Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بلاخره میازاکی و تیمش فروش چند میلیونی مد نظرشون بوده. و آسون تر شدن بازی (فست تراول، اسب همیشه در دسترس، پُر شدن فلاسک ها، سامن ها، و...) به این فروش بی ربط نیست!

اونایی که چالش میخوان یه سر به Hallow Knight بزنید بنظرم. >:) کاری باهاتون میکنه از کرده خودتون پشیمون بشید. :D فارم کردن و لول آپ اونجا تا یه حدی تاثیر داره. ولی در نهایت باید به توانایی های خودتون در زدن باس ها متکی باشید!

• Like
Reactions: NHM
اونایی که چالش میخوان یه سر به Hallow Knight بزنید بنظرم. >:) کاری باهاتون میکنه از کرده خودتون پشیمون بشید. :D فارم کردن و لول آپ اونجا تا یه حدی تاثیر داره. ولی در نهایت باید به توانایی های خودتون در زدن باس ها متکی باشید!
Sekiro sends his regards :دی

• Like
Reactions: DoReMi
بلاخره میازاکی و تیمش فروش چند میلیونی مد نظرشون بوده. و آسون تر شدن بازی (فست تراول، اسب همیشه در دسترس، پُر شدن فلاسک ها، سامن ها، و...) به این فروش بی ربط نیست!

دقيقاً
من سر همين سكيرو سرويس شدم
آخر هم نتونستم بازيو تموم كنم
كلا گذاشتمش كنار
اما الان تو الدن تا تا حالا جلو ميني باس و باس هاي لول پايين نمردم ( با متود فارم استپ ميرم جلو)

خب دوستان
بنا به تجربه اي كه سر اولين بازيه ميازاكي كه انجام دادم و سرويس شدم (سكيرو) ، تصميم گرفتم متر به متر بازيه مو به مو بكشم بيرون و حالت لول بندي طور برم جلو (كلي هم فارم انجام دادم) يعني هر متر كه رفتم جلو همه دانجن ها و انمي هاشو كشتم
نتيجه اين شد كه با لولي بالا تر از ١٥٠ رفتم آكادمي 😂
مثل آب خوردن شده بود 😂
تا حالا جلو هيچ باسي و ميني باسي هم نمردم فعلا 🤦‍♂️
بيلد گولاخ Dex ساختم
تا اوجايي كه ميشد هم اسلحه هارو آپ كردم
دوستاني كه بيلد و ميخواد
Vigor 60
Mind 20
Edur 27
Dex 80 😂
شمشير bloodhound و برداريد آپ كنيدش و بعد همرو رنده كنيد
البته ميگن بيلد dex جلو رادان اذيت ميشه
بي صبرانه منتظرم برسم بهش ببينم اين همه فارم نتيجش چي ميشه
اينم بگم واسه تازه كارا
بيلد dex بيشتر واسه pvp هستش به نظرم
البته كاتانا ى پر قدرتم خوب چيزيه 😈
منم با نیوگیم پلاس بازی با لول ۱۵۰ دارم جلو میرم، بازی هیچ لذتی نداره . اگه به خاطر اون دوتا اچیومنت سیکرت نبود من قطعا بازی رو دیگه بی خیال میشدم ، در عرض ۳۰ دقیقه رسیدم به فایر جاینت
تنها ضدحالی که خوردم این بود که تمام bell bearing هام حذف شدن و نمیتونم سلاح های دیگه رو اپگرید کنم و امتحانشون کنم:(
تنها توصیه ای که میتونم به دوستان بکنم این هستش که به هیچ عنوان اور لول نشید ، مگرنه هیچ لذتی نمیبرید و بازی رو هم خراب میکنید،
ولی انصافا کاتانا چیز دیگست اون هم نوع بلاد اونم دوتا باهم ، چیه سپر و شمشیر :D

آخرین ویرایش:
منم با نیوگیم پلاس بازی با لول ۱۵۰ دارم جلو میرم، بازی هیچ لذتی نداره . اگه به خاطر اون دوتا اچیومنت سیکرت نبود من قطعا بازی رو دیگه بی خیال میشدم ، در عرض ۳۰ دقیقه رسیدم به فایر جاینت
تنها ضدحالی که خوردم این بود که تمام bell bearing هام حذف شدن و نمیتونم سلاح های دیگه رو اپگرید کنم و امتحانشون کنم:(
تنها توصیه ای که میتونم به دوستان بکنم این هستش که به هیچ عنوان اور لول نشید ، مگرنه هیچ لذتی نمیبرید و بازی رو هم خراب میکنید،
ولی انصافا کاتانا چیز دیگست اون هم نوع بلاد اونم دوتا باهم ، چیه سپر و شمشیر :D
قبول دارم
اور لول شدن از استرس و زيباييه بازي كم ميكنه
اما واسه من كه دوست دارم بدون دردسر جهان بازيو كاوش كنم چيزه بدي نيست
خلاصه كه تصميم با گيمره
من راند اول با لول ١٥٠ تازه رفتم تو آكادمي لذت هم بردم آسونم بود
دوستم با اول ٥٠ رفت سخت بود اما اون هم لذت برد
هر كي به هر نحوي بخواد ميتونه تو اين گيم پيش بره
تفاوتش با بازي هاي قبليه ميازاكي هم همينه
و به نظرم چيز خوبيه

خب یه کم راجب داستان بنویسیم.

۱. یک Outer God وجود داره که ازش بی اطلاعیم و تقدیری رو در عالم حاکم میکنه به اسم Greater Will و در جهان بازی که برای برقراری نظم و چرخه مرگ و زندگی، حلقه ای به اسم الدن رینگ رو در درختی به نام Erdtree محافظت میکنه و حفاظت ازش رو به ملکه ماریکا میسپاره.

۲. به دلایلی، ماریکا تصمیم به از بین بردن حلقه میگیره و شخصیت راداگان (که بُعد دیگر ماریکا باشه) تصمیم به تعمیرش میگیره.

۳. حلقه از Rune های مختلف تشکیل شده که بعد از شکسته شدن هر تیکه ش دست یک Demigod میوفته که بر این اساس رادان، رنالا، گادریک، رایکارد و مارگوت، پنج Great Rune رو در اختیار میگیرن تا به تنهایی بتونن برای تبدیل شدن به الدن لورد و ساخت دنیایی که با خط فکریشون همراستا باشه اقدام کنن.

۴. این وسط، ماریکا ۳ تا بچه داره که Empyrian به حساب میان و جانشین برحق ملکه هستن ولی مشکل اینه که Rune ها و تکه های حلقه دستشون نیس و بابت همین به جنگ با Demigod های دیگر میرن که به طریقی از سمت شجره نامه باهاشون در ارتباطن (یه جور دعوای فامیلی)

۵. رانی، ملانی و میکلا سه تا فرزند خلف راداگان و ماریکا هستن. رانی در تلاش هست که عصر ستاره ها رو برقرار کنه و با ماهیت Grace و Order مخالفه چون فکر میکنه که درخت ابدی و Greater Will جلوی اختیار و تصمیم گیری مردم رو گرفتن و اجازه ی اینکه مردم به انتخاب خودشون زندگی کنن رو بهشون نمیدن. در نتیجه این شخصیت تلاش میکنه که با از بین بردن نور و جایگزینی اون با ستاره ها جبر حاکم بر Lands Between رو از بین ببره.

۶. ملانی به هر کوی و برزنی میره تا Runeها رو پس بگیره. در مسیر رسیدن به Caelid از Stormveil میگذره و با تحقیر گادریک، از جونش میگذره و جنگ اصلیش با رادان هست که برای شکست دادنش مجبور به استفاده از Scarlet Rot میشه و علت مسموم بودن Caelid و بعضی بخش های دیگر همین هست.در نتیجه ی این اتفاق، رادان سر به جنون میزاره و خود ملانی که بدنش آلوده به سم شده توسط یکی از سربازانش به Helligtree منتقل میشه.

۷. هلیگتری، درختی هست که از خون میکلا، برادر ملانی تغذیه میکنه و رشد میکنه. میکلا بعد ازین که میبینه خواهرش مسموم شده سعی میکنه از دانش خودش در مکتب Fundamentalism که اساس کار Incantation هست استفاده کنه ولی نتیجه جواب نمیده و مجبور میشه برای درمان خواهرش، به شمال و دور از سرزمین میانه سفر کنه و نهال هلیگتری رو خودش‌ میکاره تا با خون خودش ابیاریش کنه تا جایگزینی برای Erdtree به حساب بیاد که در این بین، Moghwyn میاد و میکلا رو میدزده و حالا همه ی نگاه ها به Tarnished بازی هست که بعنوان یک شخصیت بی طرف پا به دنیا میزاره تا تصمیم بگیره:
۱. دوره Fracture رو برپا کنه (پایان اصلی شماره ۱) تا به نبود یک الدن لورد بر حق پایان بده و با بازسازی و ترمیم حلقه، حکومت رو در دست بگیره.
۲. دوره Stars رو با کمک به رانی برپا کنه (پایان اصلی شماره ۲) که این پایانی بر جبر حاکم بر چرخه ی مرگ و زندگی بازی خواهد بود.
۳. دوره Order رو با کمک به Corhyn برپا کنه که در اینصورت، Golden Order که توسط گادوین و راداگان برپا شده بود و بعد از متلاشی شدن حلقه از بین رفته بود مجدد احیا میشه (پایان فرعی)

۴. دوره Frenzied Flame رو با کمک Three Fingers برپا کنه که هدفش، از بین بردن تمامی اصول و برپایی یک اصل یعنی Unity هست و در این صورت Two fingers با three fingers هم متحد میشن و یک دست واحد رو بعنوان استعاره ای از یکپارچگی تشکیل میدن.

۵. دوره Despair رو با کمک به Dung Eaterبرقرار کنه که در این صورت هیچ نوری به سمت درخت ابدی نمیره و کل جهان مسموم و بیمار میشه.

۶. با کمک به Fia عصر Duskborne رو برقرار کنه که با این کار اساس کار دنیا مرگ خواهد بود و زندگی جای خودش رو به مرگ و دنیای بعد از اون میده.

آخرین ویرایش:
خب یه کم راجب داستان بنویسیم.

۱. یک Outer God وجود داره که ازش بی اطلاعیم و تقدیری رو در عالم حاکم میکنه به اسم Greater Will و در جهان بازی که برای برقراری نظم و چرخه مرگ و زندگی، حلقه ای به اسم الدن رینگ رو در درختی به نام Erdtree محافظت میکنه و حفاظت ازش رو به ملکه ماریکا میسپاره.

۲. به دلایلی، ماریکا تصمیم به از بین بردن حلقه میگیره و شخصیت راداگان (که بُعد دیگر ماریکا باشه) تصمیم به تعمیرش میگیره.

۳. حلقه از Rune های مختلف تشکیل شده که بعد از شکسته شدن هر تیکه ش دست یک Demigod میوفته که بر این اساس رادان، رنالا، گادریک، رایکارد و مارگوت، پنج Great Rune رو در اختیار میگیرن تا به تنهایی بتونن برای تبدیل شدن به الدن لورد و ساخت دنیایی که با خط فکریشون همراستا باشه اقدام کنن.

۴. این وسط، ماریکا ۳ تا بچه داره که Empyrian به حساب میان و جانشین برحق ملکه هستن ولی مشکل اینه که Rune ها و تکه های حلقه دستشون نیس و بابت همین به جنگ با Demigod های دیگر میرن که به طریقی از سمت شجره نامه باهاشون در ارتباطن (یه جور دعوای فامیلی)

۵. رانی، ملانی و میکلا سه تا فرزند خلف راداگان و ماریکا هستن. رانی در تلاش هست که عصر ستاره ها رو برقرار کنه و با ماهیت Grace و Order مخالفه چون فکر میکنه که درخت ابدی و Greater Will جلوی اختیار و تصمیم گیری مردم رو گرفتن و اجازه ی اینکه مردم به انتخاب خودشون زندگی کنن رو بهشون نمیدن. در نتیجه این شخصیت تلاش میکنه که با از بین بردن نور و جایگزینی اون با ستاره ها جبر حاکم بر Lands Between رو از بین ببره.

۶. ملانی به هر کوی و برزنی میره تا Runeها رو پس بگیره. در مسیر رسیدن به Caelid از Stormveil میگذره و با تحقیر گادریک، از جونش میگذره و جنگ اصلیش با رادان هست که برای شکست دادنش مجبور به استفاده از Scarlet Rot میشه و علت مسموم بودن Caelid و بعضی بخش های دیگر همین هست.در نتیجه ی این اتفاق، رادان سر به جنون میزاره و خود ملانی که بدنش آلوده به سم شده توسط یکی از سربازانش به Helligtree منتقل میشه.

۷. هلیگتری، درختی هست که از خون میکلا، برادر ملانی تغذیه میکنه و رشد میکنه. میکلا بعد ازین که میبینه خواهرش مسموم شده سعی میکنه از دانش خودش در مکتب Fundamentalism که اساس کار Incantation هست استفاده کنه ولی نتیجه جواب نمیده و مجبور میشه برای درمان خواهرش، به شمال و دور از سرزمین میانه سفر کنه و نهال هلیگتری رو خودش‌ میکاره تا با خون خودش ابیاریش کنه تا جایگزینی برای Erdtree به حساب بیاد که در این بین، Moghwyn میاد و میکلا رو میدزده و حالا همه ی نگاه ها به Tarnished بازی هست که بعنوان یک شخصیت بی طرف پا به دنیا میزاره تا تصمیم بگیره:
۱. دوره Fracture رو برپا کنه (پایان اصلی شماره ۱) تا به نبود یک الدن لورد بر حق پایان بده و با بازسازی و ترمیم حلقه، حکومت رو در دست بگیره.
۲. دوره Stars رو با کمک به رانی برپا کنه (پایان اصلی شماره ۲) که این پایانی بر جبر حاکم بر چرخه ی مرگ و زندگی بازی خواهد بود.
۳. دوره Order رو با کمک به Corhyn برپا کنه که در اینصورت، Golden Order که توسط گادوین و راداگان برپا شده بود و بعد از متلاشی شدن حلقه از بین رفته بود مجدد احیا میشه (پایان فرعی)

۴. دوره Frenzied Flame رو با کمک Three Fingers برپا کنه که هدفش، از بین بردن تمامی اصول و برپایی یک اصل یعنی Unity هست و در این صورت Two fingers با three fingers هم متحد میشن و یک دست واحد رو بعنوان استعاره ای از یکپارچگی تشکیل میدن.

۵. دوره Despair رو با کمک به Dung Eaterبرقرار کنه که در این صورت هیچ نوری به سمت درخت ابدی نمیره و کل جهان مسموم و بیمار میشه.

۶. با کمک به Fia عصر Duskborne رو برقرار کنه که با این کار اساس کار دنیا مرگ خواهد بود و زندگی جای خودش رو به مرگ و دنیای بعد از اون میده.
دوتا نکته فقط ، اول اینکه به نظر میرسه اون Greater Will که گفتین همون بخشی از Outer God باشه یا حتی خودش ، اینو هنوز مطمین نیستم ، نکته دوم اینکه Ranni دختر راداگون و ماریکا نیست ! دختر راداگون و رنالا هست.
بچه های راداگون و رنالا میشن رانی ، راداهان ، ریکارد
بچه های راداگون و ماریکا میشن ملانی و میکلا

حتی فاز دوم فایتی که بار رنالا انجام میدیم به وسیله رانی گذاشته شده تا از مادرش مراقبت کنه.در حقیقت ایمجی هستش از زمانی که خیلی پر قدرت بوده ، برای همینم نمیمیره وقتی فایت تمام میشه.

سلام و درود بر اساتید،
بهترین و قویترین sprint ashe تو بازی کدومه،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
بدون شک Mimic Tear

بعد از +80 ساعت گیم پلی به دلیل برق رفتن سیو بازی من به طور کامل پاک شد و باید کل بازیو از اول برم. :(((((
روی PS5 می ری؟
من زیاد شنیدم روی PS5 برق کنسول بره سیو ها به مشکل می خورن.

• Like
Reactions: just_p30
سلام و درود بر اساتید،
بهترین و قویترین sprint ashe تو بازی کدومه،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام ،
منظورتون Spirit Ash هست ؟!
به صورت کلی دو نوع داریم ، یک سری اسپشیال اش هست یک سری اش معمولی ، اسپشیال اش ها معمولا قوی تر و به درد بخورترن.
الان همچنان بازم بعد از نرف بهترین Spirit Ash همون Mimic Tear هست ولی اگر لول های پایین باشین شاید خیلی به درد نخوره ، Lhutel the Headless خیلی تانکیه خوبیه به نظرم قبل اینکه خیلی قوی بشین و برای Mimic Tear برین ، همین بهترینه.اگر هم بیلدی که رفتین خیلی سفته یا تانکیه برین برای Black Knife Tiche خیلی دمیج خوبی میده.Banished Knight Oleg که بین دوتایه قبلی هست ، نه به اندازه اولی تانکیه نه به اندازه دومی دمیج میده اون وسط قرار میگیره.بقیه Spirit Ash ها هم توی موقعیت های مختلف ممکن بهتر/بدتر باشن ، ولی کلا لیت گیم فقط و فقط Mimic Tear رو بچسبین.

بعد از +80 ساعت گیم پلی به دلیل برق رفتن سیو بازی من به طور کامل پاک شد و باید کل بازیو از اول برم. :(((((

اگر روی پی سی بازی می کنین بگین و سیومو بهتون بدم.تقریبا وسط بازیم.

سلام ،
منظورتون Spirit Ash هست ؟!
به صورت کلی دو نوع داریم ، یک سری اسپشیال اش هست یک سری اش معمولی ، اسپشیال اش ها معمولا قوی تر و به درد بخورترن.
الان همچنان بازم بعد از نرف بهترین Spirit Ash همون Mimic Tear هست ولی اگر لول های پایین باشین شاید خیلی به درد نخوره ، Lhutel the Headless خیلی تانکیه خوبیه به نظرم قبل اینکه خیلی قوی بشین و برای Mimic Tear برین ، همین بهترینه.اگر هم بیلدی که رفتین خیلی سفته یا تانکیه برین برای Black Knife Tiche خیلی دمیج خوبی میده.Banished Knight Oleg که بین دوتایه قبلی هست ، نه به اندازه اولی تانکیه نه به اندازه دومی دمیج میده اون وسط قرار میگیره.بقیه Spirit Ash ها هم توی موقعیت های مختلف ممکن بهتر/بدتر باشن ، ولی کلا لیت گیم فقط و فقط Mimic Tear رو بچسبین.

اگر روی پی سی بازی می کنین بگین و سیومو بهتون بدم.تقریبا وسط بازیم.
اگه مثل دارک و سولز و سکیرو و بازی های قبلی باشه، احتمالا سیو هر بازیکن یه آی دی مخصوص داره که برای بازیکن های دیگه کار نمیکنه:-"

پ.ن: یه سوال، اسپریت اش رو چطوری سامن میکنین؟:D

دوستان براي بيلد Dex حتما از okina mask استفاده كنن
بوست dex ميده بهتون
يكم از focus كم ميكنه اما چيز خاصي نيست
من دارمش ولی استفاده نمیکنم چون به ازای dex کمی که میده که نصف فوکاس رو میگیره و بعضی وقت ها فوکاس نیاز میشه. به جاش ست White Reed با White Mask گذاشتم، عملا آپگرید کلاس سامورایی به حساب میاد. تلسم هایی که استیت ها هم زیاد میکنن رو فعال کردم، خیلی قویتر شدم:D

• Like
Reactions: shahrouztk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or