Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
کفر میگی 88 !؟!
پلاس ۹۰ قطعیه .
البته +88 گفتم:D
یعنی 88 به بالا:p
حدس منم اطراف همون ۹۰ هست، اگه یخورده بالا پایین شد هم فدا سرشون زیاد اهمیتی نداره واقعا. :D
فقط بیاد که پلی اش کنیم، گور بابای متای نهاییش(جدی:D)
دارم با ایندی زدن ریلکس میکنم خودمو که سر باس فایت های الدن اگر قاچ خوردم زود از کوره در نرم:p :-"

خب فوربیدن هم که ترکوند و نوبتی هم باشه
دیگه کم کم باید واسه IP جدیدِ فرام آماده شیم😈

View attachment 244606

پ.ن: میتونه جای BB رو بگیره؟:P:D
با توجه به اینکه جدیدا منتقدا دارن تِر میزنن
به نمرات...
حدس من +88 عه👀
گمون نکنم
حدود سکیرو هم بشه خوبه
راستی این اپدیت 60 فریم بلادبورن رو هنوز ندادن واسه 5 بنظرت مشکوک نیست؟احتمال ریمیکش هست؟

گمون نکنم
حدود سکیرو هم بشه خوبه
راستی این اپدیت 60 فریم بلادبورن رو هنوز ندادن واسه 5 بنظرت مشکوک نیست؟احتمال ریمیکش هست؟
والا شایعات راجب ریمستر BB و همینطور یه IP دیگه از کارهای میازاکی بسیار زیاده
اینجور که بوش میاد و یه سری از لیکرها قبل تر اشاره داشتن این بود که لامصبا هنوز الدن رو عرضه نکرده به طور همزمان رفتن سراغ ساخت Armored Core 6!
ولی خب اسمش شایعه اس و نمیشه بهش استناد کرد
از طرفی راجب ریمستر BB میشه گفت چیزی که قطعیه، اوردنش روی کنسول نسل جدیده
فقط بحث زمانه که چه موقع بلاخره قراره واسش وقت بزارن و همزمان روی pc هم مننتشرش کنن

حالا من نمیخوام انتظارها رو الکی ببرم بالا ولی به نظرم بازی قشنگ پتانسیلشو داره که بالاترین متای بازی های فرام سافتور رو بگیره که هیچ، یکی از بالاترین متاهای چند سال اخیر بشه 8-> (دوروبر 95)
در کل متا مهم نیست به اون صورت و از ارزش بازی چیزی کم نمیشه اگه متاش اومد زیر 90، ولی بازی بیشترین پیشرفت ها رو نسبت به سولزبورن های قبلی داره و از اونور سری سولزبورن با گذشت زمان همینطور محبوب تر میشن :-"
بازی های open world rpg خیلی خوب هم تقریبا نداشتیم خیلی وقته :-" یعنی اینطور که بوش میاد همه چیز امادست که بازی به شدت مورد استقبال منتقد ها قرار بگیره.

حالا همه اینا به کنار، فرام سافتور اومد و پابلیک بتا/تست گذاشت و پیش نمیاش ها هم که بماند، یعنی خودشون به بازی مطمئن هستن و از اون مهمتر بازخورد ها همگی خیلی خیلی مثبت بودن.

خلاصه اینکه معمولا همه میگیم انتظار ها رو کنترل کنید ولی شواهد نوید متای پشم افکن میدن =P~

وقتی یک شاهکار مثل دارک سولز یا حتی دیمنز سولز PS3 متاش شد 89، مگه برای ما لذت بخش نبود و تبدیل به یکی از جریان سازترین بازی های تاریخ نشد؟ :D مگه صدها ساعت بهشون نپرداختیم؟
میخوام بگم واقعا طوری نیست که اگه متای بازی +90 نشد فکر کنیم اتفاق خاصی افتاده.. در هر صورت مطمئنا با یکی از خفن ترین بازی های تاریخ طرفیم، یک گیف همین الان از مبارزه با اژدها رو اسب دیدم، به معنای واقعی پرهام ریخت و فکم کوبیده شد به زمین!

تیزر تبلیغاتی اومده بیرون 💎💎💎💎💎
View attachment 244691
WTF
برای من دوران جدید زندگی شروع میشه.همونطور که با هر نسخه souls game شروع شد.
کلا الان یک دهه شده گیم واقعی فقط souls game .هیچی دیگه کامل ارضا نمیکنه. \m/

WTF
برای من دوران جدید زندگی شروع میشه.همونطور که با هر نسخه souls game شروع شد.
کلا الان یک دهه شده گیم واقعی فقط souls game .هیچی دیگه کامل ارضا نمیکنه. \m/
آره والا منم فقط دارک و بلاد میزنم آنلاین
اگه دوست داشتی پلی کنیم آیدیتو واسم بفرست
هرچند تنهایی بهتره ولی کوآپ یه چیزه دیگست😂

• Like
Reactions: Rohshen
آخرشم همون سیستم قبلی رو دوباره گفتن :-" :-" :-"
+
لعنتی دقیقا سیستم منه فقط بجای 1070 کارت من 1660 super هست :-"
+
چرا واسه PC انقدر داغون بهینه اش کردن👀
حالا یا این سیستم مورد نیازشون زیادی بالاست و با سخت افزار ضعیف تر هم بازی اجرا میشه، یا اینکه واقعا از نظر بهینه سازی این دفعه گند زدن :-"
در هر صورت خیلی عجیبه، چون بازی بین نسلیه ک هیچ، سکیرو خیییلی بهینه بود و خوب برای الدن رینگ هم انجین همونه. با اینکه بازی اپن ورلد شده و ...، بازم یه همچین تفاوت سخت افزاری عجیبه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or