Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
شما مشکل کار نکردن کنترلر ندارید؟ من هر کاری می کنم بازی کنترلر Xbox one نمیشناسه! از غیر فعال کردن استیم overlay تا forced on کردن steam input توی big picture ... همه کاری کردم اما نمیشناسه :|
من همه بازی هام رو با اورلی استیم میرم. قلقی که داره اینه که برای استیم تیک run as Administrator رو باید یزنی ولی برای بازی هایی که تحت استیم اجرا میشن تیک ذپ باید برداری :D

دوستان همگی تو قسمت مولتی پلیر مثلث بزنید برای گروپ پسورد BAZICENT رو قرار بدید همدیگرو ببینیم :D
الانم بنظرم بیلدم خوبه کسی خواست باس بزنیم ادد کنه.

دوستان بعد از رفتن منطقه‌ی Raya Lucaria Academi و زدن باس Rennala, Queen of the Full Moon شما کجا رفتید؟:D برم سراغ Caelid شنیدم لول بالایی میخواد؟ من 55 ام
والا اونو که زدی بری راوند تیبل با یه یارویی هست صحبت کنی بهت میگه کجا بری برا ادامه داستان ولی کیلید هم میتونی بری

دوستان بعد از رفتن منطقه‌ی Raya Lucaria Academi و زدن باس Rennala, Queen of the Full Moon شما کجا رفتید؟:D برم سراغ Caelid شنیدم لول بالایی میخواد؟ من 55 ام
برو Volcano Manor و برای باس Rykard Lord Of Blasphemy
اول هم باید The Grand Lift Of Dectus رو راه بندازی

• Like
Reactions: Nameless King
دوستان همگی تو قسمت مولتی پلیر مثلث بزنید برای گروپ پسورد BAZICENT رو قرار بدید همدیگرو ببینیم :D
الانم بنظرم بیلدم خوبه کسی خواست باس بزنیم ادد کنه.

والا اونو که زدی بری راوند تیبل با یه یارویی هست صحبت کنی بهت میگه کجا بری برا ادامه داستان ولی کیلید هم میتونی بری
میای اینجا ؟؟😅
Siofra River

خوب
همه تعریفن و تمجید
من از یک منظر دیگه یکم صحبت کنم

نکات منفی اول:

۱- متاسفانه، متاسفانه، متاسفانه اون چیزی که ازش می ترسیدم رخ داده! سانت به سانت site of lost grace، قابلیت fast travel و respawn point هایی که مپ رو اشغال کردن. برای من D3 نسبت به DS1 در این خصوص فاجعه بود، شما دیگه در نظر بگیرین اینجا نظرم چیه...

۲- مفت مفت بر میداره همون اول steed رو می کنه توی پاچه ت! یعنی چه؟ مثلاً اسمت tarnished هست، یکم زحمتی، حرکتی، کوئستی، کوفتی، زهرماری... زرت بر میداره یه اسب میده بهت. که چی مثلاً؟

۳- این مکانیسم جامپش واقعاً چرنده (بنظر من). همون با circle هم می دویدی و هم جامپ می کردی خیلی بهتر بود

۴- این ماجرای پر شدن مجدد فلسک ها وقتی یه herd رو می زنی هم خیلی چرنده!

۵- با این همه سر و صدا، پرفورمنس قشنگ گند زده. وقتی RTX 3090 روی 720p low استاتر و فریم دراپ میده، از PS5 چه انتظاره؟ استاترها برای من جهنم درست کرده و نیم ساعت بازی می کنم، سرگیجه امانم رو می بره. جیگرم در اومده که بتونم یکم برم جلو و ۲ تا باس بزنم...

۶- نقشه... یک عمر اینور و اونور دارک سولز رو حفظ نکردیم که حالا بخواد مپ بده دستمون. دقیقاً همون حسی رو دارم که gps guide توی GTA 5 بهم میداد. زمانی که من کل شهر رو توی GTA VC و GTA SA حفظ بودم و هنوزم هستم، هیچ ایده ای از شهر لوس سانتوس ندارم. چون زرت زرت با GPS میرفتی اینور و اونور. اینم همون میشه. کل DS1 و DS2 و DS3 و BB رو حفظیم که چی به چیهُ ولی اینو شرط می بندم ۶ ماه بعد هیچکی یادش نمونه که چی کجا بود!

نکات مثبت حالا:

همه گفتین، منم تحسین می کنم. این open world شدنش خیلی عالیه، به شرطی که اینهمه گریس سایت نمی داشت. اینکه هر سوراخ و سمبه ای یه چیزی داره عالیه.
روح کلی سری رو حفظ کرده با این تغییرات، هنوز خیلی باید برم جلوتر، ولی نمی دونم چرا حس ششمم بهم میگه که این بازی نه قراره برام تبدیل به BOTW بشه، و نه قراره بتونه شاهکار DS1 رو دوباره تکرار کنه برام
بیشتر بگم این بازی روی جو روانی و هایپ سوار شد و سواری خوبی هم گرفت، تا جایی که خیلی اومد بالا. میازاکی جاش همین بالاست البته، هیچ سوالی هم درش نیست، یارو نابغه ی ذاتیه، دمش گرم که اینقدر خلاق و خفنه، من طرفدار ۱۰۰ آتیشش هستم. ولی بنظر من جاش با DS1 این بالا بوده و هست، نه این (تا الان البته)

خوب
همه تعریفن و تمجید
من از یک منظر دیگه یکم صحبت کنم

نکات منفی اول:

۱- متاسفانه، متاسفانه، متاسفانه اون چیزی که ازش می ترسیدم رخ داده! سانت به سانت site of lost grace، قابلیت fast travel و respawn point هایی که مپ رو اشغال کردن. برای من D3 نسبت به DS1 در این خصوص فاجعه بود، شما دیگه در نظر بگیرین اینجا نظرم چیه...

۲- مفت مفت بر میداره همون اول steed رو می کنه توی پاچه ت! یعنی چه؟ مثلاً اسمت tarnished هست، یکم زحمتی، حرکتی، کوئستی، کوفتی، زهرماری... زرت بر میداره یه اسب میده بهت. که چی مثلاً؟

۳- این مکانیسم جامپش واقعاً چرنده (بنظر من). همون با circle هم می دویدی و هم جامپ می کردی خیلی بهتر بود

۴- این ماجرای پر شدن مجدد فلسک ها وقتی یه herd رو می زنی هم خیلی چرنده!

۵- با این همه سر و صدا، پرفورمنس قشنگ گند زده. وقتی RTX 3090 روی 720p low استاتر و فریم دراپ میده، از PS5 چه انتظاره؟ استاترها برای من جهنم درست کرده و نیم ساعت بازی می کنم، سرگیجه امانم رو می بره. جیگرم در اومده که بتونم یکم برم جلو و ۲ تا باس بزنم...

۶- نقشه... یک عمر اینور و اونور دارک سولز رو حفظ نکردیم که حالا بخواد مپ بده دستمون. دقیقاً همون حسی رو دارم که gps guide توی GTA 5 بهم میداد. زمانی که من کل شهر رو توی GTA VC و GTA SA حفظ بودم و هنوزم هستم، هیچ ایده ای از شهر لوس سانتوس ندارم. چون زرت زرت با GPS میرفتی اینور و اونور. اینم همون میشه. کل DS1 و DS2 و DS3 و BB رو حفظیم که چی به چیهُ ولی اینو شرط می بندم ۶ ماه بعد هیچکی یادش نمونه که چی کجا بود!

نکات مثبت حالا:

همه گفتین، منم تحسین می کنم. این open world شدنش خیلی عالیه، به شرطی که اینهمه گریس سایت نمی داشت. اینکه هر سوراخ و سمبه ای یه چیزی داره عالیه.
روح کلی سری رو حفظ کرده با این تغییرات، هنوز خیلی باید برم جلوتر، ولی نمی دونم چرا حس ششمم بهم میگه که این بازی نه قراره برام تبدیل به BOTW بشه، و نه قراره بتونه شاهکار DS1 رو دوباره تکرار کنه برام
بیشتر بگم این بازی روی جو روانی و هایپ سوار شد و سواری خوبی هم گرفت، تا جایی که خیلی اومد بالا. میازاکی جاش همین بالاست البته، هیچ سوالی هم درش نیست، یارو نابغه ی ذاتیه، دمش گرم که اینقدر خلاق و خفنه، من طرفدار ۱۰۰ آتیشش هستم. ولی بنظر من جاش با DS1 این بالا بوده و هست، نه این (تا الان البته)
دقیقا با همه مواردی که گفتی موافقم
اسب. و پریدن چک پوینت های مکرر و غیره ....
نوار استامینا همون اول هم زیاده😐😐😐😐

• Like
Reactions: zxc0012004
این بانوی عنکبوتی که 2 تا شمشیر و یه سپر داره تو یکی از تالارهای Stormveil castle هست رو چطوری زدید؟ حتی از Tree Sentinel هم رو اعصاب تره. اصلا فرصت اینکه بهش اتک بدی نیست چون حتی یک لحظه هم حمله کردنش متوقف نمیشه و انقدر سریعه که حتی یک لحظه هم نمیشه خودتو به پشتش برسونی.
پ.ن: یا خدا! Kukri اگر دارید سمتش پرت کنید نابودش میکنه!:o

آخرین ویرایش:
شما مشکل کار نکردن کنترلر ندارید؟ من هر کاری می کنم بازی کنترلر Xbox one نمیشناسه! از غیر فعال کردن استیم overlay تا forced on کردن steam input توی big picture ... همه کاری کردم اما نمیشناسه :|
برای من با سیم بدون مشکل کار می کنه.
بدون سیم باید از طریق استیم بازی رو لانچ کنم تا کار کنه در غیر این صورت کار نمی کنه.
Run as administrator هم باید بردارم. از قبل هم ساپورت Xbox Controller رو اضافه کردم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or