Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
خب ایمپرشن ها و ویدیوهای گیمپلی یکی یکی دارن میان... یه چند روزی دیگه منو اینجا نمیبینید چون خودم چیزی نگاه نمیکنم مستقیم میپرم تو خود بازی ببینم چطوریه. :D
سلام تا کی کد میفرستن
کدها همه ارسال شدن، اگه تا الان دریافت نکردید یعنی انتخاب نشدید متاسفانه. :(

• Like
Reactions: voldmort
photo_2021-11-10_18-51-18.jpg

یه نکته ای که باید حواستون باشه این هستش که کد هایی که فرستاده شده برای ریجن اروپا هستش .. اگه اکانت روی کنسول واسه ریجنی غیر از اروپا باشه کد عمل نمیکنه

• Like
Reactions: BARDI YA
اصن نمیخوام نظر کسی رو بخونم
من تریلر رو دیدم حال کردم
بقیه برن به جهنم :D

=================

چنان چه کد دارید (کوفتتون)
بخشی که دورش خط قرمز کشیده شده ناحیه ایه که میتونید تو Network Test ترجمه اش کنید
که با این که صرفا یه بخش از نقشه کلی بازیه
ولی بازم خیلی محوطه بزرگیه

FD10oCoUUBANVqV.jpg

اصن نمیخوام نظر کسی رو بخونم
من تریلر رو دیدم حال کردم
بقیه برن به جهنم :D

=================

چنان چه کد دارید (کوفتتون)
بخشی که دورش خط قرمز کشیده شده ناحیه ایه که میتونید تو Network Test ترجمه اش کنید
که با این که صرفا یه بخش از نقشه کلی بازیه
ولی بازم خیلی محوطه بزرگیه

View attachment 231540
محدوده شبیه ایرانه.

به نظر من مجیک خیلی قویه باید یک فکری به حالش بکنن، تازه این اوایل بازیه
رسما پدر همه رو درمیاره
ui هم به احتمال زیاد کار داره چون در بیشتر بازی ها این مواردو میزارن برای شش ماه اخر توسعه

• Like
Reactions: BARDI YA
تو دارک سولز 3 من وقتی کلاس نایت رو برداشتم برای کشتن باس اول خیلی وقت گذاشتم ولی بار دوم وقتی بازی کردم کلاس Sorcerer رو بر داشتم همون دفعه اولی تونستم شکستش بدم

تو دیمون سولز که رسما مجیک به شدت قوی بود از همون اول و میشه گفت قوی ترین کلاس بود تو سری سولز

کلا سری سولز همیشه راحت ترین کلاس همین مجیک ئه اره تو هر بازی درجه اینکه چقدر قوی ئه فرق میکنه ولی بقیه موارد تغییر نمیکنه الانم الدن رینگ درست مثل همونه

سری سولز سخت نیست اگه بخوای با کلک بری جلو ولی اگه بخوای منصفانه بازی کنی به شدت سخته

توی این ویدیوهایی که دیروز اومدن با اینکه فقط بخش کوچیکی از نقشه بازی رو شامل میشه و هنوز پولیش نهایی رو انجام ندادن ولی همین بخش کوچیک بازم خیلی زیبا و چشم نواز کار شده و صبر کردن برای تجربه نهایی شاهکار جدید استاد رو سختتر از قبل میکنه

اون موسیقی پس زمینه که مواقع گشت و گذار و آروم بودن محیط شنیده میشه چقدر آدمو یاد سکیرو میندازه😁

• Like
Reactions: m1647 and BARDI YA
یه مرور سریع روی مکانیک‌های بازی
پ.ن: اطلاعتو از یکی از رفقام که کد دریافت کرد گرفتم

1- علاوه بر parry یه مکانیک دیگه شبیه block & attack داریم که دشمن رو واسه وارد کردن کریتیکال دمیج stagger می‌کنه. ضمن اینکه وارد کردن دمج زیاد هم دشمن رو stagger می‌کنه

2- مکانیک dual wielding و power stance از DS II رو هم داریم.

3- برخلاف DS II با لول آپ کردن Strength میتونیم max equipment load رو بالا ببریم

4- سیستم crafting هم به گیم اضافه شده

5- مثل DS I میشه تو هر Grace یا همون bonfire لول آپ کرد

6- واسه invasion یه آیتم خاصی به اسم Taunter's tongue داریم و تا زمانی که پلیر از اون استفاده نکنه‏ نمیشه دنیاش رو invade کرد

7- واسه مولتی‌پلیر هم یه pool اطراف grace در نظر گرفته شده که همه‌ی signها اطراف اون جمع میشه به جای اینکه تو کل مپ همه‌جا پخش بشن

8- قابلیت‌ها یا effects جدیدی به Flask اضافه شده و علاوه بر رستور کردن HP و FP میشه ازشون واسه بوست Stamina و منفجر کردن پلیر واسه آسیب زده به دشمن استفاده کرد

9-یه مکانیک به اسم Ashes of war داریم با استفاده از اون میتونیم سلاحمون رو customize کنیم و weapon arts و Scaling سلاح رو تغییر بدیم (مثلا به جای dexterity scaling میتونیم نصف dexterity و نصف intelligence داشته باشیم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or