Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
رفتم اونجا رو بررسی کردم دیدم جنازه بانو اونجا افتاده چیزه دیگه هم نبودش
خب احتمالا کوئستش رو انجام دادی و بهش تو فایت با خواهراش کمک کردی و اون یکی طلسم رو گرفتی. rotted sword insignia منظورمه. اگه اون یکی رو بخوای باید تو یه نیوگیم دیگه کوئستش رو انجام بدی ولی زمان اینوید باهاش بجنگی.

خب احتمالا کوئستش رو انجام دادی و بهش تو فایت با خواهراش کمک کردی و اون یکی طلسم رو گرفتی. rotted sword insignia منظورمه. اگه اون یکی رو بخوای باید تو یه نیوگیم دیگه کوئستش رو انجام بدی ولی زمان اینوید باهاش بجنگی.
اره اون یکی رو گرفتم

• Like
Reactions: jdepp
Bloodhound fang
اينو ببين گرفتى يا نه.
از يكى ازين باساى تو اون دايره ها ميگيرى.
تقريبا بهترين و راه دست ترين سلاح بازى همينه.
من اینو اتفاقا امروز گرفتم
کاراکترم سامورایی هست با دو دست کاتانا میزنم
یعنی از این کاتانا دوتایی هم بهتره؟
رو یدونه از کاتاناها ash بلاد گذاشتم راحت باس رو میزنه
چه کنم؟

من اینو اتفاقا امروز گرفتم
کاراکترم سامورایی هست با دو دست کاتانا میزنم
یعنی از این کاتانا دوتایی هم بهتره؟
رو یدونه از کاتاناها ash بلاد گذاشتم راحت باس رو میزنه
چه کنم؟

ببين خودت با كدوم راحت ترى.
فرقى نميكنه.

• Like
Reactions: yar_66
radahan چه سگ بود.
من کلاس جادو بودم هر خر و سگی که اون وسط بود رو احضار کردم آخرشم با 5 بار تلاش زدمش .
با شمشیر خیلی سخت میشه
این تازه رادان مسموم شده به Rot بود فکر کن اگه رادان در اوج و جوانی خودش بود چی می شد؟

رفتم باس تونل رو بزنم برای شمشیر کاتانا
یه مشت npc خر افتادن دنبالم اینم مثل اسب منو نگاه میکرد کمک نمی‌کرد فکر کردم اگر بزنمش به خودش بیاد کمک کنه یهو دشمنم شد و کار به جاهای باریک کشید خون جلوی چشمام و گرفت و ایشون به فنا رفت
الان سرچ کردم دیدم سر یه باس خیلی به کار میومده 🤦
کلا اگر به این npc ها اشتباه حمله بشه راهی نیست که دیگه آتش بس بیمون صورت بگیره همیشه دشمن میمونن؟View attachment 345642

ایشون یکی از عمیق‌ترین و غریب‌ترین lore ها رو در جهان الدن رینگ داره و در بیش از یک باس فایت کمکت میکنه. در اسرع وقت Church of Vow رو در Liurniaپیدا کن. اونجا یه صندوق هست که داخلش celestial dewیافت میشه. برو جلوی مجسمه ی همونجا اجازه ی توبه کردن میده بهت.

تو منطقه ی nokron هم چند مورد celestial dew پیدا میشه واسه فارم کردن. واسه رسیدن بهش هم باید بعد از زدن رادان بری سمت نقطه قرمز mistwood.

و باز هم واسه فهمیدن بهتر lore این کارکتر مطمئن شو که به Jarburg دوست داشتنی هم سر بزنی. یه جایی واقع شده که فکرشو نمیکنی چنین لوکیشنی اونجا باشه.

❇️ آپدیت ELDEN RING Update v1.13.2

🔒 Protection : Steam

💢 Size : 3 MB

🔻 جزئیات آپدیت

🔸یک باگ که باعث می‌شد وضعیت مرگ از مهارت "Death Flare" به مهارت "Deadly Poison Spray" منتقل بشه، برطرف شد.
🔹یک باگ که باعث می‌شد قدرت بعضی از حملات NPC "خرس قرمز" بیشتر از حد معمول باشه، رفع شد.
🔸یک باگ که جلوی حمله به دنیای بازیکنان دیگه در بعضی مناطق Scadu Altus رو تحت شرایط خاصی می‌گرفت، درست شد.
🔹یک باگ که اجازه می‌داد در بعضی مناطق Scadu Altus بدون حضور باس‌های منطقه‌ای به صورت چندنفره بازی کنید، برطرف شد.
🔸اصلاحاتی در مورد "Revered Spirit Ash Blessing" و بعضی ارواح که در نسخه 1.13 معرفی شده بودن، انجام شد.
🔹یه باگ رو درست کردیم که باعث می‌شد ارواح احضار شده به درستی افزایش قدرت حمله و کاهش آسیب از "Revered Spirit Ash Blessing" رو دریافت نکنن.
🔸یه باگ دیگه هم درست شد که باعث می‌شد مقدار افزایش وضعیت در ارواح زیر با چیزی که انتظار می‌رفت متفاوت باشه:
Warhawk، Spider Scorpion، Bigmouth Imp، Gravebird، Stormhawk Deenh، Banished Knight Engval، Fire Knight Hilde، Battlemage Hugues، Depraved Perfumer Carmaan، Blackflame Monk Amon، Demi-Human Swordsman Yosh، Cleanrot Knight Finlay، Nightmaiden & Swordstress

خیر سرم فک کردم راه جدید پیدا کردم، همینطوری داشتم از گودال میرفتم پایین در باز شد یه بابایی با دستش تاچ کرد منو! بعداً فهمیدم یکی از پایانای بازی بود، و بنده گند زدم به کوئست رانی:| بعد کوئست ملیسنت رفتم تا شفا پیدا کنم ، تو اونم اشتباهی زدم کشتمش:D کلا حس بدی بود. در کل خدا ملینیا رو لعنت کنه، الان یادم افتاد.:D

• Smile
Reactions: m.d.makan
هنوز دی ال سی رو نرفتم
بازی اصلا چالشی نیست برام، هیچ باس خاصی تا الان من رو به چالش نکشیده غیر از ردان
واقعا بعد از این که یک سری از اسلحه ها رو + 8 کردم اکثر باس ها رو تو 20 ثانیه میزنم
همه دشمنان هم وان شات میشن
یادم نمیاد سری های قبلی این طوری بودن؟ تازه هنوز لول 160 هستم....

هنوز دی ال سی رو نرفتم
بازی اصلا چالشی نیست برام، هیچ باس خاصی تا الان من رو به چالش نکشیده غیر از ردان
واقعا بعد از این که یک سری از اسلحه ها رو + 8 کردم اکثر باس ها رو تو 20 ثانیه میزنم
همه دشمنان هم وان شات میشن
یادم نمیاد سری های قبلی این طوری بودن؟ تازه هنوز لول 160 هستم....
تازه هنوز لول 160 ؟! داداش من تا اخر بازی که رفتم بدون دی ال سی هنوز لول 150 هم نبودم و فقط برای اینکه برای دی ال سی اماده بشم لولمو اوردم روی 150 . بازیو اشتباه رفتی

تازه هنوز لول 160 ؟! داداش من تا اخر بازی که رفتم بدون دی ال سی هنوز لول 150 هم نبودم و فقط برای اینکه برای دی ال سی اماده بشم لولمو اوردم روی 150 . بازیو اشتباه رفتی
چطوری اشتباه رفتم؟ الان NG+ دوباره مپ رو شخم زدم

تو اصلا بگو لول 100 بگو لول 70
کافیه چند تا اسلحه سنگین وزن رو + لول 8 یا 10 کنی بازی کلا میشه اب خوردن

چطوری اشتباه رفتم؟ الان NG+ دوباره مپ رو شخم زدم

تو اصلا بگو لول 100 بگو لول 70
کافیه چند تا اسلحه سنگین وزن رو + لول 8 یا 10 کنی بازی کلا میشه اب خوردن
از لحاظ آماری شما جزو outlier های مثبت حساب میشی که بسته به مهارت و سبک بازیت واست راحت پیش رفته. مابقی مخاطبین اکثرا nomal یا outlierمنفی به حساب میان. لولی که شما بهش رسیدی در ng و ng+ راحت کارو در میاره. در ng+7 بیشترین دمیج رو خواهی خورد. با این لول dlc هم چالشی میشه. یه تعداد آیتم هست میتونی equip کنی که دشمنا رو aggressive تر و دمیج شون رو بیشتر میکنه. دی ال سی رو برو و پرونده بازی رو ببند دیگه تا اینجا به چالشت نکشیده باشه مابقی هم همینه یه کم غلظت کمتر و بیشتر.

• Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or