Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اینو ندیدم کسی بزاره!

View attachment 211064
View attachment 211066
عشق میازاکی به Berserk در سرتاسر تریلر دیده میشه!:(

حالا خوبه لایسنس مانگاهای Berserk مال خود ژاپنی هاست اگر برا آمریکایی ها یا اروپایی ها بود الان چندتا وکیل گردن کلفت راه میوفتادن میرفتن فرام سافتور رو با خاک یکسان می کردن هی ادعای حق کپی رایت رو میکردن خدا رو شکر که این طور نیست.

• Like
Reactions: m1647
?Dark Sign Or Elden Ring
بنظر میاد شکل حلقه کهن مشخص شده باشه ولی هنوز نمیشه صددرصد در مورد این مسئله مطمئن شد و اینکه به نحوی شبیه نشان تاریک سری سولز هم هست.
ولی اگر جمله (Look up at the sky, It burns) که در تریلر معرفی بازی گفته میشه در نظر بگیریم میشه این احتمال داد.
2qf3w3b1cu471.png
P6gTLAemWV7chB7xwgsk7C-650-80.jpg
و اینکه :D
199233483_113752237591636_5508011950838888500_n.jpg

آخرین ویرایش:
بعد از تریلر گیم پلی خیلی ها دارن در مورد گرافیک بازی نظر میدن ولی من میخوام بگم این مسئله برای افرادی که از منطقه Blighttown با 15 نهایت 20 فریم بر ثانیه گذر کردن فکر نکنم مهم باشه، ما به مکتب و آرمان های میازاکی دل بسته ایم :D پس سعی نکنید با مطرح کردن مسائل دنیوی قلوب مارا دچار لرزش کنید چراکه باورها و عقایدمان همچون الماس محکم و مانند شمشیر برنده است.
عذاب شما شکاکان رها شدن در مرداب های Blighttown است بدون داشتن حتی یک عدد Estus Flask یا Moss Clump، در حالی که شاهد این هستین که لحظه به لحظه جسم و روحتان از بین میرود و چنین مرگی سزاوار شماست >:).

آخرین ویرایش:
دوستانی که دنبال گرافیک هستین، تاپیک رو اشتباهی اومدین. تاپیک های عناوین انحصاری مایکی و سونی پایین راهرو سمت چپ در دوم هست.

پ.ن: الان این بازی انحصاری PS4/5 بود، توی صفحه 601 بودیم و برای کسی گرافیک مهم نبود لول.

عزیزان دل هم سولز زدم هم بلادبورن هم ریمیک دیمن

اما یک بازی همه چی تموم باشه گرافیک نداشته باشه که نمیشه ماست مالی کنی بگی چون همه چی داره پس باید گرافیک نداشته باشه !

بازیهای نینتندو کلا سبکشون فرق داره مدل گرافیکیشون متفاوته اونارو میشه توجیح کرد اما این رو نمیشه واقعا !

شما یک ماشین همه چی تموم بخر اما ظاهر نداشته باشه خب رو اعصابه دیگه

• Like
Reactions: nihilnigritude
عزیزان دل هم سولز زدم هم بلادبورن هم ریمیک دیمن

اما یک بازی همه چی تموم باشه گرافیک نداشته باشه که نمیشه ماست مالی کنی بگی چون همه چی داره پس باید گرافیک نداشته باشه !

بازیهای نینتندو کلا سبکشون فرق داره مدل گرافیکیشون متفاوته اونارو میشه توجیح کرد اما این رو نمیشه واقعا !

شما یک ماشین همه چی تموم بخر اما ظاهر نداشته باشه خب رو اعصابه دیگه
بوق خورش خوب باشه کافیه :D
ایمان داشته باش، مطمن باش Elden Ring یکی از بهترین تجربه های گیمینگ تو این سبک خواهد شد :)

• Angry
Reactions: I AM XBOX
نمایش بازی فوق العاده بود - ولی باید قبول کرد گرافیک و بالاخص تکراری بودن انیمیشنا تو ذوق میزنه
حالا درسته گرافیک فنی برای نسل 9 تو ذوق میزنه ولی حداقل چون گرافیک هنری بازی عالیه تا حدی میشه تحملش کرد

کلا فرام تو بعد گرافیک فنی همیشه مشکل داشته و عملا یه نسل عقب تر از بقیس ( فقط خواهشا دوستان نیان باز بگن که ژاپنی ها کلا تو زمینه گرافیک فنی خیلی قوی نیستن چون هنوز گرافیک فوق العاده بازیهای کپکام و اسکوئر یادمون نرفته)

.

جدی من اگه گیم پلی غرقم کنه تو بازی کوچک ترین چیزی که اهمیت میدم گرافیکه.بقیرو نمیدونم.بازیم گرافیک فنیش شاید در حد نسل جدید نباشه ولی قابل قبوله و از حیث گرافیک هنریم فوق العاده بود بنظرم.چه بسا بازیای با گرافیک غول که گیم پلی ساده ای داشتن ولی چون گرافیک بالا بود اکثرا گیر نمیدادن.اینجام همونه جای وزنه های ترازو تغییر کرده و برای منی که گیم پلی خیلی مهم تره جذاب تره.

• Like
Reactions: mostafaskip
من نه تنها گرافیک واقعی نمیخوام بلکه توقع دارم هر وقت بخوام در یه محیط جدیدو باز کنم دوتا دستشو تکیه بده به دوتا لنگه ی دره و هون انیمیشن زور زدن همیشگی رو اجرا کنه شخصیت بازی
من همونو میخوام که عاشقشم خواهشا ترند انیمیشن بیشتر و گرافیک بهتر راه نندازید بزارید همینی که هستو بگیریم :D
من اگه بازی بخواد گرافیکش فرقی کنه ناراحت میشم شخصا
بد نیست گرافیکش همینه که باید باشه بابا به چی گیر میدید آخه

من هم تا حدی قبول دارم که دیگه وقتشه یه تکونی به این انیمیشنا و انجینشون بدن، ولی دیگه این که میگین مال یه نسل پیش PS3 و اینا دیگه نه :D
از اونجایی که بازی چندین ساله در دست ساخته و واسه وان و فور هم میاد، انتظار من در حد همون سکیروئه.
بگذریم،
418604bf-8f70-4b2b-81ab-fcca28160eef-e3jcxv-wqaevzck.jpeg
طراحی این عمو چقدر خوب بود. هر کدوم از دستاش یه چیزی بودن، حتی یکیشون سر اژدها بود :D
خلاصه بافتا و انیمیشنا رو می‌گید، این جزئیات خفن هنری هم بگید :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or