Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
میگم من که لول مکسم بخوام dlc رو شروع کنم خیلی بازی واسم آسون میشه
پس باید از اول با یه کاراکتر جدید برم که dlc مزه بده
چه جوری مکس کردی؟من با ۶۰۰ ساعت تایم پلی لولم ۳۸۰ ده تا هم نیو گیم رفتم.البته از یه جا به بعد دیگه لول اپ نکردم.فارم رون هم زیاد کردم.دیگه بیشتر از لول چهار صد بازی خیلی راحت میشه انمی ها که کلا یه ضرب میشن.البته این لول برای نیو گیم های بالای هفته وگرنه بازی اول همون ۱۵۰ تا ۲۰۰ کافیه.ولی تا اونجا که میازاکی گفته سیستم دی ال سی فرق میکنه حتی اگه مکس هم باشی بازم سختی بازی سره جاشه.این سیستمو باید برای سرزمین اصلی هم لحاظ کنن.الان بازی با اون لول چه جوریه؟راحت نیست ؟

• Like
Reactions: mikami.pro
چه جوری مکس کردی؟من با ۶۰۰ ساعت تایم پلی لولم ۳۸۰ ده تا هم نیو گیم رفتم.البته از یه جا به بعد دیگه لول اپ نکردم.فارم رون هم زیاد کردم.دیگه بیشتر از لول چهار صد بازی خیلی راحت میشه انمی ها که کلا یه ضرب میشن.البته این لول برای نیو گیم های بالای هفته وگرنه بازی اول همون ۱۵۰ تا ۲۰۰ کافیه.ولی تا اونجا که میازاکی گفته سیستم دی ال سی فرق میکنه حتی اگه مکس هم باشی بازم سختی بازی سره جاشه.این سیستمو باید برای سرزمین اصلی هم لحاظ کنن.الان بازی با اون لول چه جوریه؟راحت نیست ؟
بازی شده آب خوردن با لول مکس
من فقط آنلاین پلی میدم pvp واسِ همینه که سریع لول آپ میکنم
مپو جوویدم
یه کاراکتر ساختم صفر کیلومتر خشکِ خشک مخصوص dlc 😄😄😄

• Smile
Reactions: Amorfin
به عنوان کسی که همیشه از موفقیت FS خوشحالم بدون اینکه تو کامیونتی بازیاش جایی داشته باشم باید بگم که این DLC آخر دوباره رکورد ها رو جا به جا میکنه و چه بسا اخر سال کلی جایزه خواهد برد و این خیلی خوشحالم میکنه :دی

خلاصه که Storm is coming

دوستان نیاز به کمک دارم
چیزی تا انتشار DLC بازی نمونده و من دیسک ریجن ۲ بازی قبلا داشتم و رو ps5 ام یک سیو غنی و خفن از بازی روی اکانت ریجن ۱ دارم

الان میخوام اکانت ظرفیت ۲ بازی به همراه DLC (پیش خرید) بگیرم که یکم دوباره بازی کنم و برای یکم ماه که DLC آنلاک میشه برم سراغ DLC
اکانت ریجن ۱ بگیرم به خاطر سیو ام یا ریجن ۲ ؟

دوستان نیاز به کمک دارم
چیزی تا انتشار DLC بازی نمونده و من دیسک ریجن ۲ بازی قبلا داشتم و رو ps5 ام یک سیو غنی و خفن از بازی روی اکانت ریجن ۱ دارم

الان میخوام اکانت ظرفیت ۲ بازی به همراه DLC (پیش خرید) بگیرم که یکم دوباره بازی کنم و برای یکم ماه که DLC آنلاک میشه برم سراغ DLC
باید ریجن ۲ بگیری تا به سیوت بخوره و از همون لود کنه

• Like
Reactions: Arios 22
دوستان نیاز به کمک دارم

ريجن بازى بايد با ريجن سيوى كه دارى يكى باشه.

• Like
Reactions: Arios 22
سلام.
من بازی رو اصلا انجام ندادم و منتظر dlc موندم.
حالا پیش خریدش کردم .
سوالم اینه : از اونجایی که تقریبا تمام بازیای استاد یجورایی مجبور میشی با شمشیر بری جلو . مثلا بعضی دشمن ها اینقدر سریع هستن که اجازه spell casting نمیدن.
اینم همونطوریه؟
چون خیلی دوست دارم جادوگری برم جلو

سلام.
حالا پیش خریدش کردم .
سوالم اینه : از اونجایی که تقریبا تمام بازیای استاد یجورایی مجبور میشی با شمشیر بری جلو . مثلا بعضی دشمن ها اینقدر سریع هستن که اجازه spell casting نمیدن.
اینم همونطوریه؟
سلام
با رسوندن intelligence کارکترت به لول ۳۲ تقریبا تمام اسپل های کاربردی بازی رو میتونی اجرا کنی و بعد از اون هرچی گرفتی خرج strength و dexterity کنی که اگر جایی کارت لنگ موند بتونی با شمشیر و سلاح مستقیم کار رو در بیاری. البته اینا به شرطیه که اهل گشت و گذار باشی. کلاس مجیک توی بازی خیلی خوب پیاده شده. خیلی راحت تر میتونی بازی رو تموم کنی.
دشمنا ام به جز چند مورد که کلا ایمن هستند در برابر جادو، مابقی دمیج میخورن و فرصت واسه کستینگ داری به قدر کافی. دستت باید عادت کنه.

سلام.
حالا پیش خریدش کردم .
اینم همونطوریه؟
جادو زیاد داره و جادوهای با casting time کم هم هست توشون. اگه جادوگری رو دوست داری برو سمتش چون تو این نسخه حتی بعضی باس ها نسبت به اسپل ضعف بیشتری دارن و تا آخر بازی به راحتی می تونی بری.

سلام.
حالا پیش خریدش کردم .
اینم همونطوریه؟
حتما جادو Carian Slicer رو همون اول بازی بگیر دشمناتو رنده میکنی باهاش.

اینجا جا داره به سونی تبریک بگم به خاطر این امنیت بالایی که تو سروراش ایجاد کرده،
کل DLC این بازی لیک شده و قابل بازی شده، حتی DLC بازی Destiny 2 هم به فنا رفته

گیمرهای عزیز خبرش رو دادم که مواظب اسپویلرها باشید تا طعم شیرین بازی براتون تلخ نشه

نمیدونم به احمق بودن مایکروسافت بنالیم یا به ساده لوح بودن سونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or