Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
میازاکی به قدر کافی در داستان نویسی و داستان سرایی و روایت صاحب سبک و قدر هست که زیر دین و سایه‌ی کسی نمونه. ارزش و احترام تالکین و مارتین و امثالهم جای خود، ولی آشپز اصلی این معجون بی‌نظیر، شخص میازاکی و تیم فرام سافتوره.
آره من منظورم بی تاثیر نبودن مارتینه. یعنی بعضیا از این اهرم استفاده می کنن و می گن بازی تکراریه از لحاظ داستان و فرق نکرده. وگرنه که ما با بهترین عناوین این سری یعنی بلادبورن و دارک سولز ۱ شروع کردیم که مارتین هیچ دخلی درش نداشته و خود میازاکی و استودیو خلق کردن.
===========
آقا کسی از گریس Foot of the Jagged Peak شروع به حرکت به سمت جنوب کرده؟ آخ آخ چقدر خفنه. همش منتظر بودم یدونه گالوم ببینم اونجا :D

• Like
Reactions: mikami.pro
مسخره بازیا چیه خدایی
هنوز 2 روزه نیومده تموم کردین ؟

چطور دلتون اومد خدایی
چی بگم والا منم این سوال ذهنمو درگیر میکنه چطوری طرف یکسال 6 ماه منتظر میمونه برای بازی اونوقت 1 روزه تمومش میکنه
برای من که حداقل 1 ماه طول میکشه اگر استارت کنم روزی 1 ساعت نهایت 1:30 بازی میکنم

چی بگم والا منم این سوال ذهنمو درگیر میکنه چطوری طرف یکسال 6 ماه منتظر میمونه برای بازی اونوقت 1 روزه تمومش میکنه
برای من که حداقل 1 ماه طول میکشه اگر استارت کنم روزی 1 ساعت نهایت 1:30 بازی میکنم
هر بازی بالاخره روزی تموم میشه،حالا شما بگو اصلا روزی دو دقیقه بازیش کنی تفاوتی ایجاد نمیکنه،در ثانی ما بازی مورد علاقمون رو بارها و بارها تجربه میکنیم و به همون یکبار خلاصه نمیشه که بخوایم‌ حسرت تموم‌ شدنش رو بخوریم😁

هر بازی بالاخره روزی تموم میشه،حالا شما بگو اصلا روزی دو دقیقه بازیش کنی تفاوتی ایجاد نمیکنه،
اینکه یکی چجوری میخواد تموم کنه شخصیه دیگه اما بنظرم دوستان واسه این میگن که وقتی سرعتی تو یه روز تموم میکنی نمیفهمی چطور گذشت :D

مثلا حداقل برای من وقتی روزی ۱-۲ ساعت میشینم پای یه بازی بعد یکی دو ماه طولش میدم تا تموم کنم تو این مدت اون بازی تبدیل میشه به یکی از روتینای روزانم، بعد ماه ها میگذره از تموم کردنش یادش میوفتم میگم چه روزای خوبی بود مثلا :D مخصوصا گه تو تعطیلات و عید و اینا باشه که باز بیشتر خاطره انگیز میشه.
حالا اگه بار ها بازیش کنی آره اونطوری :D ولی خب هرکسی ng+ نمیره.

اینکه یکی چجوری میخواد تموم کنه شخصیه دیگه اما بنظرم دوستان واسه این میگن که وقتی سرعتی تو یه روز تموم میکنی نمیفهمی چطور گذشت :D

مثلا حداقل برای من وقتی روزی ۱-۲ ساعت میشینم پای یه بازی بعد یکی دو ماه طولش میدم تا تموم کنم تو این مدت اون بازی تبدیل میشه به یکی از روتینای روزانم، بعد ماه ها میگذره از تموم کردنش یادش میوفتم میگم چه روزای خوبی بود مثلا :D مخصوصا گه تو تعطیلات و عید و اینا باشه که باز بیشتر خاطره انگیز میشه.
حالا اگه بار ها بازیش کنی آره اونطوری :D ولی خب هرکسی ng+ نمیره.
دقیقا برای 1 ماه هم لذت میبری هر روز میگی امروز باید کدوم سمت برم یا با کدوم باس مبارزه کنم

دوستان من فایل 17 گیگی dlc و اپدیت 1.17 رو گرفتم برای ps4 نسخه هکی
نصب کردم رفتم به اون مکان که وارد dlc میشه هیچ خبری نبودش یه نفر باید واستاده باشه اونجا بعد وارد شی ولی هیچکس نیستش من اون تا باس رو هم قبلا زدم کار دیگه باید بکنم به غیر باس ها ؟

نصب کردم رفتم به اون مکان که وارد dlc میشه هیچ خبری نبودش یه نفر باید واستاده باشه اونجا بعد وارد شی ولی هیچکس نیستش من اون تا باس رو هم قبلا زدم کار دیگه باید بکنم به غیر باس ها ؟
مطمئنی دی ال سی رو داری؟ وقتی وارد منو می شی پایین سمت راست بالای ورژن بازیت باید نوشته باشه shadow of the erdtree. هست این؟
دو تا باس موگ و رادان رو هم زدی آره؟
اگه اینا اوکی باشن احتمالا از آپدیت باشه که دوستان باید راهنمایی کنن من نمیدونم.

مطمئنی دی ال سی رو داری؟ وقتی وارد منو می شی پایین سمت راست بالای ورژن بازیت باید نوشته باشه shadow of the erdtree. هست این؟
دو تا باس موگ و رادان رو هم زدی آره؟
اگه اینا اوکی باشن احتمالا از آپدیت باشه که دوستان باید راهنمایی کنن من نمیدونم.
الان رفتم تو بازی باز اپدیت شده به ورژن 1.12 ولی بالاش shadow of the erdtree این نیستش
مگه حجمش 17 گیگ نبودش اخه تو سایت یه فایله 8 گیگی هم گذاشت بنام dlc
من همین 17 گیگی رو دانلود کردم تو نظرات زده اپدیت همراه dlc هستش

اگه تو منوی اول بازی پایین سمت راست صفحه ننوشته Shadow of the erdtree، روی کنسولت restore licenses کن به احتمال زیاد درست میشه.

اين نره خر آتيشى اول بازى حركات عجيبى نداره فقط خيلى سخت دميج ميخوره.
راه خاصى داره دميج زدن يا كلا قراره سخت دميج بخورن؟ :D
سلاح جديد هم فقط سلاح اين رلانا عجب چيزيه لامصب :D

نشستن برنامه ریختن ببینن چه DLC ای بسازیم که فراخور اسم الدن رینگ باشه، دقیقاً همون رو ساختن. شما سوار بر Torrent برو یه گوشه وایسا فقط دوربین رو بچرخون. فقط زیبایی میبینی. تا نصف مپ رو فکر میکنم باز کردم. تا همینجای کار به ارضای کافی رسیدم و تمام انتظاراتم برآورده شده. این DLC مشخصاً بلوغ کامل بازی اصلی هست. هر شاخصه ای که در بازی اصلی بهتون حال داده در DLC چندین لول بالاتر رفته. وارد یک دانجن شدم و یکی از به یادماندنی ترین باس فایت های عمرم رو تجربه کردم Death Knight

نشستن برنامه ریختن ببینن چه DLC ای بسازیم که فراخور اسم الدن رینگ باشه، دقیقاً همون رو ساختن. شما سوار بر Torrent برو یه گوشه وایسا فقط دوربین رو بچرخون. فقط زیبایی میبینی. تا نصف مپ رو فکر میکنم باز کردم. تا همینجای کار به ارضای کافی رسیدم و تمام انتظاراتم برآورده شده. این DLC مشخصاً بلوغ کامل بازی اصلی هست. هر شاخصه ای که در بازی اصلی بهتون حال داده در DLC چندین لول بالاتر رفته. وارد یک دانجن شدم و یکی از به یادماندنی ترین باس فایت های عمرم رو تجربه کردم Death Knight
dlc خارق العادست. هرچی بگم کم گفتم.
الان رفتم تو بازی باز اپدیت شده به ورژن 1.12 ولی بالاش shadow of the erdtree این نیستش
مگه حجمش 17 گیگ نبودش اخه تو سایت یه فایله 8 گیگی هم گذاشت بنام dlc
من همین 17 گیگی رو دانلود کردم تو نظرات زده اپدیت همراه dlc هستش
پس آپدیت اعمال شده اما dlc نه. اون کاری که بالاتر یکی از دوستان گفته رو انجام بده اگه نشد جدا دانلودش کن. من روی ps4 یه ۱۳ گیگ فقط برای آپدیت گرفتم دوباره نزدیک ۱۰ گیگ هم برای دی ال سی.

• Like
Reactions: mehrdadb3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or