Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان جز اون گوی که میوفته تو دره ۲ هزارتا رون میده و اون اژدها
فارم دیگه ای نیست؟ اشتباه کردم اژدها کشتم دیگه نمیشه فارمش کرد

یه کلیپ دیده بودم یه پرنده رو میزنه و اون میوفته تو دره ۳۰ تا۴۰ هزارتا رون میده هرچی میگردم دیگه پیداش نمیکنم کسی نمیتونه کلیپش رو بفرسته؟

دوستان جز اون گوی که میوفته تو دره ۲ هزارتا رون میده و اون اژدها
فارم دیگه ای نیست؟ اشتباه کردم اژدها کشتم دیگه نمیشه فارمش کرد

یه کلیپ دیده بودم یه پرنده رو میزنه و اون میوفته تو دره ۳۰ تا۴۰ هزارتا رون میده هرچی میگردم دیگه پیداش نمیکنم کسی نمیتونه کلیپش رو بفرسته؟
اون یه منطقه است که برای آخرای بازیه
اسمش Mohgwyn Palace بعد خود طرف Talisman و آیتم مخصوص فارم داره وگرنه اون پرنده به خودی خود اینقدر رون نمیده.
برای رفتن به اونجا نیاز به پیشروی داخل بازی داری یا مراحل Varre
مراحل Varre از یه جایی به بعد باید آنلاین بشی تا تکمیل بشه(تنها NPC بازی که نیاز به آنلاین شدن برای اتمام مراحلش بود) اما یه آپدیت اومد خیلی وقت پیش که دیگه افلاین هم میتونی مراحل تموم کنی بری Mohgwyn Palace

Golden Scarab گرفتی؟ رونی که میگیریو 20% بیشتر می کنه
بستگی به لولت داره که کجا بری برای فارم
مثلا Deeproot Depths یه قسمت داره روی شاخه های یک درخت که خیلی راحت میشه رون گرفت ولی با لول های بالا دیگه اون جا خیلی کارایی نداره.

هنوز دی ال سی رو نرفتم
بازی اصلا چالشی نیست برام، هیچ باس خاصی تا الان من رو به چالش نکشیده غیر از ردان
واقعا بعد از این که یک سری از اسلحه ها رو + 8 کردم اکثر باس ها رو تو 20 ثانیه میزنم
همه دشمنان هم وان شات میشن
یادم نمیاد سری های قبلی این طوری بودن؟ تازه هنوز لول 160 هستم....
داری درست بازی می کنی فقط با این لول الان کجاهای بازی هستی؟ چندتا باس ابر سگ داره بازی نمیدونم به اونا رسیدی یا نه ولی در نهایت برو DLC اونجا حتما نظرت تغییر می کنه.
شاید با لول و بیلد خوب و مهارت بالا بازی برات سخت نباشه ولی کلیت بازی ماهیت خودشو حفظ می کنه و Player به چالش میکشه.
یه سری Mini Boss ها و Enemy ها هستن از بعضی Boss ها بدترن :Dمثلا Death Rite Bird که منطقه Apostate Derelict هست بزن ببینم نظرت چیه :D

از لحاظ آماری شما جزو outlier های مثبت حساب میشی که بسته به مهارت و سبک بازیت واست راحت پیش رفته. مابقی مخاطبین اکثرا nomal یا outlierمنفی به حساب میان. لولی که شما بهش رسیدی در ng و ng+ راحت کارو در میاره. در ng+7 بیشترین دمیج رو خواهی خورد. با این لول dlc هم چالشی میشه. یه تعداد آیتم هست میتونی equip کنی که دشمنا رو aggressive تر و دمیج شون رو بیشتر میکنه. دی ال سی رو برو و پرونده بازی رو ببند دیگه تا اینجا به چالشت نکشیده باشه مابقی هم همینه یه کم غلظت کمتر و بیشتر.
البته من بگم سر محیط بازی بشدت اذیت شدم و کلا هنوز هم برام گنگه:D
دور اول هم لولم تا اخری بازی رسید به +100 و به اسونی NG+ هم نبود ولی در کل به جز 3 مورد باس فایت اصلی هیچ چیزی منو به چالش نکشید
تو NG+ ه که خیلی بازی راحت شده حتی باس های اصلی
الان رسیدم به Mohg واقعا داره ارضا میکنه، دومین باسی هست که بعد از ردان داره فشار میده حقیقتا بقیه باس ها تا الان هیچی نبودن.
البته دور اول هم هنوز 10 تا از باس های فرعی رو نزدم و اولین باره دارم رو به رو میشم با Mohg واسه همین بعد از 3 بار هنوز نتونستم بزنمش.

اون یه منطقه است که برای آخرای بازیه
اسمش Mohgwyn Palace بعد خود طرف Talisman و آیتم مخصوص فارم داره وگرنه اون پرنده به خودی خود اینقدر رون نمیده.
برای رفتن به اونجا نیاز به پیشروی داخل بازی داری یا مراحل Varre
مراحل Varre از یه جایی به بعد باید آنلاین بشی تا تکمیل بشه(تنها NPC بازی که نیاز به آنلاین شدن برای اتمام مراحلش بود) اما یه آپدیت اومد خیلی وقت پیش که دیگه افلاین هم میتونی مراحل تموم کنی بری Mohgwyn Palace

Golden Scarab گرفتی؟ رونی که میگیریو 20% بیشتر می کنه
بستگی به لولت داره که کجا بری برای فارم
مثلا Deeproot Depths یه قسمت داره روی شاخه های یک درخت که خیلی راحت میشه رون گرفت ولی با لول های بالا دیگه اون جا خیلی کارایی نداره.
برای اوایل بازی بهترینش همون اژدها هست که اشتباه کردم یه لحظه غفلت کردم قبل نشستن اژدها مرد
آره اون تلیسمن رو گرفتم
باید همون مراحل واره برم الان لول ۶۴ هستم هرچند نمی‌خوام خیلی فارم کنم بازی بی مزه بشه فقط در حد رسوندن استرنج به ۳۰ کافیه برام

برای اوایل بازی بهترینش همون اژدها هست که اشتباه کردم یه لحظه غفلت کردم قبل نشستن اژدها مرد
آره اون تلیسمن رو گرفتم
باید همون مراحل واره برم الان لول ۶۴ هستم هرچند نمی‌خوام خیلی فارم کنم بازی بی مزه بشه فقط در حد رسوندن استرنج به ۳۰ کافیه برام
گلیج اون اژدها آپدیت و فیکس شده و اصن دیگه بی شمار لوت نمیشه فقط یکبار میشه.
برای تکمیل مراحل Varre نیازه تا altus plateau بری.

• Like
Reactions: jdepp and yar_66
گلیج اون اژدها آپدیت و فیکس شده و اصن دیگه بی شمار لوت نمیشه فقط یکبار میشه.
برای تکمیل مراحل Varre نیازه تا altus plateau بری.
آپدیت من ۱.۱۷ بود چندبار تست کردم لوت میداد رو این آپدیت فیکس نشده بود
حالا مهم نیست دیگه همینجوری پیش میرم ممنون

رفتم
ایشون یکی از عمیق‌ترین و غریب‌ترین lore ها رو در جهان الدن رینگ داره و در بیش از یک باس فایت کمکت میکنه. در اسرع وقت Church of Vow رو در Liurniaپیدا کن. اونجا یه صندوق هست که داخلش celestial dewیافت میشه. برو جلوی مجسمه ی همونجا اجازه ی توبه کردن میده بهت.

تو منطقه ی nokron هم چند مورد celestial dew پیدا میشه واسه فارم کردن. واسه رسیدن بهش هم باید بعد از زدن رادان بری سمت نقطه قرمز mistwood.

و باز هم واسه فهمیدن بهتر lore این کارکتر مطمئن شو که به Jarburg دوست داشتنی هم سر بزنی. یه جایی واقع شده که فکرشو نمیکنی چنین لوکیشنی اونجا باشه.
رفتم به این منطقه مجسمه رو پیدا کردم ولی می‌نویسه نیازی به توبه نیست
مثل اینکه وقتی npc بمیره دیگه برگشت نداره و این برای زمانی هست که فقط بهش چندتا ضربه زده باشی و زنده باشه 🤦

• Like
Reactions: Arios 22
دوستان .
به capital رسیدم اما اون در بزرگ که قبلش یهو یه باس erdtree minor میاد بستست.
چجوری بازش کنم؟
از گریس avenue balcony از پلها برید پایین و چنتا شوالیه هست اونا رو هم رد کنید یه اژدها بزرگ مرده می‌بینید، ازش بالا برید سمت چپش یه راه هست ادامه بدید تا به یه اهرم برسید. اهرم رو فشار بدید تا در براتون باز بشه.

• Like
Reactions: mac man
دوستان برای یه بیلد

Axe Talisman لازم دارم​

رفتم سر لوکیشن جلوی اون خرسه و دیدم صندوقچه رو قبلاً باز کردم حالا نمی‌دونم چکارش کردم تو آیتم‌ها نیست یادمم نمیاد فروختمش یا باگ خورده
راهی هست بشه دوباره خریدش ؟؟

دوستان برای یه بیلد

Axe Talisman لازم دارم​

رفتم سر لوکیشن جلوی اون خرسه و دیدم صندوقچه رو قبلاً باز کردم حالا نمی‌دونم چکارش کردم تو آیتم‌ها نیست یادمم نمیاد فروختمش یا باگ خورده
راهی هست بشه دوباره خریدش ؟؟
راهی برای برگشتش نیس. مگر اینکه یکی برات دراپ کنه, یا اینکه نیو‌گیم پلاس بری. بازی‌ت رو هم آپدیت کن احتمالا درست بشه.

• Like
Reactions: sms12
آقا بنظرتون بعد از Shadow of the erdtree هنوز میشه بلادبورن یا دارک سولزا رو بازیای بهتری دونست؟:دی

بزرگترین ایرادایی که به بیس گیم الدن گرفته میشد باسای تکراری و دانجنای مشابه به هم بود که تو DLC این مشکلاتو حل کردن و اکسپلوریشن از اون چیزی که بود هم خفن تر شده، سایز مپ هم با اینکه اندازه یه بخشی از بیس گیم هست اما چندین برابر تنوع داره.
اینا به کنار در بدترین حالت حداقل 30 ساعت محتوای خالص داره DLC (منظور مراحل اصلی و دانجناش، بدون اینکه بخوای بری همه سوراخای مپو بگردی واسه آیتم و فلان) یعنی یه چیزی نزدیک تایم Dark Souls 3 که یه بازی کامله!

حالا این 30 ساعتو وقتی میزاری کنار بیس گیم (که خودشم شاهکار بود) رسما میره جز با کیفیت ترین و پر محتوا ترین بازیای تاریخ.
تعداد بازیایی که این مقدار محتوا دارن اونم با این کیفیت به انگشتای یک دست میرسه؟ :دی

از گریس avenue balcony از پلها برید پایین و چنتا شوالیه هست اونا رو هم رد کنید یه اژدها بزرگ مرده می‌بینید، ازش بالا برید سمت چپش یه راه هست ادامه بدید تا به یه اهرم برسید. اهرم رو فشار بدید تا در براتون باز بشه.

ممنون.
رفتم پشت در اما اهرمش رو ندیدم تو کلسیا و همه اتاقا رو گشتم فقط یه اهرم بود که کار نمیکرد . جالبه هر دو تا باس رو هم زدم اما هنوز در بسته هست:D:D

آقا این باس serpant توی volcano maner چرا دو تا فاز داره ؟ :|
منم که کلا کلاس جادوام اینم فقط همون شمشیر مخصوصش براش جوابه . فاز دوم داره اذیت میکنه
راه حلی ندارین؟

ممنون.
رفتم پشت در اما اهرمش رو ندیدم تو کلسیا و همه اتاقا رو گشتم فقط یه اهرم بود که کار نمیکرد . جالبه هر دو تا باس رو هم زدم اما هنوز در بسته هست:D:D

آقا این باس serpant توی volcano maner چرا دو تا فاز داره ؟ :|
منم که کلا کلاس جادوام اینم فقط همون شمشیر مخصوصش براش جوابه . فاز دوم داره اذیت میکنه
راه حلی ندارین؟
بگردی یه اهرم هست، از پله میری پایین، دوتا از این شیپور بدستا اونجان وسط اونا:D

اون مار هم شمشیرت رو تا لول ۸ ببر بالا دمیج بهتری میده. یه راهی هم هست کمی سخته، اونم اینه ست کامل رزیستنس فایر بپوشی بری از جلو بهش دمیج بدی. ولی با همون شمشیر لول آپ کنی راحتری. ازش دور نشو زیاد و فقط با R1 بهش دمیج بده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mac man

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or