیح داده کی و بعد از چه باسی باز میشه

سلام تا جایی که من میدونم اون در الان باز نمیشه باید خط اصلی داستانی رو یکم دیگه بری جلو ، شاید دوست نداشته باشی برات اسپویل بشه ولی خواستی تو یوتوب کامل توضیح داده کی و بعد از چه باسی باز میشه
ممنون دوست عزیز،
ولی الآن نمیدونم کجا برم که ادامه بدم، گفتم شاید دوستان بدونن کجا باید برم

سلام دوستان،

باید برگردی لیندل و از یه مسیر دیگه بری سمت یه آسانسور گنده دیگه (نه اونی که باهاش اومدی بالا... یکی دیگه که ته شهره باید از کلی پله و اینا بری بالا و یه دشت یخی رد شی)
اون جا اون مدالیونی که ملینا بهت داد رو باید استفاده کنی و بری بالا دوباره و بری منطقه بعدی بازی

سوالام زیاد شد عذرخواهی میکنم دوستان ولی یه سوال دیگه دارم ، تو مشخصات هر سلاح تو قسمت اتک پاور جلوی فیزیکال نوشته مثلا ۱۵۶ +۲۰۹ ، اون ۲۰۹ که دمیج اصلی سلاحه ولی اون ۱۵۶+ چیه ؟ وقتی از طریق آهنگر آپگرید میکنم هر دوتاش میره بالا ولی از طریق بالا بردن اتریبیوت فقط اون عدد دوم میره بالا (۱۵۶+) ؟

هر اسلحه ای که تو بازی هست با یه سری از Stat هات قویتر میشن. مثلا کاتاناها با STR و DEX و ARC بیشتر دمیج بیشتری میزنن
اون +156 ـه میزانیه که به خاطر stat هات روی دمیج اسلحه اومده. هر چی درست درمون تر لول آپ کنی اون دمیج اضافه ـه هم برای سلاح مورد نظرت بیشتر میشه

اون A و B و C و... هم که برای هر اسلحه جلوی Stat ها میزنه یعنی با چه نسبتی هر اسلحه دمیج اش با افزایش اون Stat ها قویتر میشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or