Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
خب دوستان
بنا به تجربه اي كه سر اولين بازيه ميازاكي كه انجام دادم و سرويس شدم (سكيرو) ، تصميم گرفتم متر به متر بازيه مو به مو بكشم بيرون و حالت لول بندي طور برم جلو (كلي هم فارم انجام دادم) يعني هر متر كه رفتم جلو همه دانجن ها و انمي هاشو كشتم
نتيجه اين شد كه با لولي بالا تر از ١٥٠ رفتم آكادمي 😂
مثل آب خوردن شده بود 😂
تا حالا جلو هيچ باسي و ميني باسي هم نمردم فعلا 🤦‍♂️
بيلد گولاخ Dex ساختم
تا اوجايي كه ميشد هم اسلحه هارو آپ كردم
دوستاني كه بيلد و ميخواد
Vigor 60
Mind 20
Edur 27
Dex 80 😂
شمشير bloodhound و برداريد آپ كنيدش و بعد همرو رنده كنيد
البته ميگن بيلد dex جلو رادان اذيت ميشه
بي صبرانه منتظرم برسم بهش ببينم اين همه فارم نتيجش چي ميشه
اينم بگم واسه تازه كارا
بيلد dex بيشتر واسه pvp هستش به نظرم
البته كاتانا ى پر قدرتم خوب چيزيه 😈

آخرین ویرایش:
حداقل ۵۰ درصد لذت بازی های فرام سافت برای من سختیشون بود. به عنوان یه گیمر کژوالی که اصولا تو هیچ بازی ای خوب نبودم هر باس دارک سولز ۳ رو حداقل ۵۰ بار میمردم تا بتونم بزنم و اون لذتی که ضربه آخر به باس داشت واقعا قابل وصف نیست. و با توجه به اینکه من نوعی گیمر خوبی نیستم، اگر هر کدوم از بازی های سولزبورن قبلی easy mode داشت قطعا انتخابش میکردم و هیچ وقت این لذت رو تجربه نمیکردم. متاسفانه در عین اینکه بازی فوق العاده است، چه از نظر گیم پلی و داستان و دیزاین، نمیدونم چرا فرام سافت اصول خودش رو زیر پا گذاشته و easy mode گذاشته برای بازی. حالا این پچ جدید رو ندیدم هنوز، ولی بازی برای من حداقل خراب شد.
mimic tear حتی از summon های معمولی هم به مراتب قویتره. بدیهتا میدونم که میشه استفاده نکرد ازش ولی خب وقتی آپشنش وجود داره آدم طبیعتا بعد از ۲۰ بار مردن به یه باس وسوسه میشه بره سراغش و همون یه بار کافیه برای زدن باس.

حداقل ۵۰ درصد لذت بازی های فرام سافت برای من سختیشون بود. به عنوان یه گیمر کژوالی که اصولا تو هیچ بازی ای خوب نبودم هر باس دارک سولز ۳ رو حداقل ۵۰ بار میمردم تا بتونم بزنم و اون لذتی که ضربه آخر به باس داشت واقعا قابل وصف نیست. و با توجه به اینکه من نوعی گیمر خوبی نیستم، اگر هر کدوم از بازی های سولزبورن قبلی easy mode داشت قطعا انتخابش میکردم و هیچ وقت این لذت رو تجربه نمیکردم. متاسفانه در عین اینکه بازی فوق العاده است، چه از نظر گیم پلی و داستان و دیزاین، نمیدونم چرا فرام سافت اصول خودش رو زیر پا گذاشته و easy mode گذاشته برای بازی. حالا این پچ جدید رو ندیدم هنوز، ولی بازی برای من حداقل خراب شد.
mimic tear حتی از summon های معمولی هم به مراتب قویتره. بدیهتا میدونم که میشه استفاده نکرد ازش ولی خب وقتی آپشنش وجود داره آدم طبیعتا بعد از ۲۰ بار مردن به یه باس وسوسه میشه بره سراغش و همون یه بار کافیه برای زدن باس.
دوست عزيز بازي هيچ ايزي مودي نداره
ميميك هم نرف شد
باس هاي بازي لول بندي شده هستند
يعني با لول ١٥٠ شما ميتوني گادريك و ٢ ضربه بكشي
اما فاينال باس ها باز هم سرويس ميشي
اين بازي هم ربطي به بازي هاي قديم ميازاكي نداره به چشم بازي جديد بهش نگاه كنيد

به نظرم اصلا بازی طراحی شده برای سامن کردن. چون حتی با سامن هم راحت نیست. آسونتره ولی راحت نیست. تو بازی های قبلی رو ببینه باس ها انقد اگرسیو و پر جنب و جوش نیستن. واقعا خیلی باس های الدن رینگ اصلا فرصت اتک زدن نمیدن. به نظرم حتی باس آخر برای کوآپ طراحی شده :|

• Like
Reactions: Natural Killer
به نظرم اصلا بازی طراحی شده برای سامن کردن. چون حتی با سامن هم راحت نیست. آسونتره ولی راحت نیست. تو بازی های قبلی رو ببینه باس ها انقد اگرسیو و پر جنب و جوش نیستن. واقعا خیلی باس های الدن رینگ اصلا فرصت اتک زدن نمیدن. به نظرم حتی باس آخر برای کوآپ طراحی شده :|
دقيقا
اونايي كه ميگن بازي ايزي مود داره برن تو يوتيوب ببينن كه خدايان دارك سولز هم با همين ميميك هم سر يه سري باس ها موندن 😂😈
بعدشم شما استفاده نكنيد ، خودتون و به چالش بكشيد
من شخصا سر گادريك استفاده نكردم البته با لول بالا رفتم سراغش

• Like
Reactions: Natural Killer
دقيقا
اونايي كه ميگن بازي ايزي مود داره برن تو يوتيوب ببينن كه خدايان دارك سولز هم با همين ميميك هم سر يه سري باس ها موندن 😂😈
بعدشم شما استفاده نكنيد ، خودتون و به چالش بكشيد
من شخصا سر گادريك استفاده نكردم البته با لول بالا رفتم سراغش
ببین وقتی تو میری تو اتاق باس بهت اجازه سامن کردن میده
یعنی چی؟‌ یعنی مشخصا این باس با این ذهنیت طراحی شده که طرف میخواد یه چیزی سامن کنه. بخاطر همین خیلی اتک های باس ها aoe شده یا اینکه تقریبا همه باس ها هم رنج قوی هستن هم کلوز کوارتر. باس های بازی های قبلی اینجوری نبود. مثلا یکی بود میرسیدی پاهاش عملا کاری نمیتونست بکنه. یا یکی از دور هیچی نداشت. اینجا همه باس ها همه جور اتکی دارن دور هم باشن فوری تلپورت میشن

باس فایت
Nameles king و باس Orphan of Kos و ludwig و بقیه لرزه به تن هر گیمری میندازه . موافقم با صحبتات 👌
مخصوصا دانجن های بازی که آب خوردن شدن ....

• Like
Reactions: DoReMi
باس فایت

Nameles king و باس Orphan of Kos و ludwig و بقیه لرزه به تن هر گیمری میندازه . موافقم با صحبتات 👌
مخصوصا دانجن های بازی که آب خوردن شدن ....
تو دوس داشتی این تعداد زیاد باس های دو جون ه رو؟‌مثه ملینیا گاداسکین نوبل یا راداگون رو؟

خب من هم با لول ۱۴۵ و ۱۶۰ ساعت گیم پلی بازی رو به اتمام رسوندم با پایان استاندارد. بابت این بازی ps5 خریدم و حقیقتا رضایت کامل از بازی و کنسول داشتم.

این بازی، اوج نبوغ و پختگی میازاکی رو نشون میده. همش دنبال یک صفت بودم که بتونم برای توصیف بازی ازش کمک بگیرم. مدام کلمه ی «بزرگ» تو ذهنم میاد. همه چیز بازی بزرگه. شخصیت ها، داستان، مبارزات، گیم‌پلی، جهان، موسیقی متن و... . هنوز یک سری ابهامات از داستان برام باقی مونده که به لطف یوتوب وارد فاز دوم بازی یعنی سر در آوردن از زیر و بم داستان میشیم :)

سیستم کرفتینگ به کارم نیومد. بصورت old school بازی کردم. ابتدا با نیزه پیش رفتم و بعد twinblade و در نهایت با دو عدد کاتانا لول ماکسیمم بازی رو به اتمام رسوندم. بهترین آرمور ست (شکیل ترین) برای من Ronin بود. چالشی ترین باس بازی بنظرم ملانیا بود. بقیه رو میانگین سر دهمین بار میزدم.

بهترین عبارت برای توصیف‌بازی همون it always keeps giving هست. وسعت بازی بسیــــار زیاده. یعنی هر منطقه رو به قدری زیبا طراحی کردن که مشخصه واسه هر بخش از نقشه به این عظمت ماه ها وقت صرف شده.

۱۰ از ۱۰ حلالش. این بازی رو میذارم صدر جدول تاپ فایو دنیای گیمینگم.

خب دوستان
بنا به تجربه اي كه سر اولين بازيه ميازاكي كه انجام دادم و سرويس شدم (سكيرو) ، تصميم گرفتم متر به متر بازيه مو به مو بكشم بيرون و حالت لول بندي طور برم جلو (كلي هم فارم انجام دادم) يعني هر متر كه رفتم جلو همه دانجن ها و انمي هاشو كشتم
نتيجه اين شد كه با لولي بالا تر از ١٥٠ رفتم آكادمي 😂
مثل آب خوردن شده بود 😂
تا حالا جلو هيچ باسي و ميني باسي هم نمردم فعلا 🤦‍♂️
بيلد گولاخ Dex ساختم
تا اوجايي كه ميشد هم اسلحه هارو آپ كردم
دوستاني كه بيلد و ميخواد
Vigor 60
Mind 20
Edur 27
Dex 80 😂
شمشير bloodhound و برداريد آپ كنيدش و بعد همرو رنده كنيد
البته ميگن بيلد dex جلو رادان اذيت ميشه
بي صبرانه منتظرم برسم بهش ببينم اين همه فارم نتيجش چي ميشه
اينم بگم واسه تازه كارا
بيلد dex بيشتر واسه pvp هستش به نظرم
البته كاتانا ى پر قدرتم خوب چيزيه 😈
اونایی که اذیت میشن با بیلد دکس لول ۶۰ میرن نه ۱۵۰ :)) شما یه شیلد همراه خودت ببری، اگه باس رو وان شات نکنی، مطمئن باش با زیر ۱۰ ضربه کشتیش :D

گفتم شیلد، الان بعد از ۷۰ ساعت بازی کردن هنوز نتونستم یه شیلد مدیوم دیگه پیدا کنم که بهتر از Brass Shield باشه. تقریبا جلوی تمام دشمن ها جوابه، حتی از بعضی از شیلدهای سنگین هم بهتره چون هم وزنش سبکه و هم استرنج ۱۶ بیشتر نیاز نداره :D خلاصه برای بیلدهای دکس یا جادو که روی استرنج سرمایه گذاری نمیکنن خیلی خوبه:D

• Like
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or