Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
شاید مقایسه ی واضحی نباشه...
ولی اون گیف گیم پلی که لیک شده بود، بعدش تو گیم پلی هم دیدیم،‌ بالای صخره هستیم و سمت راست دور درخت ها تکون میخورن با صدای باد و حالت شدید Sinisterیی بود، یاد اولین خاطرم از Darkroot Basin شدم که ۱۴ سالم‌ بود اون جوقع قفل کرده بودم...

موزیک بازی چرا اینقدر مریض و خفنه...

بازی خیلی مریضه...
خیلی خوشحالم...
هیچی‌ نمیخام دیگ...

😍😍😍😍😍

من موندم این بازی کجاش سخت بود طرف باس هارو راحت میکشت دشمنا رو که نگم برات
گرافیک عالی بود . ولی احساس میکنم بازی آسون شده و باس هاش در حد بلادبورن (دی ال سی ) یا دارک ۳ نبود به هر حال تا ببینیم چی پیش میاد

elden ring store.JPG
اینکه تگ ps4 نداره فک نکنم مشکلی باشه درسته ؟ چون دیدم چند تا از دوستان روی ps4 پری اوردر کرده بودن

به هر حال اگه کسی هست که بخواد ظرفیتی با هم پیش خرید کنیم پخ بده (از نظر امنیت و اینا مطمئنه )
اگه مشکلی داشت روی استور PS4 اصلا قابل پیشخرید نبود
اها اوکی
کلا انگار جدیدا از این دست اشتباها میشه مثلا Deathloop هم تگ ps4 براش زده ...

آخرین ویرایش:
View attachment 231641
اینکه تگ ps4 نداره فک نکنم مشکلی باشه درسته ؟ چون دیدم چند تا از دوستان روی ps4 پری اوردر کرده بودن

به هر حال اگه کسی هست که بخواد ظرفیتی با هم پیش خرید کنیم پخ بده (از نظر امنیت و اینا مطمئنه )
اگه مشکلی داشت روی استور PS4 اصلا قابل پیشخرید نبود

• Like
Reactions: SHAYAN1999
ولی داستان بازی به نظر من از همین چند تا گیم پلی هم بسیار زیبا و پیچیده خودشو نشون میده
اولا شخصیت اصلی یک tarnish که به معنی عیب و ننگ بودنه یعنی به این شکل که یک آینه رو تصور کنید که به مرور زمان و گذشت سال ها کدر میشه و دیگه کارایشو از دست میده حالا فرض کنید شخصیت اصلی اگر انسان باشه چطور تبدیل به یک موجود ننگین شده آیا گذر زمان این بلا سر همه میاره یا باید مرتکب اشتباهاتی بشی تا به این روز بیفتی
و جوری که من از نمایش متوجه شدم، شخصیت melina که باید راهنمای ما یا maiden ما باشه ( البته کلمه maiden ترجمه جالبی داره و به معنی دختر ، باکره و به شکلی تازه کار و یا اولین معنی میشه ) در ابتدا دروغ میگه و خودشو یک maiden معرفی میکنه و در دیالوگ های بعدی از پلیر پوزش میخواد و بیشتر از حقیقت وجودی خودش میگه، که این اتفاق با حرف سازنده های بازی کاملا مطابقت داره که گفته بودن در دنیای بازی هر شخصیتی اهداف و تمایلات خودشو داره و دوست داره به اون ها دست پیدا کنه حالا به چه هزینه ای...
و فایر لینک ها یا در این بازی lost grace ها هم مورد جالبی هستند کلمه grace معانی زیادی داره ولی تصور میکنم در این بازی به لطف و برکت الهی اونو بشه معنی کرد با توجه به شکل lost grace که مثل یک تکه شکسته شده از جنس یا موجودیت کامله، می‌تونه نشانه لطف و محبت چه کسی یا چه چیزی باشه که شامل حال ما و افرادی ننگین و بی ارزش قبل از ما شده
در نهایت همه این ها فرضیه هستش ولی امیدوارم بازی موفقی بشه و بتونیم توی دنیای فرضیه ها و احتمالات غرق بشیم

آخرین ویرایش:
البته vaati توی ویدیو اخرش به طور کلی از lore بازی صحبت نمی کنه بیشتر از مکانیک های بازی صحبت میکنه شاید در ویدیو های اینده بیشتر در مورد lore صحبت کنه
اما یک چیز جالب دیگه از ویدیو vatti متوجه شدم مربوط میشه به اولین ملاقات با melina که ما رو در اولین مکالمه tarnish خطاب نمی کنه که این موضوع خلاف سه تا npc دیگه هستش که ما رو در اولین ملاقات و مکالمه tarnish خطاب می کنند
میتونه چند دلیل داشته باشه یا اصلا براش مهم نیست ما کی هستیم و تنها هدف خودش براش مهمه و ما رو وسیله ای برای رسیدن به این هدف می دونه یا ما رو انچنان ننگین و بی ارزش نمیدونه و یا دلایل دیگه که من نمیدونم :D

اومدم ویدیو vaati رو ببنیم پشیمون شدم 30 دقیقه بود بعد از timeline پایین یواشکی نگاه انداختم دیدم 2-3 تا باس زد چه خبره ، حواستون باشه اسپویل نشین
من خودمم دیدم واتی داره زیاد چیز میگه ندیدم ویدیوشو :D میخوای اسپویل نشه ویدیو های skill up و Fightincowboy رو ببین اسپویل نداره و بیشتر از مکانیک های بازی و دنیا و گیمپلی میگن.

• Like
Reactions: masoud101 and SAGAD
دوستان کسی تونسته نسخه بتا رو بازی کنه ؟
حدود نیم ساعت دیگه اگه از شدت هایپ و هیجان و استرس زنده بمونیم، زمانش شروع میشه و بعد از سه ساعت بنده حقیر نظرم رو میگم. :D هر چند همین الانم تا دلتون بخواد ویدیوهای طولانی خوب ازش هست رو یوتیوب.

حدود نیم ساعت دیگه اگه از شدت هایپ و هیجان و استرس زنده بمونیم، زمانش شروع میشه و بعد از سه ساعت بنده حقیر نظرم رو میگم. :D هر چند همین الانم تا دلتون بخواد ویدیوهای طولانی خوب ازش هست رو یوتیوب.
یه کد چیه که برا من نفرستادن نامردا؟
حیف که نمیشه و اگرم میشد دلم نمی اومد ریفاند کنم
وگرنه...

• Sad
Reactions: Ludens
رندوم فرستادن، به یوزر، سابقه و خرید ربطی نداره، شانسیه
می دونم (حالا نه که خیلی یوزر خاصی ام هستم :D)
ولی کلاً دلم شکست...
یه بار نشد توی کل عمرم اسم شانس بیاد و من اسمم در بیاد!

ویرایش:
البته غیر از یه مورد، که نگم نامردیه. برای Heroes of the Storms توی قرعه کشی آلفا یه کد بهم رسید که خیلی حال داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or