E3 2019

بیشتر منتظر کدام کنفرانس خبری در E3 2019 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    190

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
hxgy_l7hibiukvq9xvb2pqh47ch-920x518.jpg

با سلام خدمت تمام دوستان بازی‌سنتری

خوب باز هم به زمان E3 نزدیک می‌شیم و و باز هم تاپیک‌ها و کل‌کل‌ها و هیجانات

امسال البته یکم متفاوت‌تر از سال‌های قبل هست، اول اینکه سونی و EA کنفرانس خبری ندارند و دوم اینکه اخبار و شایعات پیرامون نسل بعدی کنسول‌ها بسیار هست.
در این تاپیک دوستان می‌توانند اخبار بازی‌های مورد علاقه که به شرکت‌های دارای کنفرانس تعلق ندارن رو پوشش بدن (و یا شاید در نهایت به عنوان Third Party در کنفرانس مایکروسافت نمایش داشته باشند)، برای مثال سازنده Dying Light اعلام کرد که بازی آن‌ها در E3 نمایش خواهد داشت.

زمان برگزاری کنفرانس‌ها و سایت‌های تماشای زنده به تدریج در همین پست اعلام می‌شود.

107127

با تشکر از @Ali Venom بابت عکس برنامه زمانی پخش کنفرانس‌های خبری امسال.

در کل این تاپیک به صورت عمومی ایجاد شده و هر خبری پیرامون E3 در اینجا می‌تونه پوشش داده بشه.
تنها درخواستی که از شما داریم رعایت قوانین انجمن هست، لطفا تخلفات مشاهده شده را گزارش کنید و از درگیری لفظی و مستقیم بپرهیزید.

به امید E3 هیجان انگیزی دیگر برای همه دوست‌داران دنیای گیم :x

آخرین ویرایش:
فقط منم که احساس کردم بازی چرت و پرت و انگار چندتا بازی ریختن داخل میکسر بازی هیچ شخصیت خاص Star wars نداره ؟ فقط منم انقدر افت فریم و ... تو یک صحنه که هیچ چیز خاصی نداره دارم میبینم ؟
به نظر من اون Star wars که E3 چند سال پیش معرفی شد و کنسل شد از این بهتر بود . :-"
بازی هیچ اصالتی نداشت.راحتتر بخوایم بگیم مگه طرفدار سرسخت فیفا یا apex یا سیمز باشی،و گر نه کنفرانس امسال چیزی به نظر نداره برا سوپرایز
واقعا دلیل اینکه ea خودشو جدا کرد رو نمیفهمم .کل کنفرانس امسال ea رو میشه تو 1 ساعت جمع کرد

جالبه، دوستایی که در حد ناموس رو Horizon و GOW تعصب داشتن الان Fallen Order رو پس می زنن!

گیم پلی آشنا بود؟ المان های گیم پلی رو قبلا دیده بودید؟ همینا یه زمان هنر بود الان شده اخ و پیف!!

وقتی GOT منتشر بشه دوباره میشه هنر ^:)^

• Like
Reactions: New Shredder
انتظاری نداشتم ولی بازم ناامید شدم :D
امیدوارم در نهایت بازی خوبی از آب دربیاد ولی این گیم‌پلی که حرفی برای گفتن نداشت.
اینهمه هم گفتن میخواییم داستان خودمون رو بگیم و فلان ولی هیچی جذابیت داستانی توی این 15 دیقه نتونستن نشون بدن...

خدا رو شکر From Software دوتا بازی ساخت که ملت از روش کپی کنن. اگر نبود چیکار میکردن واقعا. تا قبل از این همه مبارزات دارک سولز رو کپی میکردن، الان هم به لطف این، کپی از سکیرو هم شروع شده. پلتفرمینگ هم که AC و PoP رو برداشتن. هوش مصنوعی توی دیوار. لول دیزاین meh.

یکی از اینا جرات نداره یه چیز تازه و اوریجینال بسازه. همش تکرار و حس دژاوو.
جالبه فاتحه بازی رو یـ سریا از رو یـ دمو خوندن :D مثل همیشه زود قضاوت نکنیم ......
اتفاقا اولین نمایش، به شدت مهم و تاثیر گذاره و حتی حکم مرگ و زندگی داره واسه یه سری بازی ها. عموما یه بازی توی نمایش اولش هر چی رو که داره و نداره نشون میده یا میخش رو میکوبه یا نمیکوبه. به قول عارف، هیچ چیز جدیدی این وسط نبود و صرفا ملت به خاطر اسم Star Wars میرن طرفش.

چرا PoP بابا؟ اتفاقا تا جایی که یادمه بعد PoP واقعا این حرکت داشت توی صنعت فراموش میشد که همینا با Titan fall دوباره ترندش کردن :D بعدشم که توی CoD ها استفاده شد و ...
از دید سوم شخصسش ندیده بودیم واسه همین میگم خیلی شبیه به POP بود :D
نمیخوام بگم بحث اسکیه؛ چون اصلا حس اسکی نمیداد ولی مشکل اینجا بود که حس یونیک و خفنی که باید منحصر به خودش باشه رو نداشت بازی. هر تیکش حس میکردم یا TR عه، یا TitanFall یا Uncharted یا ...
خدایی اینکه میگیم چیزی نداشت رو قبول دارم ولی از اون ور باید به خیلی بازیا گیر بدیم اگه اینجور باشه ! باید واستیم بببین کل روال بازی نحوه پیش رفت و از همه مهم تر داستان و ست پیس های داستانیش که خیلی روش تاکید داشتن از چه قرار ـه ......

چقدر نمایش بازی خوب بود! دقیقا چیزی که من همیشه از یه بازی SW انتظار داشتم بود. البته نکته خیلی خاصی نداشت، یعنی چیزی نبود که بعد دیدنش بگم WoW ولی روی هم رفته به دل من یه نفر نشست و رفت تو لیست خریدم.

نیروی جدای حتی منو یاد کوانتوم بریک هم مینداخت :D
درکل من خوشم اومد از دمویی که نشون دادن. در رابطه با گیم پلی من مشکلی نداشتم و بیشتر برام اون حس استاروارزیه که قراره بازی داشته باشه. اینکه ادونچر بازی استاروارزی باشه بیشتر از همه چیز برام مهمه. حالا این وسط حتما المان گیم پلی اش خاص نباشه اونقدر برام مهم نیست.

• Like
Reactions: New Shredder
خدا رو شکر From Software دوتا بازی ساخت که ملت از روش کپی کنن. اگر نبود چیکار میکردن واقعا. تا قبل از این همه مبارزات دارک سولز رو کپی میکردن، الان هم به لطف این، کپی از سکیرو هم شروع شده. پلتفرمینگ هم که AC و PoP رو برداشتن. هوش مصنوعی توی دیوار. لول دیزاین meh.

یکی از اینا جرات نداره یه چیز تازه و اوریجینال بسازه. همش تکرار و حس دژاوو.

اتفاقا اولین نمایش، به شدت مهم و تاثیر گذاره و حتی حکم مرگ و زندگی داره واسه یه سری بازی ها. عموما یه بازی توی نمایش اولش هر چی رو که داره و نداره نشون میده یا میخش رو میکوبه یا نمیکوبه. به قول عارف، هیچ چیز جدیدی این وسط نبود و صرفا ملت به خاطر اسم Star Wars میرن طرفش.
خدایی من مشکلی با این کپی کردن ندارم اگه یـ پیکیج عالی تحویل بدن چرا باید مشکلی داشته باشیم الانم به هیچ وجه نمیشه از رو یـ دمو قضاوت کرد به هر حال خیلی وقت بود ملت واسه تجربه چنین چیزی لحظه شماری میکردن حالا که باز دوباره رو اوردن به این سمت باز هی میگید تکراری تکراری ؟ در کل همیشه نمیشه انتظار WOW داشت دیگه تهش میگیم میشه 80 داد ولی عوضش آرزوی یکی مثل من براورده میشه !

جالبه فاتحه بازی رو یـ سریا از رو یـ دمو خوندن :D مثل همیشه زود قضاوت نکنیم ......
تریلر معرفی بازی بود دیگه چی باید نشون بده ؟ سبک بازی و سیستم گیم پلی بازی که نشون دادن این که دیگه کن فیکن نمیشه .
فوقش قراره اون افت فریم که در طول دمو دیدیم حل بشه همین قرار نیست که یک دفعه بازی احساس Star wars بودن منتقل کنه وقتی همین الان من دقیقا وقتی داشتم میدیدم یاد titan fall و UC و GOW و Sekiro و ... بازی دیگه بیفتم تازه جوری هم نیست که بخوام بگم از بهترین بخش های اون گیم پلی وارد بازی شده سیستم بازی هم مشخصا به گذینه های که اورده نمیخوره بازی باید سریعتر باشه الان میگی طرف بد بازی کرد نه طرف فوقش عالی بازی نمیکرد و برای نمایش بازی میکرد اما سیستم بازی همین بود من از خود Star wars جز اون جلو کشیدن چیز دیگه ای شخصیت بازی نمیبینم کلا هم فکر نمیکنم قرار باشه بازی یک دفعه تغییر شدید کنه.
یک موضوع هم گفتی قرار نیست همه بازی ها WOW باشن درسته به شخصه خیلی بازی های ضعیف بودن که به من خیلی هم حال دادن اما اینکه من میبینم همین احمق ها اون سال بازی به اون خوبی کنسل میکنن این عرضه میکنن مشخصا به حماقتشون بیشتر گیر میدم نه اینکه الان این بازی عرضه بشه بگم آشغال نخرین یا ... مشخصا هم بازی برای خودش خوبه اما انتظار من از این بازی خیلی بیشتر بود مشخصا چون شخصیت بازی نداره بیشتر احساس میکنم عنوان Star wars الکی یدک میکشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0lid Snake
تریلر معرفی بازی بود دیگه چی باید نشون بده ؟ سبک بازی و سیستم گیم پلی بازی که نشون دادن این که دیگه کن فیکن نمیشه .
فوقش قراره اون افت فریم که در طول دمو دیدیم حل بشه همین قرار نیست که یک دفعه بازی احساس Star wars بودن منتقل کنه وقتی همین الان من دقیقا وقتی داشتم میدیدم یاد titan fall و UC و GOW و Sekiro و ... بازی دیگه بیفتم تازه جوری هم نیست که بخوام بگم از بهترین بخش های اون گیم پلی وارد بازی شده سیستم بازی هم مشخصا به گذینه های که اورده نمیخوره بازی باید سریعتر باشه الان میگی طرف بد بازی کرد نه طرف فوقش عالی بازی نمیکرد و برای نمایش بازی میکرد اما سیستم بازی همین بود من از خود Star wars جز اون جلو کشیدن چیز دیگه ای شخصیت بازی نمیبینم کلا هم فکر نمیکنم قرار باشه بازی یک دفعه تغییر شدید کنه.
الان شما از داستان چیزی میدونی از بقیه دشمنا چی ؟ از بقیه اسکیل ها چی ؟ هی فقط دارید میگید کپی کرده کپی کرده .....

به به! من که حسابی از نمایش لذت بردم! :x عالی بود:x دقیقا چیزی که از SW انتظار داشتم:x

فقط موردی که هست،یک محدودیتی(محدودیت بیشتری) تو بازی نهایی باید رو قدرت های جدای بزارن! زمان صحنه آهسته شدن دشمن ها رو کم کنند(رسما اول مبارزه روشون اجرا میشد، تا آخر اینا در دسترس نبودن دیگه:-" ) ، انقدرم فرت فرت نتونه استفاده کنه:دی

در مورد مراحل و ... ، زوده فعلا...بابا تازه یه نمایش بود:دی انشاالله بقیش متنوع هم میشه ، از این نظر دستشون خیلی بازه و هرچیزی میتونند خلق کنند:دی
با خطی بودنشم مشکلی (هیییچ مشکلی:دی ) ندارم :دی

در کل : :x :x :x :x :x

خدایی اینکه میگیم چیزی نداشت رو قبول دارم ولی از اون ور باید به خیلی بازیا گیر بدیم اگه اینجور باشه ! باید واستیم بببین کل روال بازی نحوه پیش رفت و از همه مهم تر داستان و ست پیس های داستانیش که خیلی روش تاکید داشتن از چه قرار ـه ......
اون که صد در صد. اصن اشتباه محضه سر یه تریلر ساده گیمپلی که صرفا میخواست قابلیت هارو نشون بده از الان نسخه رو بپیچیم. همون تریلر معرفی نوید صحنه های خفن میداد :دی
ولی خب بخاطر سابقه ریسپاون و استیگ و تیمی که روش کار میکنن من شخصا انتظار یک بازی Action-Adventure ساده رو نداشتم. انتظار یک بازی رو داشتم که احتمالا جزو بهترین بازیای سال میشه ولی خب اونقدر نتونست راضیم کنه :دی هرچند نمیگم بد بود ولی میخواستم عالی باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or