Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
نیوگیم پلاس سوم ، maliketh پدرم رو دراورد ، نمیتونستم بهش نزدیک شم :)) چرا اینقدر وحشی شده بود:)) آخرش میمیک تیر زدش.
باسی بود که کلا همون اول میزدمش:|

سلام ،
منظورتون Spirit Ash هست ؟!
به صورت کلی دو نوع داریم ، یک سری اسپشیال اش هست یک سری اش معمولی ، اسپشیال اش ها معمولا قوی تر و به درد بخورترن.
الان همچنان بازم بعد از نرف بهترین Spirit Ash همون Mimic Tear هست ولی اگر لول های پایین باشین شاید خیلی به درد نخوره ، Lhutel the Headless خیلی تانکیه خوبیه به نظرم قبل اینکه خیلی قوی بشین و برای Mimic Tear برین ، همین بهترینه.اگر هم بیلدی که رفتین خیلی سفته یا تانکیه برین برای Black Knife Tiche خیلی دمیج خوبی میده.Banished Knight Oleg که بین دوتایه قبلی هست ، نه به اندازه اولی تانکیه نه به اندازه دومی دمیج میده اون وسط قرار میگیره.بقیه Spirit Ash ها هم توی موقعیت های مختلف ممکن بهتر/بدتر باشن ، ولی کلا لیت گیم فقط و فقط Mimic Tear رو بچسبین.

اگر روی پی سی بازی می کنین بگین و سیومو بهتون بدم.تقریبا وسط بازیم.

سلام و درود، مرسی از پاسخگویی
لولم 145 هست و sprit ashe که استفاده میکنم Banished Knight Oleg هست و لول مکس کردمش (levle 10) ، بیلدم هم vagebond هست ( str 80 و vigor 60) و با وزن متوسط،
چند تا سوال
1. این mimic tear بهتراز Banished Knight Oleg هست یا نه؟ ( بازی رو هم ابدیت نکردم)
2. حالا این Mimic Tear رو از کجا گیر بیارم؟ الانم تازه رسیدم منطقه برفی بازی
3. یه سوال دیگه اگه vagebond بازی میکنین، بهترین سلاح برا str بالا کدومه؟ من یکی از سلاح های ابتدایی بازی رو. لول 22 کردم. با attribute srt B

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دوستان بهترین سلاح بازی برای کلاس vagebond چیه کلا من فقط سپر سنگین با سلاح سنگین حال میکنم و زره هم باید سنگین باشه البته برای این کار مجبور شدم استامینا را روی 80 لول اپ کنم تا بتونم سبک بشم و اینا رو حمل کنم من الان رسیدم منطقه برفی و میخام برم اونجایی که تلپورت داره میره اون منطقه پرنده داره فارم میکنن ولی قبلش داخل یه قلعه یه باس داره که دو نفر را هم احضار میکنه نمیتونم بزنم و گیر کردم تا اینجا با اسلحه اون ادم اسب سوار اول بازی امدم لولم 105 هست اصلا دیگه این منطقه همه سگجون شدن و دمیج نمیده اسلحه چیکار کنم دیگه منطقه قبلی برای فارم کردن پول نمیده فقط اون منطقه بدردم میخوره و من اندر کف اون منطقه هستم تازه سنگهای اپگرید اسلحه هم که پیدا نمیشه البته یه سپر فوق سنگین گرفتم فقط 28 کیلو وزن سپره که اپگرید کردم و وقتی جلوم میگیرم تانک هم بهم بخوره هیچ اثری نداره کلا خندم میگیره با این سپر میرم سر به سر موجودات پلید میزارم خندم میگیره هر چی میزنن انگار نه انگار البته از یوتوبی ادرسش را پیدا کردم و قبلش با یه باس فوق خفن باید بجنگی که زدنش خیلی واسم سخت بود چون اسلحم ضعیفه

بعد از +80 ساعت گیم پلی به دلیل برق رفتن سیو بازی من به طور کامل پاک شد و باید کل بازیو از اول برم. :(((((
اگر روی pc بازی میکنید و سیو خراب شده
یه روش توی تاپیک نسخه pc بازی من گذاشتم ببینید شاید برای شما هم جواب داد

Elden Ring | PC

سلام و درود، مرسی از پاسخگویی
لولم 145 هست و sprit ashe که استفاده میکنم Banished Knight Oleg هست و لول مکس کردمش (levle 10) ، بیلدم هم vagebond هست ( str 80 و vigor 60) و با وزن متوسط،
چند تا سوال
1. این mimic tear بهتراز Banished Knight Oleg هست یا نه؟ ( بازی رو هم ابدیت نکردم)
2. حالا این Mimic Tear رو از کجا گیر بیارم؟ الانم تازه رسیدم منطقه برفی بازی
3. یه سوال دیگه اگه vagebond بازی میکنین، بهترین سلاح برا str بالا کدومه؟ من یکی از سلاح های ابتدایی بازی رو. لول 22 کردم. با attribute srt B

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
خواهش می کنم.

1-الان که لول 145 هستین ، قطعا بهتره ! از هر اشی بهتره ، فقط شاید همون Headless که گفتم بتونه کمی بهش برسه یا Tiche ولی بقیه بعید میدونم.من قبل نرف که 10 از 10 کردم ، اسپاونش که کردم خودش یک باس رو تکی زد :D
2-توی Nokron, Eternal City جایه دقیقشو یادم نیست که بگم کجا.
3-متاسفانه کلاس شمارو بازی نمی کنم ، ولی این رو که بیلد Str میخواد به نظر خوبه :D
1647716110475.png

• Like
Reactions: Natural Killer
دوستان بهترین سلاح بازی برای کلاس vagebond چیه کلا من فقط سپر سنگین با سلاح سنگین حال میکنم و زره هم باید سنگین باشه البته برای این کار مجبور شدم استامینا را روی 80 لول اپ کنم تا بتونم سبک بشم و اینا رو حمل کنم من الان رسیدم منطقه برفی و میخام برم اونجایی که تلپورت داره میره اون منطقه پرنده داره فارم میکنن ولی قبلش داخل یه قلعه یه باس داره که دو نفر را هم احضار میکنه نمیتونم بزنم و گیر کردم تا اینجا با اسلحه اون ادم اسب سوار اول بازی امدم لولم 105 هست اصلا دیگه این منطقه همه سگجون شدن و دمیج نمیده اسلحه چیکار کنم دیگه منطقه قبلی برای فارم کردن پول نمیده فقط اون منطقه بدردم میخوره و من اندر کف اون منطقه هستم تازه سنگهای اپگرید اسلحه هم که پیدا نمیشه البته یه سپر فوق سنگین گرفتم فقط 28 کیلو وزن سپره که اپگرید کردم و وقتی جلوم میگیرم تانک هم بهم بخوره هیچ اثری نداره کلا خندم میگیره با این سپر میرم سر به سر موجودات پلید میزارم خندم میگیره هر چی میزنن انگار نه انگار البته از یوتوبی ادرسش را پیدا کردم و قبلش با یه باس فوق خفن باید بجنگی که زدنش خیلی واسم سخت بود چون اسلحم ضعیفه

Endurance تا 80 خیلی ! در ضمن فکر کنم Soft Cap برای Endurance روی 60 باشه (اگر اشتباه نکنم) دلیل اینکه دمیج کم میدین به نظرم همین باشه که اونو خیلی بردین بالا.می تونین یکی از این دوتا تالیسمان رو بذارین برای بالا بردن مقدار وزنی که می تونین حمل کنین و همچنین بالابردن استامینا
1647716367925.png

Arsenal Charm (سیاه رنگه) یا Erdtree Favor (زن طلایه رنگه) و وقتی اینارو گذاشتین برین و ریست کنین اتریبویت هاتون رو و به چیزی که سلاحتون بیشتر میخواد بدین.سلاحیم که بالا عکسشو گذاشتم من دیدم استفاده می کنن با این شیلد
1647716592224.png

منم بعد چند ساعت سولز بازی کردن الدن و گرفتم از صبح یه 5 ساعتی هست دارم میزنم یه دو تا کلاس مختلف تست کردم
دفعه اولمه این سبک بازیارو بازی میکنم چرا این قدر هاردکوره :Dو چقدر پرجزئیات
چقدر نمیفهمم بازیو:D
فقط فهمیدم هر جا نور بنفایرا میره منم باید برم که قشنگ به فنا میده ادمو مسیر این نورا

• Like
Reactions: AminMoradiX
Endurance تا 80 خیلی ! در ضمن فکر کنم Soft Cap برای Endurance روی 60 باشه (اگر اشتباه نکنم) دلیل اینکه دمیج کم میدین به نظرم همین باشه که اونو خیلی بردین بالا.می تونین یکی از این دوتا تالیسمان رو بذارین برای بالا بردن مقدار وزنی که می تونین حمل کنین و همچنین بالابردن استامینا
View attachment 249358

Arsenal Charm (سیاه رنگه) یا Erdtree Favor (زن طلایه رنگه) و وقتی اینارو گذاشتین برین و ریست کنین اتریبویت هاتون رو و به چیزی که سلاحتون بیشتر میخواد بدین.سلاحیم که بالا عکسشو گذاشتم من دیدم استفاده می کنن با این شیلد
View attachment 249359
داداش میدونین قوی ترین سلاح سنگین بازی کجاست من کلا سری سولز را همیشه از اول تا اخر با یه بار اپگرید میرم دوباره عوض نمیکنم هر جور باشه باید همینو ادامه بدم و ریست نمیکنم البته اون لباس و سلاح و زره هایی که من استفاده میکنم خیلی سنگینن و اگه استامینا پایین باشه خیلی سنگین میشه کاراکتر بعد من خودم استامینا بالا بردم که خیالم تخت باشه با این وزن دیگه مثل پفک باشم الان با 135 کیلو وزن کلا عین پنبه پشتک میزنم انگار هیچی نداری و لخت میگردی

خب من از صبح تابحال وقتایی که پیدا کردم رو سعی کردم صرف NG+ کنم برای پایان رانی. خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکردم بازی در نیوگیم پلاس تموم شد.بازی بشدت آسون میشه در دور دوم. ازونجا که دور اول وجب به وجب رو گشتم، رسما دیگه حوصله پیشروی مجدد این همه مسیر برای تماشای آلترنتیو اندینگ ها نیست. البته یک انگیزه میشه این باشه که با کلاس های جادو و ... آدم بخواد بره که میتونه هدف خوبی باشه. در اوج با الدن رینگ خداحافظی میکنیم و به یوتوب میریم :D

• Like
Reactions: hp3in_pro
View attachment 249358

View attachment 249359
من اشتباه کردم لول استامینا برای من 45 بود اشتباهی فکر کردم 80 هست ولی همین خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or