Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
در مورد شادو ور ارد تری هیچ صحبتی ندارم چون آن را تجربه نکرده ام، آن هم به دلیل عدم تمرکز کامل که برای تجربه ی چنین بازی نیاز است. اما می خواهم یک چیزی در مورد الدن رینگ بگویم، الدن رفته رفته بهتر می شود، یعنی ساعت های آغازین بازی شما سعی می کنید خودتان را در دنیایش پیدا کنید، این شاید اوایل حوصله سربر باشد اما اگر کمی صبر پیشه کنید این بازی به چنان کیفیتی می رسد که حقیقتا غیر قابل تصور است، از یه جایی به بعد بازی به اوج می رسد و در اوج باقی می ماند، یعنی شما هی به نقاط جدید می روید وارد غار ها و معدان متعدد می شوید، آیتم های گوناگون به دست می آورید و در این بین احساس نمی کنید حوصله تان سر رفته است، شاید یکی از دلایل آن طراحی بصری بازی باشد چه مکان های تاریک و چه مکان های روشن از حیث زیبایی بی نظیر طراحی شده اند، بطوری که می شود معنای واقعی رهایی را در یک بازی تجربه کرد. در واقع فارخ از داستان اصلی شما می توانید در دنیایش به گشت و گذار بپردازید و لذت ببرید، به نظرم این عنصری است که یک بازی را در خاطره یک فرد ماندگار می کنه.

دوستان سلام
برای تروفی legendary armament من دوتا سلاح devourer scepter و bolt of gransax رو از دست دادم ، اولی مثل این که از یه npc دراپ میشد که نیست دیگه ، دومی هم تا قبل از پایین بازی باید میگرفتم که نگرفتم ، خواستم از دوستان بپرسم جایی هست بشه گرفت این دوتارو نخوام دوباره از اول بازی رو برم ؟
درود
اولی باید یک ساید کوئست مربوط به Bernahl انجام می دادی
دومی در Capital وجود داره که Missable هست
اگه رد کردی اینارو باید از اول بازی کنی
اینم بگم برای پلات بازی باید ۳ دفعه بازی تموم بشه

درود
اولی باید یک ساید کوئست مربوط به Bernahl انجام می دادی
دومی در Capital وجود داره که Missable هست
اگه رد کردی اینارو باید از اول بازی کنی
اینم بگم برای پلات بازی باید ۳ دفعه بازی تموم بشه
اگه منظورت سه تا پایان بازی هست با سیو هر سه تارو یه جا انجام دادم
توو new game+ اسلحه هایی که الان جمع کردم میمونه ؟ منظورم اینه همین دو تا که از دست رفته رو بگیرم تمومه یا باید از اول همه رو جمع کنم ؟

• Like
Reactions: Arios 22
نمیدونم چرا بعد از همون بار اول تموم کردن بازی نمیتونم برگردم به بازی حتی برای دی ال سی و باس های فرعی اصلی بازی؟ خدایی این بزرگ شدن بیشتر بازی خیلی رو اعصابه همش من گم میشم ، داستان گم میشه، پیاده روی و خر سواری زیادی داخل بازی هست...شاید باور نکنید ولی نزدیک 200 باری من باس های دی ال سی بلادبورن و سری دارک سولز رو زدم و خود بازی های اصلی رو هم بالای 50 بار تموم کردم..حتی سکیرو رو ، همین الان حاضرم بشینم از اول دارک سولز 1 و بلادبورن و سکیرو رو بازی کنم ولی دستم برای الدن رینگ تکون نمیخوره، نمیدونم چرا این همه الکی مپ های بازی ها رو بزرگ میکنن...شاید بخاطر اچیومنت هاش برگردم و دی ال سی بازی..

اگه منظورت سه تا پایان بازی هست با سیو هر سه تارو یه جا انجام دادم
توو new game+ اسلحه هایی که الان جمع کردم میمونه ؟ منظورم اینه همین دو تا که از دست رفته رو بگیرم تمومه یا باید از اول همه رو جمع کنم ؟
خوب کارت راحت شد
اره اسلحه‌ای که گرفتی میمونه
اون دوتا رو بگیری تمومه

دوستان شمشیری توی بازی وجود داره که بلاک 100 روی فیزیکال دمیج بده؟
در مورد آیرون استون ها هم راهنمایی کنید که هر لولش توی مناطق خاصیه یا رندوم پخشن؟ یعنی مثلا آیرون استون 2 همه جای مپ پیدا میشه؟

آخرین ویرایش:
دوستان شمشیری توی بازی وجود داره که بلاک 100 روی فیزیکال دمیج بده؟
نه.
بالاترین بلاک فیزیکال بین سلاحای عادی رو Carian Thrusting Shield داره. (94)

اگه سلاحی جز thrusting shield بخوای، Greatsword of Solitude بیشترین رو داره. (89)

هردو داخل دی ال سی پیدا میشن.

در مورد آیرون استون ها هم راهنمایی کنید که هر لولش توی مناطق خاصیه یا رندوم پخشن؟ یعنی مثلا آیرون استون 2 همه جای مپ پیدا میشه؟
جایگاه و لول smithing stone ها رندوم نیست و از پیش تعیین شدست.
هرچی لول مناطق بالاتر میره و به مناطق آخر بازی نزدیک تر میشی smithing stone های لول بالاتری پیدا میکنی.

سلام چندتا سوال داشتم من تازه بازی الدن رینگ رو شروع کردم تقریبا یه ماه و نیم هست و هیچ تجربه بازی ps نداشتم و اصلا این سبک بازی ها مثل الدن رینگ رو انجام نداده بودم و الان خسته شدم از بازی میخوام بدونم توی پی اس 5 کد تقلب میشه زد؟ یا برای فارم رون کدی وجود داره که پول بی نهایت به دست بیارم تا زودتر لول اپ بشم و بتونم بازی رو زودتر تموم کنم؟ ممنونم

یه نظر نامحبوب بدم.
بازی شباهت زیادی بهdemon souls داره.
easter egg هایی که داخلش هست تا الان زیرزمین stormvill castle و اون دیوث پچر .
و همانند دمون سولز شامل world های مختلفی میشه که اونجا بصورت تلپورت بود اینجا open world .

خوب من بعد از چند روز که با واکترو امید لنون پیش رفتم بعد از ۵ ساعت اولیه و راهنمایی های خوب امید متوجه شدم پتانسیل بازی واقعا بالاست و نقدهای مثبت بازی بی‌جهت نبوده
ایراد اینکه چون بازی اوپن ورلد هست و هیچ راهنمایی وجود نداره یکم پیگیری کوئست ها بدون راهنما سخته و خیلی باید نکته سنج باشی متوجه بشی چه خبره
الان که قشنگ لول آپ دارم میکنم راحتر میشه باس و بقیه رو زد و کارکتر سامورایی با دو شمشیر کاتانا خیلی جذابه
من با زیرنویس گیم ساب دارم پیش میرم واقعا ترجمه ش خوبه ولی کاش آیتم ها عنوانشون ترجمه نمیشد ☺️☺️

فقط نگران کنسول PS4 pro هستم بازی خیلی دورفن داره 😁 کاش یه بهینه سازی میکردن 🥺

• Like
Reactions: jdepp
خوب من بعد از چند روز که با واکترو امید لنون پیش رفتم بعد از ۵ ساعت اولیه و راهنمایی های خوب امید متوجه شدم پتانسیل بازی واقعا بالاست و نقدهای مثبت بازی بی‌جهت نبوده
ایراد اینکه چون بازی اوپن ورلد هست و هیچ راهنمایی وجود نداره یکم پیگیری کوئست ها بدون راهنما سخته و خیلی باید نکته سنج باشی متوجه بشی چه خبره
الان که قشنگ لول آپ دارم میکنم راحتر میشه باس و بقیه رو زد و کارکتر سامورایی با دو شمشیر کاتانا خیلی جذابه
من با زیرنویس گیم ساب دارم پیش میرم واقعا ترجمه ش خوبه ولی کاش آیتم ها عنوانشون ترجمه نمیشد ☺️☺️

فقط نگران کنسول PS4 pro هستم بازی خیلی دورفن داره 😁 کاش یه بهینه سازی میکردن 🥺
من باps4 slim قسمت اصلی رو تموم کردم الان dlc رو دارم میرم . نگران نباش

• Like
Reactions: yar_66
رفتم باس تونل رو بزنم برای شمشیر کاتانا
یه مشت npc خر افتادن دنبالم اینم مثل اسب منو نگاه میکرد کمک نمی‌کرد فکر کردم اگر بزنمش به خودش بیاد کمک کنه یهو دشمنم شد و کار به جاهای باریک کشید خون جلوی چشمام و گرفت و ایشون به فنا رفت
الان سرچ کردم دیدم سر یه باس خیلی به کار میومده 🤦
کلا اگر به این npc ها اشتباه حمله بشه راهی نیست که دیگه آتش بس بیمون صورت بگیره همیشه دشمن میمونن؟ 8.-elden-ring-NPCs.jpg

رفتم باس تونل رو بزنم برای شمشیر کاتانا
یه مشت npc خر افتادن دنبالم اینم مثل اسب منو نگاه میکرد کمک نمی‌کرد فکر کردم اگر بزنمش به خودش بیاد کمک کنه یهو دشمنم شد و کار به جاهای باریک کشید خون جلوی چشمام و گرفت و ایشون به فنا رفت
الان سرچ کردم دیدم سر یه باس خیلی به کار میومده 🤦
کلا اگر به این npc ها اشتباه حمله بشه راهی نیست که دیگه آتش بس بیمون صورت بگیره همیشه دشمن میمونن؟View attachment 345642
حالا تو اون باس شاید زیاد به کار نیاد چون سامن زیاده ولی ته کوئست این یه تلیسمن خوب بود. (البته همین الان هم که کشتیش بهت داده اونو ولی یه ورژن ضعیف ترشو داده) حالا شاید با یه حرکت بشه اوکیش کرد دقیق نمی دونم. به منطقه ی لیورنیا که برسی توی church of vow با مصرف یه آیتم می تونی گناهاتو بشوری. npc ها رو می گن با این حرکت اگه کشته باشی برمی گردن ولی من هیچ وقت امتحان نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or