Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
dlc خارق العادست. هرچی بگم کم گفتم.

پس آپدیت اعمال شده اما dlc نه. اون کاری که بالاتر یکی از دوستان گفته رو انجام بده اگه نشد جدا دانلودش کن. من روی ps4 یه ۱۳ گیگ فقط برای آپدیت گرفتم دوباره نزدیک ۱۰ گیگ هم برای دی ال سی.
اره باید یه فایل دیگه هستش 8 گیگه اونم امشب دانلود کنم نصبش کنم درست میشه . من فکر میکردم اپدیت و دی ای سی با هم هستش

• Like
Reactions: jdepp
اين نره خر آتيشى اول بازى حركات عجيبى نداره فقط خيلى سخت دميج ميخوره.
راه خاصى داره دميج زدن يا كلا قراره سخت دميج بخورن؟ :D
سلاح جديد هم فقط سلاح اين رلانا عجب چيزيه لامصب :D
اینا عملا یه ورژن چاق تر همون Golem های بازی اصلی هستن. مثل همونا باید staggerشون کنی و بعد riposte حدود یه سوم جونشون رو میبره. ولی سختی کار اینجاست که برای افتادن روی زمین باید ۳ بار پشت سر هم stagger بشن.
موج های آتیشی که روی زمین درست میکنن هم باید از روشون بپری.
کلا زیاد سخت نیستن ولی کشتنشون زمان گیر و حوصله سر بره.

• Like
Reactions: jdepp
آیتم دیسکاوریت چنده آقا ؟ :D
چندتا خنزل پنزل تنت کن و ببرش بالا برو فارم کن خب.
چه عذابیه که به خودت میدی؟
ماکان عزیز اون سیو واسه پلی 5 بود که دستگاه خراب شد
الان رو pc دارم از اول استارت میزنم
هر کاری بگی انجام دادم تمام آیتم های بازی رو آزاد کردم ولی اون سلاح طلسم شده بود

ماکان عزیز اون سیو واسه پلی 5 بود که دستگاه خراب شد
الان رو pc دارم از اول استارت میزنم
هر کاری بگی انجام دادم تمام آیتم های بازی رو آزاد کردم ولی اون سلاح طلسم شده بود
مطمئنا خودت بهتر میدونی ولی فقط جهت یادآوری این سری هم دیسکاوری رو ببر بالا برو Volcano Manor و از اون دوتا کله ماریها فارمش کن.
به طور معمول که خیلی دراپ ریت پایینی داره و فرسایشی و خیلی شانسیه.
بدون بالا بردن آرکین + آیتمهایی مثل Silver Scarb و اسنیف کردن Silver-Pickled Fowl Foot و موارد مشابه واقعا نمیشه.

فاینال باس dlc ناجوانمردانه سخته یعنی تمام باس های دیگه و حتی باس های مخفی که کلی باید کارهای عجیب و غریب کنید تا تازه بهشون برسید پشم فاینال باس هم نمیشن تازه به جز میمیک میتونید ۲ تا سامون هم کنید بیان کمکتون ولی بازم سخته علت اصلیشم جون بسسسسسسسیار زیادهه که داره بر پدرت لعنت میازاکی سان:D

دوستان امکاش هست که یک نفر فایل سیو از بازی نسخه اصلیشو به منم بده؟
اکانت قبلی من پرید و مجبور شدم یک یوزر جدید باز کنم و الان برای این که بتونم دی ال سی رو بازی کنم باید یک بار دیگه بازی رو از اول برم.

دوستان امکاش هست که یک نفر فایل سیو از بازی نسخه اصلیشو به منم بده؟
اکانت قبلی من پرید و مجبور شدم یک یوزر جدید باز کنم و الان برای این که بتونم دی ال سی رو بازی کنم باید یک بار دیگه بازی رو از اول برم.

رو کنسول نمیشه سیو رو به کسی داد چون چسبیده به اکانت طرف. فقط با اکانت خودش میتونه از سیو استفاده کنه. تنگش کن بشین از اول برو :D

• Smile
Reactions: ( Layken )
Dlcیدونه پایان داره فقط؟
من فکر میکنم همین یک پایانه.
یک مصاحبه از میازاکی هست که درش صحبت از پایان های مختلف میشه ولی پلیرها احتمال میدن خطا در ترجمه پیش اومده باشه و منظورش وجود چندین پایان در مورد داستانکهاییه که شخصیت ها و NPC ها تو DLC براشون رقم میخوره و نه پایان خود اکسپنشن که ما تجربه میکنیم.

اگر هم غیر این باشه و پایان واقعی دیگه ای وجود داشته باشه تا حالا کسی بهش نرسیده.

• Like
Reactions: Amorfin
من یه ۷-۸ تا باس زدم تا الان. الانم توی محیط جنگلی ام :دی
تا اینجای کار باس ها سختی عجیبی نداشتن.
لولم ۱۹۰ هست و همون نیوگیم معمولی هستم.
همونطور که گفتم باس ها سخت نیستن, ولی ازار دهنده هستن. ازار دهنده یعنی اینکه مدام اسپم میکنن و سرعتشون زیاد شده.
باس های نسخه ی اصلی, یه جورایی تاکتیکی بودن. اینجا فقط و فقط اسپم میکنن که خوب خیلی به برای من خوش ایند نیست :دی
اکثر باس ها کافیه میمیک رو‌ سامن کنی و از فاصله ی دور بهشون مجیک بزنی :دی
اما محیط بازی بسیار زیبا و وحشتناکه :دی
اون حس تنهایی و انزوا صد چندان شده توی این بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or